AnimaTronic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλη ειναι αλλα πολλα τα λεφτα. Θα μπορουσες να παρεις μια καλη αεροψυκτρα με τα μισα λεφτα και να εχεις πολυ καλες θερμοκρασιες. Αλλα αφου την παρηγγειλες... Καλοδουλευτη. 1
nexus5 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλη ειναι αλλα πολλα τα λεφτα. Θα μπορουσες να παρεις μια καλη αεροψυκτρα με τα μισα λεφτα και να εχεις πολυ καλες θερμοκρασιες. Αλλα αφου την παρηγγειλες... Καλοδουλευτη. αυτη δεν ειναι καλυτερη απο αεροψυκτρα?
AnimaTronic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Χωρις να την γνωριζω θα ελεγα οτι ειναι λιγο καλυτερη. Αλλα αν για μερικους βαθμους δινεις τα διπλά, εγω παω πασο.
nexus5 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Χωρις να την γνωριζω θα ελεγα οτι ειναι λιγο καλυτερη. Αλλα αν για μερικους βαθμους δινεις τα διπλά, εγω παω πασο. ενα λινκ απο αυτι που θα μου προτεινες παρακαλω?
AnimaTronic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Cryorig R1 Universal Be Quiet Dark Rock Pro 3 Be Quiet Dark Rock 3 Noctua NH-D15 Noctua NH-D15S Δεν εχω τη δυνατοτητα να στειλω links αυτη τη στιγμη. Απλα εχε στο νου σου οτι ισως υπαρχει θεματακι αν εχεις μνημες με ψηλες ψυκτρες (ισως "βρισκουν" στον ανεμιστηρα της ψυκτρας). Η Cryorig ΔΕΝ εχει τετοιο θεμα. Το γνωριζω σιγουρα μιας και την εχω.
toyo73 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Παρε αυτη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=49701&cat=7
rom-firmware Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Το κάθε πραγμα πρεπει να εχει και καποιο λόγο για να γινει... Ειχες προβλήματα υπερθερμάνσεων στον πυρήνα;;;Ποτέ μα ποτέ εγω δεν ειχα πρόβλημα στους υπολογιστες- συνθεσεις ακομα και με τα αρχικά απλά fun των πυρηνων....Ακομα και για τα gaming pc.Ενας απλος ψυκτης με 2 καλους ανεμιστήρες στο κουτι και ήταν ψυγειο το μηχανιμα......Όλα τα αλλα είναι καγκουριες, επιδειξεις, κολλήματα, πεταμενα λεφτα......Καποιοι σημερα περνανε δυσκολες μερες όταν ανοιγουν τους λογαριασμούς που τους ερχονται...και σε αυτά τα φορουμ συζητάνε οι πιτσιρικάδες για gaming pc 1000-2000 ευρώ....Με ποιανου λεφτα άραγε;;;;;;Ποιος τους πληρωνει την ΔΕΗ, το ιντερνετ, τα ενφια, την εφορια, το αυτοκινητο, τα φαγητά, τα κινητα, τις ασφαλειες, τα iPhone, τα φροντιστήρια, τις σπουδες, τις εκδρομες στην Αραχοβα, τα μόοοοοονο 500 ευρώ του <<τζάμπα>>...????????Την ιδια ωρα όμως ζητανε iphone6 320euro, iPhone 5 150eyro, iPhone4 40 eyro, οθονες με 10-20 ευρω, μητρικες με 20 ευρω ....και μεταχειρισμένα ποντικια με 1-2 ευρω για να μην πληρωσουν 5 για καινουριο....αντε να μην ποσταρω τα links.Εδώ μου ειχαν παρατήσει για παντα να φανταστείτε αριστο λαπτοπ Toshiba στο σερβις επιδη δεν ειχαν και δεν ηθελαν να δωσουν 10 ευρω για τη --διαγνωση δισκου- εσ.καθαρισμό...!!!!!!!Δεν εχω προθεση να προσβαλλω κανεναν αλλά βγήκα εκτός θεματος ...
sakks80 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 αφου διαθετεις μπατζετ και αν εχεις σκοπο να κλοκαρεις παρε μια υδροψυξη.οι corsair ειναι καλες και εχουν και καλο support.οτιδηποτε και να παθει δηλαδη αμεσα σου στελνουν καινουρια χωρις δικαιολογιες και ιστοριες.το coarsair link επισης ειναι καλο για ελεγχο της υδροψυξης το οποιο ομως δεν δουλευει σε windows 10 και θα βγαλουν νεα εκδοση για να λυθει το θεμα αυτο. κατσε δες review 3-4 υδροψυξεων που ειναι στο μπατζετ σου και διαλεξε οποια σου αρεσει.μικρες διαφορες εχουν οι κορυφαιες υδροψυξεις μεταξυ τους 1
nexus5 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Το κάθε πραγμα πρεπει να εχει και καποιο λόγο για να γινει... Ειχες προβλήματα υπερθερμάνσεων στον πυρήνα;;; Ποτέ μα ποτέ εγω δεν ειχα πρόβλημα στους υπολογιστες- συνθεσεις ακομα και με τα αρχικά απλά fun των πυρηνων....Ακομα και για τα gaming pc. Ενας απλος ψυκτης με 2 καλους ανεμιστήρες στο κουτι και ήταν ψυγειο το μηχανιμα...... Όλα τα αλλα είναι καγκουριες, επιδειξεις, κολλήματα, πεταμενα λεφτα...... Καποιοι σημερα περνανε δυσκολες μερες όταν ανοιγουν τους λογαριασμούς που τους ερχονται...και σε αυτά τα φορουμ συζητάνε οι πιτσιρικάδες για gaming pc 1000-2000 ευρώ....Με ποιανου λεφτα άραγε;;;;;;Ποιος τους πληρωνει την ΔΕΗ, το ιντερνετ, τα ενφια, την εφορια, το αυτοκινητο, τα φαγητά, τα κινητα, τις ασφαλειες, τα iPhone, τα φροντιστήρια, τις σπουδες, τις εκδρομες στην Αραχοβα, τα μόοοοοονο 500 ευρώ του <<τζάμπα>>...???????? Την ιδια ωρα όμως ζητανε iphone6 320euro, iPhone 5 150eyro, iPhone4 40 eyro, οθονες με 10-20 ευρω, μητρικες με 20 ευρω ....και μεταχειρισμένα ποντικια με 1-2 ευρω για να μην πληρωσουν 5 για καινουριο....αντε να μην ποσταρω τα links. Εδώ μου ειχαν παρατήσει για παντα να φανταστείτε αριστο λαπτοπ Toshiba στο σερβις επιδη δεν ειχαν και δεν ηθελαν να δωσουν 10 ευρω για τη --διαγνωση δισκου- εσ.καθαρισμό...!!!!!!! Δεν εχω προθεση να προσβαλλω κανεναν αλλά βγήκα εκτός θεματος ... οικονομικα δεν ειχαμε θεμα ποτε με λευτα...απλα επρεπε να γεινω ανεξαρτητος με τα λεγομενα του πατερα αφοτου αποληθηκα απο στρατο...οτι δουλεια και να παω δν του αρεσει και βριζει... οοτν μιλισαμε σοβαρα ειπε οτι θα ανοιξη δικο του μαγαζι για να μπω μεσα.δν θελει να με δει υπαλληλο,οπως δν θα ηθελα να δω εγω τα παιδια μου
NT1G Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Οτι να ναι. Πάρε την ψύκτρα όλες καλές είναι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα