Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Moderators
Δημοσ.

Εξαντλημενο προιον εχεις βαλει, οχι οτι 99 ευρω για 1ΤΒ ηταν κατι να το σκεφτει καποιος. 2ΤΒ παιρνει (2.5αρη) με 99€ και εχει και ρεστα για 5 σουβλακια. Τωρα γιατι εχει τοσο και εξω, οποιος ξερει μας διαφωτιζει.

• Moderators
Δημοσ.

To "thunderbolt" δεν λεει τιποτα. Δεν φτανουν τα 4.8Gbits/sec του usb3.0 για εναν δισκο ο οποιος με το ζορι θα σου δωσει 1.2Gbits/sec αν πουμε οτι πιανει ταχυτητες 150ΜΒ/s που δεν, και χρειαζεσαι τα 10Gbits/sec του thunderbolt; Μαρκετιν και αχρηστο οταν ειναι υπερδιπλη η τιμη απο εναν usb3.0.

(Μηπως δεν εχουν usb3.0 τα apple;  :huh: )

• Like 4
Δημοσ.

To "thunderbolt" δεν λεει τιποτα. Δεν φτανουν τα 4.8Gbits/sec του usb3.0 για εναν δισκο ο οποιος με το ζορι θα σου δωσει 1.2Gbits/sec αν πουμε οτι πιανει ταχυτητες 150ΜΒ/s που δεν, και χρειαζεσαι τα 10Gbits/sec του thunderbolt; Μαρκετιν και αχρηστο οταν ειναι υπερδιπλη η τιμη απο εναν usb3.0.

(Μηπως δεν εχουν usb3.0 τα apple;  :huh: )

Ισχύει.

Συν ότι πάντοτε ήταν υπερτιμημένη εταιρία χωρίς λόγο.

Δε το θεωρώ καν προσφορά, το θεωρώ απλά παλιά τιμή που "έπεσε" μπας και ξεστοκάρει το κατάστημα.

Δημοσ.

Οι λόγοι νομίζω είναι αρκετοί.

Ο κυριότερος είναι το target group του, άτομα που αγοράζουν Apple και άρα ξοδεύουν αρκετά.

Στη συνέχεια ακολουθούν τα δικαιώματα χρήσης του thunderbolt που είναι αυξημένα σε σχέση με το usb και το γεγονός ότι ο δίσκος μπορεί να μπει στο τέλος κάποιας αλυσίδας thunderbolt.

Δημοσ.

Δηλαδή στα 100 ευρώ μόνο εμένα και του Matrix μας φαίνεται ακριβός?

Μπορει και μενα ακριβος να μου φενεται βρε αγορινα αλλα ειναι topic προσφορων και αν καποιος θελει δισκο thunderbolt δεν βρισκει κατω απο 200 ευρω..εγω το εβαλα μπας και καποιος ψαχνει κατι τετοιο δεν το αγορασα κιολας..
Δημοσ.

Είναι πολύ καλή η προσφορά για mac users που το χρειάζονται. Καλά έκανε ο φίλος και την έβαλε. :)

(πχ. για να τρέχεις windows από εξωτερικό δίσκο σε mac χωρίς προβλήματα χρειάζεται thunderbolt ενώ για OSX γίνεται με USB3)

• Moderators
Δημοσ.

Επιτελους εφυγε το 1 κομματι που υπηρχε. :) (οταν λεει "περιορισμενο αποθεμα", ειναι 1)

Καλοριζικο kjordan. ;)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...