ShadowReaper Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σας,έχω ένα πρόβλημα με την οθόνη του laptop η οποία έχει αλλοιωμένα χρώματα και κάθετες γραμμές. Κατά 99% πιστεύω ότι φταίει η οθόνη, αλλά θα επιθυμούσα και κάποια δεύτερη γνώμη.1)Σύνδεσα εξωτερική οθόνη με HDMI και VGA -> όλα δείχνουν κανονικά στην εξωτερική2)Άλλαξα το καλώδιο μεταξύ motherboard και οθόνης -> το πρόβλημα παραμένει στην οθόνη του λάπτοπΕπισυνάπτω και δύο φωτογραφίες... Ευχαριστώ και καλή χρονιά
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Έτσι όπως τα λες το πιθανότερο είναι να θέλεις οθόνη όντως.
SPANK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Λογικά ειναι η οθόνη ναι γιατι απο οτι κατάλαβα αυτο που άλλαξες ειναι το inverter αλλα δεν έφτιαξε
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Λογικά ειναι η οθόνη ναι γιατι απο οτι κατάλαβα αυτο που άλλαξες ειναι το inverter αλλα δεν έφτιαξε Μάλλον καλωδιοταινία άλλαξε (έτσι κατάλαβα εγώ τουλάχιστον).
Dare-Devil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον καλωδιοταινία άλλαξε (έτσι κατάλαβα εγώ τουλάχιστον). Καλωδιοταινία είπε αλλα δεν μας εξήγησε πιο μοντέλο λαπτοπ εχει για να καταλαβουμε αν εχει οθονη CCFL backligt φωτισμου ( άρα και inverter) ή οθόνη LED όπου δεν υπάρχει inverter για ευνόητους λόγους
ShadowReaper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το laptop είναι ένα lenovo y560 και η οθόνη είναι LED
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα