Προς το περιεχόμενο

ReCore

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τα gameplay videos που εχουμε δει φαινεται καλο . Δεν πρεπει να εμπισευομαστε τις κριτικες αλλα να κρινουμε απο μονοι μας αν ενα παιχνιδι μας αρεσει η οχι. Εγω απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα θα το παιξω το παιχνιδι.

Δημοσ.

Απο τα gameplay videos που εχουμε δει φαινεται καλο . Δεν πρεπει να εμπισευομαστε τις κριτικες αλλα να κρινουμε απο μονοι μας αν ενα παιχνιδι μας αρεσει η οχι. Εγω απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα θα το παιξω το παιχνιδι.

Πραγμα το οποιο θα ισχυε αν ειχαμε την δυνατοτητα να παιξουμε ενα demo ή ενοικιαση που εχουν οι κονσολαδες.

Αν εσυ εχεις λεφτα για πεταμα να αγορασεις οτι βγαινει day one για να εχεις προσωπικη αποψη και αρα να ξοδευεις σε μερικα χρονια τα λεφτα που μπορεις να αγορασεις και αμαξι(ειδικα με τιμες 70ευρω οπως τα gears of war,quantum break και Forza)τοτε ναι ισχυει αυτο που γραφεις.

Και το No mans sky αν εβλεπα καποιο να επαιζε την πρωτη 1-2ωρες σε stream θα ελεγα τι ωραιο παιχνιδι,για ποιο λογο το κραζουν τσαμπα....

Δημοσ.

Eννοειται πως δεν θα το αγορασω μετα απο οτι εγιν με το Quntum break. Θα περιμενω μηνες να δω αν θα ερθει στο steam . Δεν ξαναδινω με τιποτα 70 ευρω στο windows store και ο μονος λογος που πηρα το quantum break τοτε ηταν επειδη μετα απο τοσα χρονια ηταν το πρωτο μεγαλο παιχνιδι της microsoft που βγηκε ταυτοχρονα και στο pc . Αλλωστε βγηκε το deadi rising remake σημερα οποτε θα ασχοληθω με αυτο πρωτα

Δημοσ.

Μου θυμιζει λιγο το Enslaved πραγμα που ειναι καλο για εμενα, αλλα τα πρωτα reviews δεν ειναι και ιδιαίτερα θετικα.

Παντως αρκετα low budget παιχνιδια με εχουν εκπληξει ευχαριστα (πχ. vanquish η enslaved) ακομα και αν δεν ειχαν κορυφαιες κριτικες.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κυκλοφόρησε trial για τα πρώτα 30' του παιχνιδιού:

http://www.eurogamer.net/articles/2016-10-05-recore-just-got-a-massive-update-and-a-free-trial

Ουσιαστικά είναι όλο το παιχνίδι, γύρω στα 10GB.

Το έβαλαν για να προσελκύσουν γιατί το βλέπω να πηγαίνει άπατο και αυτό αγαπητή M$.

• Like 1
Δημοσ.

μακαρι ν παει απατο θεε μου...μπας κ βαλει μυαλο!40 ευρο λεει για τιμη νεου παιχνιδιου και γνωριμιες και...αντε μην εκφραστω.Αντι να πει γτ το παιχνιδι ειναι μαπα!

να αποτυχει κ ν μην ξαναβγαλει παιχνιδι μονο σε windows store μπας κ ισιωσει!

Δημοσ.

Και σε xbox δεν παει καλα το παιχνιδι . Εγω γι αυτο δεν το αγορασα επειδη ειναι μονο στο windows store αλλα θα αγορασω το gears4.

Δημοσ.

Κυκλοφόρησε trial για τα πρώτα 30' του παιχνιδιού:

http://www.eurogamer.net/articles/2016-10-05-recore-just-got-a-massive-update-and-a-free-trial

Ουσιαστικά είναι όλο το παιχνίδι, γύρω στα 10GB.

Το έβαλαν για να προσελκύσουν γιατί το βλέπω να πηγαίνει άπατο και αυτό αγαπητή M$.

Οχι δεν ειναι ολο το παιχνιδι, υπαρχει κολπο για να παιζεις οσο θελεις και μπορεις να πας μονο μεχρι το πρωτο level.

Δημοσ.

ρε είναι τρελοί εκεί στην microsoft ?

αφού είναι dx11 το game γιατί βάλανε minimum w10 ?

αν είναι για να εκνευρίσουν τους πιθανούς πελάτες τους τα καταφέρνουν μια χαρά 

Δημοσ.

ρε είναι τρελοί εκεί στην microsoft ?

αφού είναι dx11 το game γιατί βάλανε minimum w10 ?

αν είναι για να εκνευρίσουν τους πιθανούς πελάτες τους τα καταφέρνουν μια χαρά 

Γιατι ειναι Microsoft exclusive.Εν μερη για τον ιδιο λογο που και το BF δεν ειναι για steam αλλα origin. ΕΠισης ισχυει αυτο που λες για Dx11 ,αλλα αργα ή γρηγορα η μεταβαση σε Windows 10 πρεπει να γινει καλως ή κακως.

Δημοσ.

Και εμένα μου άρεσε το demo πάντως.

Μου θύμισε Borderlands ο κόσμος του και ο συνδυασμός shooting-platforming ήταν καλός.

Να δούμε, ίσως όταν πέσει η τιμή του να το τιμήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...