Black Flag Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μερικοί το τερματισατε...... Και εγώ λοιπόν ειχα το 1987 Amiga 500 όταν δεν ήσασταν καν στα μπαλάκια των πατεραδων σας...... Χορτασαμε εξυπνάκηδες..... Τότε ξεκίνησα σε 8088 μπαούλο της Nixdorf Siemens (Nixdorf PC02) την αναζήτηση μου στον μαγικό κόσμο των Η/Υ, ναι σε ηλικία 4ων ετών περίπου. Μου έβαζε ο πατέρας μου το Ace Of Aces... @georgepppo εγώ τότε είχα Athlon Xp 1900+ με 1GB RAM και Geforce 3 Ti 500 και dual boot Win98SE (XP έβαλα το 2004) και Slackware για να βγάζουμε γούστα. Τώρα ας τα αφήσουμε αυτά. Απλά χωρίς AMD οι τιμές θα εκτοξευτούν. Στηρίζουμε AMD για την τσέπη μας, αλλά και για συναισθηματικούς λόγους. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μερικοί το τερματισατε...... Και εγώ λοιπόν ειχα το 1987 Amiga 500 όταν δεν ήσασταν καν στα μπαλάκια των πατεραδων σας...... Χορτασαμε εξυπνάκηδες..... The revenge of the oldfags 4
anemobroxhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 τα windows phone δεν βασίζονται σε linux και τρέχουν DIRECT X! αυτό είναι και ο λόγος που τα παιχνίδια δεν τρέχουν καλά σε windows phone. δεν είπα ότι δεν είναι καλό το Open gl απλά οι developers των unreal engine,unity etc τα φτιάχνουν να τρέχουν καλύτερα για direct x γιατί εκεί είναι το ψωμί των pc games. εγώ σύγκρινα το πόσο βαριά είναι τα λειτουργικά όχι τι βολεύει τον καθένα,το linuxaκι είναι καλό για κάποιες δουλειές αλλά και για κάποιες άλλες άχρηστο! Προφανώς τα WINDOWS phone δεν τρέχουν Linux. To "ακομα και" αναφερόταν στο OpenGL μιας και όλες οι "κοινές" εφαρμογές για τα 3 είναι βασισμένα σε OpenGL
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Γιατί αναρωτιέσαι που αναφέρεται η κατανάλωση; Φυσικά στην gpu. Εκτός του ότι φαίνεται και στο άρθρο και μέσα στην εικόνα του bench, και μόνο οι τιμές δεν αφήνουν αμφιβολίες. Κάθισες και έψαξες το θέμα της κατανάλωσης αντί να κοιτάξεις λίγο καλύτερα τι αναφέρεται; "Όπως μπορείτε να δείτε, αν και τα δύο συστήματα έπιασαν 60fps σε ανάλυση 1920 x 1080 pixels στο Star Wars Battlefront (medium preset), στο σύστημα με την Polaris, η GPU “τραβούσε” 86W ενώ στην περίπτωση του δεύτερου συστήματος για την GeForce, απαιτούνταν 140W." Στο video γράφουν οτι είναι η κατανάλωση όλου του συστήματος.
nan78 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 και άσε τα αρχαία χρόνια,γιατί άμα το πάμε έτσι και οι αρχαίοι έλληνες είχαν ακρόπολη και τώρα είμαστε ένα στάδιο πάνω απο το πακιστάν. Μπα... Πότε ανεβήκαμε κατηγορία;
georgepppo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Προφανώς τα WINDOWS phone δεν τρέχουν Linux. To "ακομα και" αναφερόταν στο OpenGL μιας και όλες οι "κοινές" εφαρμογές για τα 3 είναι βασισμένα σε OpenGL ρε φίλε υπάρχει πρόβλημα με σένα,όταν λες "ΟΛΕΣ οι mobile συσκευές, android , iphone , ακόμα και Windows Phone είναι βασισμένες σε linux και τρέχουν κυρίως OpenGL που το έχουν σκίσει κι όλας το Optimization για μικρή κατανάλωση ενέργειας." εγώ καταλαβαίνω ότι είναι βασισμένες σε linux αυτό που ΑΚΡΙΒΩΣ λες,το ότι έχουν υποστήριξη opengl δεν ειναι κάτι καινούριο. αστα εννούσα αυτό που αχνοφαίνεται και πες ότι το έγραψες λάθος γιατί δεν είμαστε σε φιλοσοφική σχολή τρέλας αλλά σε τεχνολογικό φορουμ που τα πάντα βασίζονται σε λογική. 1
kostasfalcon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Γουάου, είσαι μεγαλύτερος. Θες και βραβείο; δεν θέλω βραβείο αγαπητέ μου......ανόητες κόντρες δεν μου αρέσει να διαβάζω..... Τα wow και την ειρωνεια στους φίλους σου......
AlexKane Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 @georgepppo Προφανώς, εννοεί ότι το OpenGL είναι optimized για όλες τις πλατφόρμες που ανέφερε. Απλά, δεν είναι τόσο προφανές λόγω διατύπωσης.
mamakossa Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 το 2001 πήρα τον πρώτο μου υπολογιστή με p4@256mbram,στα 8 μου. αν θες να αντιπαραθέσεις αυτό που λέω πες μας σήμερα τι κάνουν τα windows και τι τα linux και άσε τα αρχαία χρόνια,γιατί άμα το πάμε έτσι και οι αρχαίοι έλληνες είχαν ακρόπολη και τώρα είμαστε ένα στάδιο πάνω απο το πακιστάν. Συγνώμη μια διόρθωση Κάτω από το Πακιστάν...όχι και πάνω
Razor333 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Επιτελους κατι καινουριο σαπισαν τα 28nm τοσα χρονια. Η nvidia θα περιμενει την tsmc; Για την ακριβεια ποτε θα αδειασει καμια γραμμη να βαλει και μερικα δικα της chip; Αντε να δουμε και βελτιωμενες cpu επιτελους λιγο ανταγωνισμος.
adtakhs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλά νέα για όλους τους τομείς. Ή ανάπτυξη μιας τέτοιας αρχιτεκτονικής στις GPU θα βοηθήσει αφάνταστα και στην κατηγορία των APUs και SOCs την AMD να παρουσιάσει ΔΥ ατές προτάσεις που να καλύπτουν και τους απαιτητικούς χρήστες. Ή εταιρία μέσα από την ανακοίνωση της GCN 4.0 (polaris), φαινεται να ανακοίνωσε για το 2017 και την παρουσίαση APUs με ZEn πυρήνες, HBM μνήμη πάνω στο chip και GCN 4.0 γραφικά. Θέλω να πιστεύω σε ένα καλό και δυνατό αποτέλεσμα με τον συγκερασμό όλων αυτών των νέων τεχνικών και τεχνολογιών πάνω σε ένα chip . Καλή συνέχεια AMD.
Black Flag Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλά νέα για όλους τους τομείς. Ή ανάπτυξη μιας τέτοιας αρχιτεκτονικής στις GPU θα βοηθήσει αφάνταστα και στην κατηγορία των APUs και SOCs την AMD να παρουσιάσει ΔΥ ατές προτάσεις που να καλύπτουν και τους απαιτητικούς χρήστες. Ή εταιρία μέσα από την ανακοίνωση της GCN 4.0 (polaris), φαινεται να ανακοίνωσε για το 2017 και την παρουσίαση APUs με ZEn πυρήνες, HBM μνήμη πάνω στο chip και GCN 4.0 γραφικά. Θέλω να πιστεύω σε ένα καλό και δυνατό αποτέλεσμα με τον συγκερασμό όλων αυτών των νέων τεχνικών και τεχνολογιών πάνω σε ένα chip . Καλή συνέχεια AMD. Όλα καλά; Χαθήκαμε. Πάει το φόρουμ της Oktabit. Την είδες την καινούρια μητρική της Gigabyte; Την gaming; Εγώ με την CVF έχω τον 8350 στα 4,6 με όλα στοκ, έχοντας πειράξει μόνο τα LLC. Εσύ με τι τάση τον έχεις στα 4,9; Αυτή την μητρική που έχεις ήθελα, αλλά δυστυχώς δεν την πρόλαβα.. Υ.Γ. Δεν μπορώ να σου στείλω pm.
rotten crusader Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 εμένα μου ακούγεται σαν ανέκδοτο το Opengl να τρέχει καλύτερα απο directx αφού κανένας developer δεν κάθεται να το κάνει γιατί στα linux δεν θα πουλήσει τίποτα,επίσης τα 8-10 είναι πολύ πιο ελαφριά απο ubuntu-mint και τα έχω δουλέψει όλα άρα μπορώ να εκφέρω γνώμη. Τα 8-10 πολυ πιο ελαφριά απο ubuntu-mint?Σοβαρά τώρα,πως μετράς το "βάρος" του λειτουργικού?Χωρίς ειρωνεία,απλά θέλω να δω πως κατέληξες σε τόσο λάθος αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα