nexus5 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 http://www.e-shop.gr/corsair-hydro-series-h110i-gt-high-performance-280mm-liquid-cpu-cooler-p-PER.642704 την παραγγειλα μολις τωρα? τι λετε? αξιζει? για 4790κ μετα απο αυτο το review Που ειδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koystado Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Συνήθως πρώτα ρωτάμε και μετά παραγγέλνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nexus5 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Συνήθως πρώτα ρωτάμε και μετά παραγγέλνουμε δεν μου απαντησε και κανεις,μπορει καπιος να μου πει αν αξιζε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εγω θα πηγαινα στην Eisberg που μπορεις να αλλαξεις ρακορ να συνδεσεις εξτρα στον μελλον μια καρτα γραφικων και φυσικα να βαλεις μεγαλητερο ψυγειο Ολες οι ΑΙΟ πανω κατω τα ιδια ειναι μονο εμφανιση αλλαζουν... Με λιγα λεφτα παραπανω θα παιρνα αυτο https://www.skroutz.gr/s/7474825/EK-WaterBlocks-EK-XLC-Predator-240.html?keyphrase=ek+predator Και οπως ειπε ο φιλος πρωτα ρωτας μετα παραγγελνεις.Γτ ενα review δεν λεει πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nexus5 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εγω θα πηγαινα στην Eisberg που μπορεις να αλλαξεις ρακορ να συνδεσεις εξτρα στον μελλον μια καρτα γραφικων και φυσικα να βαλεις μεγαλητερο ψυγειο Ολες οι ΑΙΟ πανω κατω τα ιδια ειναι μονο εμφανιση αλλαζουν... Με λιγα λεφτα παραπανω θα παιρνα αυτο https://www.skroutz.gr/s/7474825/EK-WaterBlocks-EK-XLC-Predator-240.html?keyphrase=ek+predator Και οπως ειπε ο φιλος πρωτα ρωτας μετα παραγγελνεις.Γτ ενα review δεν λεει πολλα δεν θα εκανα ποτε sli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Mα ποιος ειπε για sli ειπα "να συνδεσεις εξτρα στον μελλον μια καρτα γραφικων" Εγω προσωπικα μετα απο εμπειρια με ΑΙΟ μονο Custom Loop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nexus5 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Mα ποιος ειπε για sli ειπα "να συνδεσεις εξτρα στον μελλον μια καρτα γραφικων" Εγω προσωπικα μετα απο εμπειρια με ΑΙΟ μονο Custom Loop φευγει πολυ,δεν παιζουν αλλα λευτα,εστο ειναι καλη αυτι που πειρα για τα λευτα της? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Γιατί την αγόρασες; Σκοπεύεις να κάνεις μεγάλο overclock; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nexus5 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Γιατί την αγόρασες; Σκοπεύεις να κάνεις μεγάλο overclock; στο μελλον ναι,αλλα επειδη σιγουρα θα κανω και επειδη τωρα ειχα τα λευτα επρεπε να πραξω αναλογος και εχω τεραστιο κομπλεξ να βλεπω των επεξεργαστη μου σε 70+βα8μους θελω να των δω 40-50 το πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Και ποιο κουτί έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nexus5 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Και ποιο κουτί έχεις; αυτο εδω Phanteks Enthoo Pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 στο μελλον ναι,αλλα επειδη σιγουρα θα κανω και επειδη τωρα ειχα τα λευτα επρεπε να πραξω αναλογος και εχω τεραστιο κομπλεξ να βλεπω των επεξεργαστη μου σε 70+βα8μους θελω να των δω 40-50 το πολυ μονο με delid αλλα εσυ το πηρες για χαβαλε που το ειπα και διεγραφησε το προηγουμενο μηνυμα μου κιολας.δεν πειραζει. οταν δεις αυτους τους βαθμους ποσταρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Πάρε αυτό το τέρας! https://www.skroutz.gr/s/4754042/Noctua-NH-D15.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα