leriban Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 επειδη μαλλον θα το παραγγειλω θελω να ρωτησω το εξης? σου εχει επιλογη αποστολης ειτε με dhl ειτε με ups... ποια να διαλεξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς και από το eshop. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 ποτε το εβαλαν??? αν σου πω ομως οτι απο caseking.de ειναι πιο φθηνο? Mein Warenkorb bei Caseking: 1 x PHANTEKS Enthoo Pro M Midi-Tower - schwarz Acrylic Window = 89.90€ (In den Warenkorb legen) 1 x surcharge for payment method = 2.00€ Summe: 97.89€ (incl. Versand 5.99€) εσυ τι θα εκανες? απο ελλαδα σιγουρα θα ερθει πιο γρηγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δεν το λες και τρελή διαφορά με το eshop. Από τη μία αυτό το κιτρινομάγαζο που διαβάζουμς τα διάφορα κουλά που κάνει και από την άλλη δεν γνωρίζω το συγκεκιμένο γερμανικό κατάστημα. Δεν έχω ψωνίσει και δεν γνωρίζω τι παίζει με επιστροφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δεν το λες και τρελή διαφορά με το eshop. Από τη μία αυτό το κιτρινομάγαζο που διαβάζουμς τα διάφορα κουλά που κάνει και από την άλλη δεν γνωρίζω το συγκεκιμένο γερμανικό κατάστημα. Δεν έχω ψωνίσει και δεν γνωρίζω τι παίζει με επιστροφές. Μπρος γκρεμος και πίσω ρέμα δηλαδή.... Θα το παίξω κορώνα γράμματα μου φαίνεται..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 ανοιγω και παλι το θεμα. εχω παραλαβει το κουτι ολα οκ... απλα εχω μια ερωτηση.... εχω μπροστα εναν 140 φαν μπροστα να βαζει αερα ενα πισω 140 που βγαζει και πανω 2Χ120 να βγαζουν.(ειναι της υδροψυξης). οποτε 1 βαζει και 3 βγαζουν αερα... να βαλω αλλο ενα 140 φαν μπροστα να βαζει αερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 ανοιγω και παλι το θεμα. εχω παραλαβει το κουτι ολα οκ... απλα εχω μια ερωτηση.... εχω μπροστα εναν 140 φαν μπροστα να βαζει αερα ενα πισω 140 που βγαζει και πανω 2Χ120 να βγαζουν.(ειναι της υδροψυξης). οποτε 1 βαζει και 3 βγαζουν αερα... να βαλω αλλο ενα 140 φαν μπροστα να βαζει αερα? ε ναι αμα σε περνει απο θεμα χρηματων βεβαια και καλο ειναι τον μπροστα αν δεν τον εχεις αλλαξει θεση αλλαξε τον και βαλτον κατο τορα που ειναι μονος του για να δινει στους σκληρους εκτος φυσικα αν παρεις και αλλον οποτε βαλε τον αλλον απλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 με τόσους ανεμιστήρες, από θόρυβο πως τα πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 με τόσους ανεμιστήρες, από θόρυβο πως τα πάει; κοιτα εχω ενα fan controller οποτε θελω αλλαζω στροφες. δεν μπορω να πω οτι κανει τρελο θορυβο. θεμα εχω με ενα fan της corsair(της υδροψυξης)http://www.skroutz.gr/s/4583577/Corsair-SP120-Air-Series-PWM-High-Performance-Edition-Twin-Pack.html που μου κανει ενα περιεργο θορυβο σε φουλ στροφες.οποτε τους εχω και δουλευουν στο 50% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 κοιτα εχω ενα fan controller οποτε θελω αλλαζω στροφες. δεν μπορω να πω οτι κανει τρελο θορυβο. θεμα εχω με ενα fan της corsair(της υδροψυξης)http://www.skroutz.gr/s/4583577/Corsair-SP120-Air-Series-PWM-High-Performance-Edition-Twin-Pack.html που μου κανει ενα περιεργο θορυβο σε φουλ στροφες.οποτε τους εχω και δουλευουν στο 50% Σε φουλ στροφές το περίεργο θα ήταν να μην έκανε θόρυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Σε φουλ στροφές το περίεργο θα ήταν να μην έκανε θόρυβο. οχι θορυβο..εννοω ενα τριξιμο.. το κανει μονο το ενα φανακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 οχι θορυβο..εννοω ενα τριξιμο.. το κανει μονο το ενα φανακι. ε νταξ ετσι και αλλιως δεν υπαρχει λογος να δουλευουν ολοι οι ανεμιστηρες σε φουλ στροφες... οποτε κομπλε εισαι ... και εγω θελω να παρω 3 ανεμιστηρες τουλαχιστον (ποιο πολυ για ομορφια προς το παρον και οχι για ψυξη) και ενα controller γιατι ειναι το μονο που λειπει απο το κουτι κατα τα αλλα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.... σε αυτα τα λεφτα δε βρηκα κατι καλυτερο και ποιο αξιολογο σε midi .. τουλαχιστον στα γουστα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 έψαξα απο περιέργεια και το βρήκα εδώ διαθέσιμο. Με εμπορικό Α.Φ.Μ φίλου-γνωστού μπορεί να αποφευχθεί η επιβάρυνση (έχω την εντύπωση) οπότε με τα μεταφορικά βγαίνει 90€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 έψαξα απο περιέργεια και το βρήκα εδώ διαθέσιμο. Με εμπορικό Α.Φ.Μ φίλου-γνωστού μπορεί να αποφευχθεί η επιβάρυνση (έχω την εντύπωση) οπότε με τα μεταφορικά βγαίνει 90€ μια χαρα τιμη ..και ιδικα τωρα που δε πεζει πουθενα αλλου ....απορω και που το βρηκες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα