Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και έφτασα στη φάση που βαρέθηκα την 4,3 οθόνη αλλα και γενικότερα το MAC λογισμικό σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή. Σκέφτομαι να διαθέσω γύρω στα 300€ αλλα δεν θα έλεγα όχι σε κάτι πιο ακριβό αν ειναι εμφανώς καλύτερο.

Επειδή λείπω καιρό από την android σκηνή, τι πιστεύετε ότι πρέπει να προσέξω ; Ήμουν σε σκέψη να πάρω κάτι από Κίνα μεριά, που να ναι value for money..ακούω συχνά πως τα τηλέφωνα ειναι εξαιρετικά και δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τα high end της Samsung,της Sony κλπ..

Πιστεύετε αξίζει η αλλαγή, η να παραμείνω στην iPhone σειρά; Γενικότερα δουλεύω πολύ τα τηλέφωνα, και ασχολούμαι με jailbreak,rooting κλπ. Συνεπώς με ενδιαφέρουν με σειρά: performance,μπαταρία,κάμερα,οθόνη και μετά όλα τα αλλα..

Έχετε να προτείνετε κάτι, η να μου πείτε την άποψη σας για το θέμα;

Δημοσ.

Xiaomi Redmi Note 2 Prime ή Note 3, οπου θα ασχολείσαι με rom. Πολυ καλά κινητά, έως 200€ περιπου, δες τα. Η εταιρεία χαρακτηρίζεται χιουμοριστικα σαν η Apple της κίνας.

• Like 1
Δημοσ.

Καλως μας ηρθες και παλι στα Android.

Ναι ειναι γεγονος οτι τα κινεζικα δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τις "καλες" μαρκες.

Τωρα με τα λεφτα που διαθετεις οντως το Xiaomi redmi note 2&3 και το Meizu m2 note που ειναι στην κατηγορια 150-200€ θα σε ικανοποιησουν πληρως.

Η κατηγορια των 200 ειναι τα Xiaomi Mi4c και Oneplus X.

Αλλα εγω θα σου προτεινω στην κατηγορια των 300€ το Meizu MX 5.

Ολα αυτα βεβαια απο εξωτερικο.

Σιγουρα θα σου προτεινουν και αλλα,αλλα εσυ θα δεις ποιο θα σε ικανοποιησει περισσοτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλως μας ηρθες και παλι στα Android.

Ναι ειναι γεγονος οτι τα κινεζικα δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τις "καλες" μαρκες.

Τωρα με τα λεφτα που διαθετεις οντως το Xiaomi redmi note 2&3 και το Meizu m2 note που ειναι στην κατηγορια 150-200€ θα σε ικανοποιησουν πληρως.

Η κατηγορια των 200 ειναι τα Xiaomi Mi4c και Oneplus X.

Αλλα εγω θα σου προτεινω στην κατηγορια των 300€ το Meizu MX 5.

Ολα αυτα βεβαια απο εξωτερικο.

Σιγουρα θα σου προτεινουν και αλλα,αλλα εσυ θα δεις ποιο θα σε ικανοποιησει περισσοτερο.

Να προσθέσω ότι πλέον υπάρχει στη λίστα και το mx4 pro στα 200€, μια επίσης πολύ αξιόλογη πρόταση.http://m.banggood.com/MEIZU-MX4-Pro-4G-LTE-5_5-inch-16GB-Exynos-5430-Octa-core-Smartphone-p-956652.html
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...