Dafou21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα. Θα ηθελα να με ενημερωσετε αν καποιος γνωριζει για τις λεντοταινιες.Θελω να βαλω μια πισω απο το γραφειο μου και αλλη μια πισω απο το επιπλο με την τηλεοραση...αλλα δεν ξερω τι ακριβως και με τι χαρακτηριστικα πρεπει να την αγορασω..Αν γνωριζει καποιος ας μου πει.Ευχαριστω
discoboyminimal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 τα πιο κοινα led , ειναι τα smd 3528 και τα 5050. αυτο που χρειαζεσαι ειναι ενα τροφοδοτικο (ειδικο) (αν πας σε ενα καταστημα με ηλεκτρολογικο υλικο θα σου δωσουν) αναλογος τα μετρα τις ledοταινιας , θα πρεπει να αγορασεις και τροφοδοτικο. δηλαδη , χ μετρα επι το ταδε smd . μας κανουν συνολο καποια watt (δεν μπορεις δηλαδη να παρεις ενα τυχαιο η το πιο μικρο τροφοδοτικο..) οποτε επιλεγεις αναλογος τα led σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δώσε μας λεπτομέρειες, Διαστάσεις, χρώμα, ένταση και απο που σκέφτεσαι να αγοράσεις.
airdimitris23 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 εγω φιλε επειδη ειναι το επαγγελμα μου τετοιο και δουλευω με αυτα εχω στο μαγαζι μια λεντοταινια που ειναι 4.4 wat το μετρο για χαμηλο φωτισμο και μια 14.4 wat το μετρο για δυνατο φωτισμο. (αλλα φανταζομαι υπαρχουν και ενδιαμεσα wat)πχ αν θες να παρεις 5 μετρα απο την δυνατη για να υπολογισεις τον μετασχηματιστη (ο οποιος χρειαζεται να μετατρεψει τα 230volt σε 12volt που ειναι η λεντοταινια) κανεις 14.4 wat /12 volt x 5 που ειναι τα μετρα =6 Ampere (μετασχηματιστη θες) σημειωση: αν θες πανω απο 5 μετρα συνεχομενα να φωτησεις πρεπει να συνδεσεις παραλληλα τον μετασχηματιστη οχι σε σειρα γτ θα χανεται ο φωτισμος
Dafou21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 λιγοτερο απο 5 μετρα.θελω να επιλεγω εγω το χρωμα που θα θελω να φωτιζει καθε φορα.απο το σκρουτζ
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ξεχωριστά δωμάτια γραφείο-σαλόνι ή στο ίδιο;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) θέλεις να είναι πολύ έντονο-δυνατό, ή normal; Θα μπορείς να το μειώσεις μετά, μιλάω για το max του. Επίσης στο σύνολο και των δύο ξεπερνάμε τα 5 μέτρα; επειδή βλέπω να ξημερώνουμε, διάλεξε όποιο θες απο Site: εδώ για normal και απο Site: εδώ για δυνατό Η τιμή που βλέπεις είναι για ένα μέτρο και τις δίνουν 5μετρες. Την διαφορά που σου είπε ο φίλος discoboyminimal θα την δείς εδώ αφού επιλέξεις ταινία προφανώς θα την κόψεις στη μέση (κόβεται ανα τρία led συνήθως θα δείς την περιγραφή) οπότε θα χρειαστείς δύο τροφοδοτικά απο 25 έως 35watt για τις normal και 50w για τις δυνατές ταινίες. Τροφοδοτικά βλέπεις Site: εδώ Τέλος θα χρειαστείς δύο controller τα βλέπεις Site: εδώ Πάρ'τα απο ένα μαγαζί καλύτερα και τηλεφωνικά θα σου δώσουν πληροφορίες σε σχετικές απορίες σου. Τώρα άν δεν θέλεις να μπλέκεις με κόψε ράψε ή στο κάνει κάποιος γνωστός σου, ή παίρνεις έτοιμο σετ δες Site: εδώ Ότι κάνεις κλείνεις πρώτα γενικό! Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2016 από Επισκέπτης
orck Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Τα πιο δυνατα led ειναι τα 5630. Οντως θελουν τροφοδοτικο σταθερου ρευματος, αλλα πρακτικα εχω αναψει τετοια με απλο τροφοδοτικο που εχω στην συλλογη μου (απο παλιες συσκευες, ρουτερ κλπ) και αναβει κανονικα.http://heracolights.com/2014/03/10/3528-vs-5050-vs-5630-led-smd-diodes/
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Τα πιο δυνατα led ειναι τα 5630. Οντως θελουν τροφοδοτικο σταθερου ρευματος, αλλα πρακτικα εχω αναψει τετοια με απλο τροφοδοτικο που εχω στην συλλογη μου (απο παλιες συσκευες, ρουτερ κλπ) και αναβει κανονικα. http://heracolights.com/2014/03/10/3528-vs-5050-vs-5630-led-smd-diodes/ Σωστός! Γενικά όλοι με 5050 παίζουν.
athpap Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 εχω βάλει τα philips hue lightstrips. πολύ ευχαριστιμένος και αλλάζουν χρώματα από το κινητο.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Ποιες μάρκες ειναι αξιοπιστες για ταινία LED δυνατη 5050;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα