Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μερικές μέρες μου συμβαίνει το εξής παράξενο στον υπολογιστή μου (Λάπτοπ). Στις συνδέσεις δικτύου (κάτω δεξιά στην οθόνη) που δείχνει την ισχύ του σήματος, υπάρχει ένα κόκκινο Χ. Κανονικά από ότι διαβάζω το κόκκινο Χ σημαίνει ότι δεν έχω συνδεθεί, παρόλα αυτά έχω συνδεθεί με το ιντερνετ! Κάνοντας κλικ πάνω σε αυτή τη σκάλα με το κόκκινο Χ μου δείχνει τα διαθέσιμα δίκτυα και το δικό μου, Cyta, στο οποίο αναφέρει ότι συνδέθηκε.....αλλά στην πάνω μεριά μου αναφέρει ότι δεν συνδέθηκε και ότι υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις!!!! Κάνω κλικ στο άνοιγμα κέντρου δικτύου  και κοινής χρήσης, στην καρτέλα προβολή βασικών πληροφοριών δικτύου και ρύθμιση συνδέσεων (windows 7) προβολή πλήρους χάρτη, μου δείχνει ένα κόκκινο Χ μεταξύ Cyta και internet. Κάνω κλικ πάνω στο Χ αλλά δεν αναγνωρίζεται κανένα πρόβλημα. Παρόλα αυτά το Χ παραμένει στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και ότι δεν είμαι συνδεδεμένος στο internet. Ότι ελέγχους έχω κάνει δεν μπορώ να αφαιρέσω το κόκκινο Χ.  Αν και η σύνδεση με το internet λειτουργεί κανονικά όλες οι επιλογές στο κέντρο δικτύου αναφέρουν ότι δεν είμαι συνδεδεμένος!!  Τι μου προτείνεται να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Δημοσ.

Μηπως εχεις εγκαταστήσει δυο προγράμματα ελεγχου της συνδεσης

Δεν νομίζω γιατί το πρόβλημα προέκυψε ξαφνικά. Από που μπορώ να δω αν έχουν εγκατασταθεί 2 προγράμματα ελέγχου σύνδεσης?

Σήμερα έκανα έλεγχο από την επιλογή Αντιμετώπιση προβλημάτων (διάγνωση και επιδιόρθωση προβλημάτων με το δίκτυο...) Προσαρμογείς δικτύου και μου έβγαλε το μήνυμα  Ο υπολογιστής σας φαίνεται να μην έχει ρυθμιστεί σωστά αλλά εντοπίστηκε η συσκευή ή ο πόρος (διακομιστής DNS) δεν ανταποκρίνεται

Παρόλα αυτά έχω κανονικά internet!!

Δημοσ.

Δεν χρησιμοποιώ usb wifi stick. Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται ακριβώς το πρόβλημα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.  

https://photos.google.com/album/AF1QipNE7gNeoyOFJgKHNnDLheLRaY0tN6Qm_hjjsEM/photo/AF1QipMRVKySWxDjOEKGh5JSyUYF6tiyRpFyuL3E26g

404. That’s an error.

Η διεύθυνση URL που ζητήσατε δεν βρέθηκε σε αυτόν το διακομιστή. That’s all we know.

Δημοσ.

Δηλαδη το ολο προβλημα ειναι οτι βλεπεις ενα κοκκινο χ ?

και ολα τα αλλα δουλευουν οπως θα επρεπε?

Αμα το θεωρεις προβλημα ξαναπερασε τα windows κατι εχει πειραχτει

Δημοσ.

Στην αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα υπάρχουν δυο συνδέσεις ασύρματου δικτύου. Πως μπορώ να καταργήσω την δεύτερη?. Έκανα ενημέρωση των οδηγών κάρτας wifi χωρίς να λυθεί το πρόβλημα

Δημοσ.

μπες δικτυα συνδεσεις προσαρμογεα και κανε delete τη συγκεκριμενη η κατηργησε τες ολες και κανε απο την αρχη εγκατασταση αυτης

που θελεις

Δημοσ.

Windows 7- κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης-αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα, υπάρχουν  2 ασύρματες και μία τοπική. η σύνδεση ασύρματου δικτύου 2 που θέλω να καταργήσω με δεξί κλικ δεν είναι bold η διαγραφή και επομένως δεν μπορώ να τη διαγράψω, ούτε και τις άλλες. Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή? Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Δημοσ.

Μηπως εχεις εγκαταστήσει δυο προγράμματα ελεγχου της συνδεσης

Windows 7- κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης-αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα, υπάρχουν  2 ασύρματες και μία τοπική. η σύνδεση ασύρματου δικτύου 2 που θέλω να καταργήσω με δεξί κλικ δεν είναι bold η διαγραφή και επομένως δεν μπορώ να τη διαγράψω, ούτε και τις άλλες. Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή? Ευχαριστώ για την βοήθεια.

...και στο ειπα

Στην διαχείριση συσκευών θα πας και θα διαγράψεις ολες τις ασύρματες καρτες δικτύου, μετα τα win θα βρουν ποια εχει υλικό στον υπολογιστή σου και θα εγκαταστήσουν τους driver χωρίς εσυ να κανεις τίποτα, το μονο που χρειάζεται μετα ειναι να ξανασυνδεθεις στο ασύρματο δίκτυο σου

ή βεβαια το αφηνεις ετσι γιατι καποτε ειχες συνδέσει στικακι ή εσυ ή καποιος αλλος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...