Black Flag Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Κλείνω 3 χρόνια με τον FX 8350 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τον έχω στα 4,6 GHz, με στοκ τάση πειράζοντας μόνο το LLC, λόγω Crosshair V Formula με Cool 'N Quiet ενεργοποιημένο. Μια χαρά τα πάει και στο gaming με την 290x στα 1100 - 1300 MHz παίζω απροβλημάτιστα και απρόσκοπτα. Σε Linux περιβάλλον αξεπέραστος και με σωστή διαχείριση των πόρων. Περιμένω τους Zen για να αναβάθμιση. Αν και νομίζω ότι τουλάχιστον δυο χρόνια ακόμη θα τον κρατήσω. Του χρόνου ίσως αλλάξω κάρτα γραφικών και ίσως αναβαθμιστώ στα 32 GB Ram από τα 16 που έχω τώρα. 2
kaklikos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Υποθέτω, λοιπόν, ότι οι τιμές αφορούν μόνο την καταναλωση της gpu. Ε είσαι σαΐνι.
georgepppo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Σε Linux περιβάλλον αξεπέραστος και με σωστή διαχείριση των πόρων. το ανέκδοτο της ημέρας........ στο θέμα μας! αυτές οι gpus Θα εξαφανίσουν την 5850 μου που στα low ίσα ίσα παίζει το fallout 4.
Black Flag Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ανέκδοτο για 'σένα. Για 'μένα που χρησιμοποιώ για επεξεργασία μουσικής δεν είναι.
georgepppo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ανέκδοτο για 'σένα. Για 'μένα που χρησιμοποιώ για επεξεργασία μουσικής δεν είναι. εμένα μου ακούγεται σαν ανέκδοτο το Opengl να τρέχει καλύτερα απο directx αφού κανένας developer δεν κάθεται να το κάνει γιατί στα linux δεν θα πουλήσει τίποτα,επίσης τα 8-10 είναι πολύ πιο ελαφριά απο ubuntu-mint και τα έχω δουλέψει όλα άρα μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Black Flag Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Είσαι μικρός ακόμα... Όταν εμείς το όχι και τόσο μακρινό 2001 τρέχαμε για πρώτη φορά το Gnome 1.4 σε Slackware και μέναμε γοητευμένοι, εσύ κοιμόσουν με τα αρκουδάκια σου αγκαλιά. 1
georgepppo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Είσαι μικρός ακόμα... Όταν εμείς το όχι και τόσο μακρινό 2001 τρέχαμε για πρώτη φορά το Gnome 1.4 σε Slackware και μέναμε γοητευμένοι, εσύ κοιμόσουν με τα αρκουδάκια σου αγκαλιά. το 2001 πήρα τον πρώτο μου υπολογιστή με p4@256mbram,στα 8 μου. αν θες να αντιπαραθέσεις αυτό που λέω πες μας σήμερα τι κάνουν τα windows και τι τα linux και άσε τα αρχαία χρόνια,γιατί άμα το πάμε έτσι και οι αρχαίοι έλληνες είχαν ακρόπολη και τώρα είμαστε ένα στάδιο πάνω απο το πακιστάν. 1
anemobroxhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 εμένα μου ακούγεται σαν ανέκδοτο το Opengl να τρέχει καλύτερα απο directx αφού κανένας developer δεν κάθεται να το κάνει γιατί στα linux δεν θα πουλήσει τίποτα,επίσης τα 8-10 είναι πολύ πιο ελαφριά απο ubuntu-mint και τα έχω δουλέψει όλα άρα μπορώ να εκφέρω γνώμη. Κατ'αρχήν ο άνθρωπος ανέφερε τον FΧ του και συνέπως μίλαγε για την απόδοση του επεξεργαστή του και όχι της κάρτας. Κατα δεύτερον... ξεχνάς πως ΟΛΕΣ οι mobile συσκευές, android , iphone , ακόμα και Windows Phone είναι βασισμένες σε linux και τρέχουν κυρίως OpenGL που το έχουν σκίσει κι όλας το Optimization για μικρή κατανάλωση ενέργειας. Το OpenGL όχι απλά δεν πεθαίνει... αλλά έχει πιο πολύ πέραση και απο τότε που το HalfLife 1 σε άφηνε να διαλέξεις ανάμεσα σε DirectX και OpenGL Είπαμε... το DirectX είναι ίσως το καλύτερο προιόν της Microsoft, αλλά μην τα γειώνουμε και όλα. Και μην συγκρίνουμε τα ασύγκριτα. Το Linuxάκι είναι για συγκεκριμένη δουλειά και προγραμματισμό. Θέλει μεράκι. Τα Windows είναι πιο Mainstream. 6
georgepppo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Κατ'αρχήν ο άνθρωπος ανέφερε τον FΧ του και συνέπως μίλαγε για την απόδοση του επεξεργαστή του και όχι της κάρτας. Κατα δεύτερον... ξεχνάς πως ΟΛΕΣ οι mobile συσκευές, android , iphone , ακόμα και Windows Phone είναι βασισμένες σε linux και τρέχουν κυρίως OpenGL που το έχουν σκίσει κι όλας το Optimization για μικρή κατανάλωση ενέργειας. Το OpenGL όχι απλά δεν πεθαίνει... αλλά έχει πιο πολύ πέραση και απο τότε που το HalfLife 1 σε άφηνε να διαλέξεις ανάμεσα σε DirectX και OpenGL Είπαμε... το DirectX είναι ίσως το καλύτερο προιόν της Microsoft, αλλά μην τα γειώνουμε και όλα. Και μην συγκρίνουμε τα ασύγκριτα. Το Linuxάκι είναι για συγκεκριμένη δουλειά και προγραμματισμό. Θέλει μεράκι. Τα Windows είναι πιο Mainstream. τα windows phone δεν βασίζονται σε linux και τρέχουν DIRECT X! αυτό είναι και ο λόγος που τα παιχνίδια δεν τρέχουν καλά σε windows phone. δεν είπα ότι δεν είναι καλό το Open gl απλά οι developers των unreal engine,unity etc τα φτιάχνουν να τρέχουν καλύτερα για direct x γιατί εκεί είναι το ψωμί των pc games. εγώ σύγκρινα το πόσο βαριά είναι τα λειτουργικά όχι τι βολεύει τον καθένα,το linuxaκι είναι καλό για κάποιες δουλειές αλλά και για κάποιες άλλες άχρηστο!
Jophiel Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ε είσαι σαΐνι. Αφού διάβασα επιπόλαια το άρθρο και έγραψα και σχόλιο, καλά να πάθω για να μάθω να μην γράφω σχόλια, ενώ είμαι στη δουλειά και κάνω 100 άλλα πράγματα ταυτόχρονα... 1
michael92 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 το 2001 πήρα τον πρώτο μου υπολογιστή με p4@256mbram,στα 8 μου. αν θες να αντιπαραθέσεις αυτό που λέω πες μας σήμερα τι κάνουν τα windows και τι τα linux και άσε τα αρχαία χρόνια,γιατί άμα το πάμε έτσι και οι αρχαίοι έλληνες είχαν ακρόπολη και τώρα είμαστε ένα στάδιο πάνω απο το πακιστάν. Η ακρόπολη δεν ήταν και τόσο χρήσιμη, σκέψου επίσης πόσα 10χρονα γκρίνιαζαν που τα πήγαιναν με το ζόρι εκκλησία οι γονείς τους 1
mkp Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Έλα ρε AMD να δούμε λίγο ανταγωνισμό!! δύσκολο όσο υπάρχουν nVidiots 2
michael92 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 δύσκολο όσο υπάρχουν nVidiots Evilhuang εσύ;
kostasfalcon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μερικοί το τερματισατε...... Και εγώ λοιπόν ειχα το 1987 Amiga 500 όταν δεν ήσασταν καν στα μπαλάκια των πατεραδων σας...... Χορτασαμε εξυπνάκηδες..... 4
erevos_csd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μερικοί το τερματισατε...... Και εγώ λοιπόν ειχα το 1987 Amiga 500 όταν δεν ήσασταν καν στα μπαλάκια των πατεραδων σας...... Χορτασαμε εξυπνάκηδες..... Γουάου, είσαι μεγαλύτερος. Θες και βραβείο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα