leriban Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα και καλη χρονια σε ολους. σκεφτομαι να αγορασω το κουτι του θεματος. ξερει κανενας ποτε ερχεται ελλαδα? η καποιο site στο εξωτερικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdimoulas7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Κι εγω το περιμένω να βγει φίλε μου.Το caseking.de το δίνει in stock απο σήμερα. http://geizhals.eu/647444016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Κι εγω το περιμένω να βγει φίλε μου.Το caseking.de το δίνει in stock απο σήμερα. http://geizhals.eu/647444016 το ειδα αλλα οταν πηγα να κανω δοκιμαστικη παραγγελια μου εβγαλε 80€ μεταφορικα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdimoulas7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Οπότε θα περιμένουμε μεχρι να το φέρει κάποιος άλλος!!κι εγω έλεγα θα ειναι 10-15 ευρω μαξ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 τελικα αν βαλεις αποστολη με ups ειναι 20€ τα μεταφορικα Mein Warenkorb bei Caseking: 1 x PHANTEKS Enthoo Pro M Midi-Tower - schwarz Acrylic Window = 89.90€ (In den Warenkorb legen) 1 x surcharge for payment method = 2.00€ Summe: 112.89€ (incl. Versand 20.99€) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Και πάλι είναι αρκετά παίδες. Κάντε υπομονή. Το κουτί είναι καινούργιο (η έκδοση αυτή δηλ.) και κάπποια στιγμή θα έρθει και στην μπανανία μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Και πάλι είναι αρκετά παίδες. Κάντε υπομονή. Το κουτί είναι καινούργιο (η έκδοση αυτή δηλ.) και κάπποια στιγμή θα έρθει και στην μπανανία μας. Θα έρθει και κάποια στιγμή σωστά όπως το είπες στην μπανανια μας... Απλά το θέμα είναι σε τι τιμή... Γιατί δεν το βλέπω να έρχεται στα 89,90... Και τα μεταφορικά θα είναι και αυτά τσουχτερα για εμάς που μένουμε σε νησιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αν το φέρει το eshop και κοστίζει τουλάχιστον 90 ευρώ τότε δεν έχει μεταφορικά (κεντρική σελίδα πάνω δεξιά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αν το φέρει το eshop και κοστίζει τουλάχιστον 90 ευρώ τότε δεν έχει μεταφορικά (κεντρική σελίδα πάνω δεξιά). μακαρι να ερθει.... και να εχει τοσο....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο να αγορασετε την απλη εκδοση,και να φτιαξετε ενα plexi πλα'ι'νο με 5-10 ευρω? Τι το σπεσιαλ εχει αυτη η εκδοση? Εχω το ιδιο κουτι,και μολις το βαρεθω,θα παω σε τζαμα και θα φτιαξω ενα πλα'ι'νο και τελειωσε η ιστορια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο να αγορασετε την απλη εκδοση,και να φτιαξετε ενα plexi πλα'ι'νο με 5-10 ευρω? Τι το σπεσιαλ εχει αυτη η εκδοση? Εχω το ιδιο κουτι,και μολις το βαρεθω,θα παω σε τζαμα και θα φτιαξω ενα πλα'ι'νο και τελειωσε η ιστορια... Αν το βρίσκεις τόσο εύκολο μπορείς να το κάνεις. Για τους υπόλοιπους που μπορούν να το βρουν έτοιμο ας περιμένουν για να μην χάσουν και την εγγύηση αν καεί κάποιο led. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αν το βρίσκεις τόσο εύκολο μπορείς να το κάνεις. Για τους υπόλοιπους που μπορούν να το βρουν έτοιμο ας περιμένουν για να μην χάσουν και την εγγύηση αν καεί κάποιο led. Mαλιστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pelekakias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 παιδιά υποψιάζομαι ότι αν έρθει ελλάδα, θα είναι πανάκριβο..εκτός το τζάμι..έχει +1 fan μπροστα, και το phanteks hub που έχω αγοράσει εξτρα.. δείτε το στο amazon http://www.amazon.co.uk/Phanteks-Enthoo-full-Acrylic-Window/dp/B019GAWWP0/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1452712899&sr=8-7&keywords=phanteks+enthoo+pro+m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Άσε το amazon uk. Λόγω της λίρας βαράνε στο ψαχνό. Το ότι θα είναι ακριβότερο λογικό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 112€ παντως εχει με μεταφορικα στο Caseking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα