zacharias99 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στα παιδιά του Φόρουμ! Έχω πάρει μια Arctic Liquid Freezer 240 υδρόψυξη και έχω την εξής απορία που προέκυψε κατά την τοποθέτηση! Κουτί έχω ένα Phanteks Enthoo Pro M. Το ψυγείο το ποθετήθηκε στο μπροστινό πάνελ με τα σωληνάκια να βγάινουν από την πάνω μεριά! Η ερώτηση μου είναι η εξής: Σύμφωνα με το Manual, η τρόμπα με την επιγραφή της ARCTIC θα πρέπει να τοποθετηθεί ανάποδα (Γραμματοσειρά ανάποδα) το οποίο εκτός από το ότι μου φαίνεται κουλό, δείχνει και άσχημο και με χαλάει αρκετά! Επίσης στο manual λέει πως αν τοποθετηθεί λάθος η τρόμπα μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα με το ψηγείο! Έχω ανεβάσει στο ποστ αυτό και το συγκεκριμένο σημείο του manual που το περιγράφει! Σας παρακαλώ ρίξτε μια ματιά και πείτε μου αν μπορώ να το τοποθετήσω όπως επιθυμώ (με τα γράμματα σωστά) ή αν όντως αυτό που λέει το manual είναι μονόδρομος! Σας ευχαριστώ! Ζάχος
zacharias99 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ισως ενδιαφερει καποιον! Πηρα επισημη απαντηση απο το support της arctic. Λενε οτι στην ουσια δεν εχει σημασια πια θα ειναι η φορα της τρομπας, απλα αν τοποθετηθει συμφωνα με τις οδηγιες διευκολυνει τη ροη του υγρου, αρα και τη δουλεια της τρομπας... Το τοποθετω λοιπον οπως μου αρεσει και ο θεος βοηθος! Καλη συνεχεια σε ολους! Φιλικα Ζαχος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα