Προς το περιεχόμενο

Phanteks Enthoo Pro M Acrylic Window Edition Chassis

leriban

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα και καλη χρονια σε ολους. σκεφτομαι να αγορασω το κουτι του θεματος. ξερει κανενας ποτε ερχεται ελλαδα? η καποιο site στο εξωτερικο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγω το περιμένω να βγει φίλε μου.Το caseking.de το δίνει in stock απο σήμερα.

http://geizhals.eu/647444016

το ειδα αλλα οταν πηγα να κανω δοκιμαστικη παραγγελια μου εβγαλε 80€ μεταφορικα!!!!

τελικα αν βαλεις αποστολη με ups ειναι 20€ τα μεταφορικα

Mein Warenkorb bei Caseking:

1 x surcharge for payment method = 2.00€

Summe: 112.89€
(incl. Versand 20.99€)

Και πάλι είναι αρκετά παίδες. Κάντε υπομονή. Το κουτί είναι καινούργιο (η έκδοση αυτή δηλ.) και κάπποια στιγμή θα έρθει και στην μπανανία μας.

Και πάλι είναι αρκετά παίδες. Κάντε υπομονή. Το κουτί είναι καινούργιο (η έκδοση αυτή δηλ.) και κάπποια στιγμή θα έρθει και στην μπανανία μας.

Θα έρθει και κάποια στιγμή σωστά όπως το είπες στην μπανανια μας... Απλά το θέμα είναι σε τι τιμή... Γιατί δεν το βλέπω να έρχεται στα 89,90... Και τα μεταφορικά θα είναι και αυτά τσουχτερα για εμάς που μένουμε σε νησιά...

Αν το φέρει το eshop και κοστίζει τουλάχιστον 90 ευρώ τότε δεν έχει μεταφορικά (κεντρική σελίδα πάνω δεξιά).

μακαρι να ερθει.... και να εχει τοσο.......

Δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο να αγορασετε την απλη εκδοση,και να φτιαξετε ενα plexi πλα'ι'νο με 5-10 ευρω?

Τι το σπεσιαλ εχει αυτη η εκδοση?

Εχω το ιδιο κουτι,και μολις το βαρεθω,θα παω σε τζαμα και θα φτιαξω ενα πλα'ι'νο και τελειωσε η ιστορια...

Δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο να αγορασετε την απλη εκδοση,και να φτιαξετε ενα plexi πλα'ι'νο με 5-10 ευρω?

Τι το σπεσιαλ εχει αυτη η εκδοση?

Εχω το ιδιο κουτι,και μολις το βαρεθω,θα παω σε τζαμα και θα φτιαξω ενα πλα'ι'νο και τελειωσε η ιστορια...

Αν το βρίσκεις τόσο εύκολο μπορείς να το κάνεις. Για τους υπόλοιπους που μπορούν να το βρουν έτοιμο ας περιμένουν για να μην χάσουν και την εγγύηση αν καεί κάποιο led.

• Like 1

Αν το βρίσκεις τόσο εύκολο μπορείς να το κάνεις. Για τους υπόλοιπους που μπορούν να το βρουν έτοιμο ας περιμένουν για να μην χάσουν και την εγγύηση αν καεί κάποιο led.

Mαλιστα!

παιδιά υποψιάζομαι ότι αν έρθει ελλάδα, θα είναι πανάκριβο..εκτός το τζάμι..έχει +1 fan μπροστα, και το phanteks hub που έχω αγοράσει εξτρα..

δείτε το στο amazon http://www.amazon.co.uk/Phanteks-Enthoo-full-Acrylic-Window/dp/B019GAWWP0/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1452712899&sr=8-7&keywords=phanteks+enthoo+pro+m

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...