a_f_a Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους στο φόρουμ και Καλή Χρονιά ευχομαι στο κάθέ ένα ξεχωριστά...Βρίσκομαι στο ινσομνια καθώς σήμερα αγόρασα μια Sony KDL40R550C Smart TV. ¨Όλα καλά πήγαν με τη γενικότερη εγκατάσταση (ευτυχώς γιατι ειμαι ψιλοάσχετος), το ιντερνετ συνδέθηκε κανονικά με το κωδικό μου όλα, εκτός από 2 θεματάκια που έχω και δε βγάζω άκρη μετά από αρκετές ώρες με το τηλεκοντρόλ στο χέρι και ψάξιμο στο ιντερνετ και γι'αυτο θα ήθελα τις γνωσεις σας αν μπορείτε.Πρώτο,η youtube εφαρμογή μοιάζει να ανοιγει κανονικά, να ψάχνει κανονικά αλλά μολις βρω το βιντεο που θέλω να παίξει, η τηλεόραση αμέσως γυρίζει στα ψηφιακά κανάλια. Τι μπορεί να κάνω λάθος; Στην εγκατάσταση υποτίθεται οτι κατέβασα το τελευταίο λειτουργικό.Καμία ιδέα;Δευτερον, στην αυτόματη αναζήτηση καναλιών, τα έχει βάλει στη σειρά όπως να ειναι και θα ήθελα να τους αλλάξω τη σειρά στο τηλεκτοντρολ (όπως καναμε με τα αναλογικά κανάλια παλια). Γινεται αυτό με κάποιο απλό τρόπο; Στις οδηγίες δεν είδα κάτι σχετικό.Αν κάποιος ξέρει και μπορεί να αφιερώσει λίγο χρόνο να με καθοδηγήσει ή να μου στειλέι κανα λινκ που να μου λύνει τα προβληματα ττον/την ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Χωρίς να γνωρίζω για την συγκεκριμένη , για το πρώτο σου θέμα , εγώ θα έκανα ένα factory reset σε πρώτη φάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Για το πρωτο δεν ξερω να σου απαντησω, καθως δεν εχω smart tv, αλλα για το δευτερο, ολες η τηλεορασεις εδω και χρονια, ακομα και η πιο μαπα, εχουν ταξινομηση καναλιων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a_f_a Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Χωρίς να γνωρίζω για την συγκεκριμένη , για το πρώτο σου θέμα , εγώ θα έκανα ένα factory reset σε πρώτη φάση τελικά αυτό έκανα και δούλεψε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα