Dragonlordcv2002 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Πραγματικά απίστευτο λειτουργικό.Το χρησιμοποιώ λίγες μέρες και δεν το αλλάζω με τίποτα πια, Προφανώς θα λες τα ίδια και για τα 11 και 12 όταν βγούν. Σε ποιο τμήμα της MS δουλέυεις είπαμε??? Σίγουρα τα 10 πήραν τα πάνω τους με το δωρεάν λανσάρισμα, προσωπικά θεωρώ ότι πιο τεκμηριωμένη εικόνα θα έχουμε ΄ταν περάσει ο καιρός της δωρεάν διάθεσης. Προσωπικά τα έβαλα σε 3 PC και ένα laptop. Γύρισα στα προηγούμενα λειτουργικά για τους εξής βασικούς λόγους. 1. Χρησιμοποιώ λογιστικά προγράμματα τα οποία δεν γούσταραν να παίξουν (είναι αρκετά παλιά). 2. Μετά από update (δεν θυμάμαι ποιος συμφορουμίτης το ανέφερε) μου έκανε αρκετά περιφερειακά μαντάρα και έπρεπε να τα ξαναεγκαταστήσω. 3. Τέλος θα ήταν καλό να ελέγχει τα προγράμματα που υπάρχουν εγκατεστημένα ΠΡΙΝ προχωρήσει σε αναβάθμιση. (Απεγκαταστάθηκαν προγράμματα χωρίς την έγκριση μου, κατά την αναβάθμιση) - Εννοείται είχα backup αλλά δεν είναι όλοι οι χρήστες ίδιοι... Δεδομένου ότι η MS καταβάλει προσπάθεια για επίλυση των θεμάτων (εκτός των λογιστικών - θα έχω ένα pc με 7αρια) έχει ελπίδες να την προτιμήσω. υ.γ. έχω κάνει και καθαρές εγκαταστάσεις και έχω μιλήσει και με MS support. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Windows...10; Mάλλον εννοούν ...8.5. Γιατί είναι ουσιαστικά ΟΛΟΙΔΙΟ το ίδιο λειτουργική (8.1) με λίγες διαφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wnet Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αφού ξανά το ίδιο σχεδόν άρθρο,,, ξανά και σχεδόν το ίδιο σχόλιο... Ας βάλουν όσοι θέλουν τα 10... Εγώ δεν τα βάζω γιατί συλλέγουν μανιακά προσωπικά δεδομένα (απαντήσεις του τύπου "τι έχεις να κρύψεις", "γιατί δε βάζεις τα 10 ενώ έχεις smartphone", "στο google μπαίνεις;" κ.λπ θα θεωρηθούν ανόητες μετά από τόσες φορές που έχουν απαντηθεί και δε θα απαντηθούν καθόλου...), έχουν το δικαίωμα να απεγκαθιστούν ότι πρόγραμμα γουστάρουν, η εταιρεία σταμάτησε να εκδίδει changelogs των ενημερώσεων και στην τελική δεν θα αυξήσουν την παραγωγικότητα μου... Και όχι μόνο θα μείνω στα 7, αλλά εκεί που έτρεχα τα 7 και σε Virtual το Debian, τώρα σιγά σιγά πάω για το αντίθετο.... να τρέχω το Debian και σε Virtual τα 7 μιας και δυστυχώς ακόμα υπάρχουν μερικά προγράμματα που με κρατάνε από οριστική μετάβαση σε Linux..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diver_Gr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά τα θεωρώ μια χαρά τόσο από εμφάνιση όσο και από ταχύτητα. Αναρωτιέμαι πόσοι από εσάς που κράζετε απλώς για να κράξετε τα Windows έχετε κάποια έκδοση Linux........... ?1 στους 200? 1 στους 300? Όλοι κράζουν αλλά windows έχουν χωρίς να έχουν καν δοκιμάσει άλλο λειτουργικό. Για ποιο λόγο? Μόνο για να κράξετε? Και όχι δεν υποστηρίζω τα Windows αλλά στέκομαι στο γεγονός πως είναι λίγο αντιφατικό το 95% των ατόμων που κράζουν έχουν Windows για να μην πω παραπάνω. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως οι εκδόσεις Linux και Mac os έχουν τόσο μικρά ποσοστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Η εξήγηση είναι τα games κυρίως. Αν βγούν games για όλα τα λειτουργικά και με την ίδια απόδοση πάνω κάτω τα windows σχεδόν θα εξαφανιστούν απο την αγορά. Μιλάμε για μονοπώλιο (mac και λοιπά δεν μετράνε στο θέμα ανταγωνισμού - ακόμα και αυτοί που έχουν mac έχουν και windows), που μόνο στα κινητά και στις κονσόλες δεν έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Είναι προφανές, ότι τα νούμερα που μοστράρει η msft στο συγκεκριμένο άρθρο οφείλονται αποκλειστικά στους επικριτές της. Στους haters δηλαδή. Στους haters οφείλεται το Start Menu, στους haters οφείλεται το windowed mode των metro/modern/universal apps, στους haters οφείλεται το desktop boot, ενώ στους ίδιους οφείλεται το ότι αφαίρεσαν τα charms και το εξωφρενικά υψηλό κόστος αδειοδότησης του λειτουργικού συστήματος. Εάν το Redmond δεν είχε προβεί σε αυτές τις αλλαγές (τις οποίες επεσήμαναν επανειλημμένα οι haters), το all-new-and-improved λειτουργικό σύστημά τους θα είχε χτυπήσει μονοψήφιο σκόρ, και το διοικητικό συμβούλιο θα βρισκόταν εκ’ νέου σε αναζήτηση εξιλαστήριου CEO. Άλλωστε όπως αναφέρει το άρθρο, δεν είναι τυχαίο το ότι σε έξι (6) μήνες έχει υπερκεράσει το ποσοστό χρήσης των Windows 8, ενός κακόφημου - ημιτελούς λειτουργικού συστήματος που βρίσκεται στην αγορά εδώ και τρία (3) χρόνια. Το χαμηλό ποσοστό επιτυχίας των Windows 8 οφείλεται σε αυτή τη συντριπτική πλειοψηφία χρηστών (haters), οι οποίοι δεν ήθελαν ούτε να τα βλέπουν μπροστά τους, με αποτέλεσμα να παραμείνουν προσκολλημένοι στα Windows 7, αναγκάζοντας τη msft να αλλάξει τακτική. Αυτοί λοιπόν (οι haters), αφού είδαν ότι τα καντήλια τους έπιασαν τόπο, αποφάσισαν να αναβαθμίσουν σε Windows 10, δίνοντας έτσι νέα πνοή στο δράμα της msft, των Windows, του εξαναγκασμού αναβάθμισης και των ποσοστών χρήσης που αναφέρει το άρθρο. Εάν όλοι εξυμνούσαν τη msft και εκθείαζαν τα Windows 8 (πχ, έλα μωρέ καλά είναι, έχετε φαγωθεί όλοι (οι haters) με το Start Menu κλπ), τότε δεν θα είχε συμβεί απολύτως τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimikanakis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή η Microsoft κάνει ότι ακριβώς κάνουν χρονια άλλες εταιρίες όπως apple google yahoo?και αν ναι γιατί γίνεται τόσο μεγάλος ντόρος για αυτήν τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αφού ξανά το ίδιο σχεδόν άρθρο,,, ξανά και σχεδόν το ίδιο σχόλιο... Ας βάλουν όσοι θέλουν τα 10... Εγώ δεν τα βάζω γιατί συλλέγουν μανιακά προσωπικά δεδομένα (απαντήσεις του τύπου "τι έχεις να κρύψεις", "γιατί δε βάζεις τα 10 ενώ έχεις smartphone", "στο google μπαίνεις;" κ.λπ θα θεωρηθούν ανόητες μετά από τόσες φορές που έχουν απαντηθεί και δε θα απαντηθούν καθόλου...), έχουν το δικαίωμα να απεγκαθιστούν ότι πρόγραμμα γουστάρουν, η εταιρεία σταμάτησε να εκδίδει changelogs των ενημερώσεων και στην τελική δεν θα αυξήσουν την παραγωγικότητα μου... Και όχι μόνο θα μείνω στα 7, αλλά εκεί που έτρεχα τα 7 και σε Virtual το Debian, τώρα σιγά σιγά πάω για το αντίθετο.... να τρέχω το Debian και σε Virtual τα 7 μιας και δυστυχώς ακόμα υπάρχουν μερικά προγράμματα που με κρατάνε από οριστική μετάβαση σε Linux..... Εγώ τελικά την έκανα τη μετάβαση. Βασικό λειτουργικό Mint και Windows 7 σε virtual. Δε λέω ότι δεν είναι καλά τα win 10, απλά εγώ δεν την πάλευα άλλο και αναζητούσα κάτι διαφορετικό. Λογικά θα καταργήσω οριστικά και το onedrive και θα αφήσω μόνο Mega, αφού το πλεονέκτημα του 1ου να εμφανίζει όλα τα αρχεία, ακόμα και αυτά που τα είχες ορίσει ως available online only (χρήσιμο για ταμπλέτες και λάπτοπς με μικρό δίσκο), δεν υφίσταται πια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erevos_csd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Τι διαβάζω σε τεχνολογικό site; Windows XP και δεν ντρέπεστε να το λέτε; Και όσοι έχετε μείνει σε Windows 7, σε τι υστερούν τα 10 και σας έκανε να πάρετε αυτή την απόφαση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 H ιδιωτικότητα, η προστασία των προσωπικών μου δεδομένων και κυρίως η ασφάλεια είναι ενας απο τους πολλούς λόγους που δεν αλλάζω τα XP με τίποτα!!!! (Και φυσικά για κανέναν λόγο δεν κάνω windows updates...Είναι άχρηστα και το μόνο που κάνουν είναι να επιβαρύνουν το σύστημα) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αν διάβαζες τα ποστ θα έβρισκες τους λόγους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimikanakis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Federer να φανταστώ δουλεύεις νοκια 3310 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erevos_csd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 H ιδιωτικότητα, η προστασία των προσωπικών μου δεδομένων και κυρίως η ασφάλεια είναι ενας απο τους πολλούς λόγους που δεν αλλάζω τα XP με τίποτα!!!! (Και φυσικά για κανέναν λόγο δεν κάνω windows updates...Είναι άχρηστα και το μόνο που κάνουν είναι να επιβαρύνουν το σύστημα) Κάνεις πλάκα; Πες μου ότι τρολλάρεις. Τα XP; Που είναι πιο τρύπια και από σουρωτήρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yngwie_m Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Πάντως, παιχνίδι (GTA V) που έτρεχε απροβλημάτιστα σε LENOVO laptop σε Windows 8.1, έχει τώρα θέματα rendering στα 10άρια. Και μιλάμε για laptop του 2015 όχι κανένα παλιό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αν διάβαζες τα ποστ θα έβρισκες τους λόγους... Πραγματικά.. Βλέπεις τα άτομα να λένε τα ίδια πράγματα και να κάνουν τις ίδιες "ρητορικές" ερωτήσεις όταν πριν από αυτούς υπάρχει απάντηση.. Δεν απορώ μετά που δεν βρίσκουν τίποτα λάθος στα Win10.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα