SIP1995 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 προφανώς αλλα μετα την ειδηση της παρουσιασης ουτε που θα το ξανακουσεις ουτε που θα το ξαναδεις. τιμολογηθηκε πολυ ψηλα. παει και καλα να πιασει τον ψαγμενο που θελει win αλλα οχι ms και premium? θυμιζει λιγο htc η φαση. ωραιο αλλα ακριβο... Ούτε καν, η HTC το έχει πάει σε άλλο επίπεδο.
χιωτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ωραίο κινητό λίγο ακριβά θα έρθει αλλα ελπίζω να πέσει λίγο η τιμή του γτ δε θα το αγοράσει κανεις. Τώρα βγάζει και η Alcatel one touch με windows 10και θα εχει και την ίριδα. Πάντως από ότι διαβάζω το Lumia 950xl ξεπούλησε σε κάποιες χώρες γερμάνια Αγγλία η amazon λέει ότι εχει ξεπουλήσει όλα τα λευκά Lumia 950 xl Sent from my RM-1118_15207
Πιτσαράς Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Το one touch που θα βγάλει η Alcatel με Windows mobile 10 και Hello, θα είναι το απόλυτο VFM 1
Jophiel Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 ά-π-α-τ-ο και στα 300 να ήταν το... pc-like wp Για κοροιδα ψαχουν ακλαυτο... επομενοοοοοοοοςςς.... Τσάμπα πράμα!!! Το έχουμε χάση τελείως.... Υποθέτω ότι ήσασταν έτοιμοι να το αγοράσετε και κρατηθήκατε τελευταία στιγμή... Πείτε μου, με το χέρι στην καρδιά, ότι δε σας πειράζει που είναι Windows phone, σας πειράζει η τιμή ή το γεγονός ότι είναι Acer... :-D Αν σας πειράζει που είναι windows phone, τότε είστε σε λάθος θέμα. Ontopic: αν υποστηριχθεί σωστά και εισαχθεί στην Ελλάδα με λογική τιμή, τότε θα αποτελέσει μια καλή εναλλακτική στα Lumia. 3
χιωτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δε με πειράζει που είναι windows phone δε με πειράζει που ειναι acer και για τη τιμή όποιος εχει λεφτά το παίρνει.Η acer ειναι γνωστή και από τα laptop ,μάλιστα εχει βγάλει και windows tablet ,γιατί να μη βγάλει και κινητό !!! Πες μου αν εχει βγάλει η acer κάνα android κινητό που να εχει continuum η να εχει καλύτερα χαρακτηριστικά από άλλες android συσκευές;; εδώ ετοιμάζεται να βγάλει η Alcatel windows phone 10 με hello .ποια ναυαρχίδα εχει βγάλει η Alcatel με android? Sent from my RM-1118_15207 1
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Το continuum δουλεύει και χωρίς πρόσθετο αξεσουάρ. Ενεργοποιείται και με miracast αλλά και με καλώδιο usb-to-hdmi. Και δεν μιλάω για Mirroring αλλά για Continuum. Ενδιαφέρον! Γιατί προωθούν τον αντάπτορα τότε και λένε ότι είναι απαραίτητος;! Πολύ μεγαλύτερο κέρδος θα είχαν αν λέγανε ότι δουλεύει και χωρίς. 1
Antretng Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλα αυτη ειναι η αρχικη τιμη για τους "καψωμενους". Ας δουμε που θα παει μετα απο μερικους μηνες.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Πολυ καλη και η κινηση της αλκατελ να βγαλει ταμπλετακι 8ιντσο με τα w10m. Πιστευω οτι θα περπατησει καλα. Τωρα για το κινητο της acer, αν ειναι πολυ καλη η ποιοτητα της κατασκευης ισως τα αξιζει τα λεφτα του. Πολυς κοσμος δεν εχει θεμα να δωσει 100 - 200 ευρω παραπανω αρκει να μην εχει προβληματα μπαταριας και να μην ψοφαει ο τζιτζικας στους δυο μηνες οπως σε πολλες φθηνες συσκευες και δυστυχως και σε αρκετες ακριβες.
pt204 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δεν μου αρέσουν στα σχόλεια ποτέ αυτοί που κράζουν, αλλά νομίζω οτι τώρα ήρθε η ώρα μου... Πλάκα μας κάνετε έτσι? Από τιτάνιο να είναι φτιαγμένο, 570€ για Windows Phone (και πριν με κράξετε, έχω Lumia 640XL...) ΔΕΝ δίνεις! και Acer???!!! (και πάλι μη με σταυρώσετε είχα Μ900 και ήταν τηλεφωνάρα στην εποχή του, αλλά με 250€...) Νομίζω οτι σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να κράζουμε και ας ελπίσουμε οτι θα το δούνε άτομα της εταιρίας (έστω της ελληνικής αντιπρ.) και δεν θα κάνουν καμιά μ@λ@κία να στοκάρουνε σε αυτή την τιμή... γιατί όπως γράφουνε και αρκετοί πιο πάνω θα πάει άκλαυτο! Μιλάμε για κάτω από 300€ και υπό προυποθέσεις, κανένα super promotion μέσω παρόχου κλπ κλπ αλλιώς αφήστε το καλύτερα... 2
Psyber Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 το να δινει κανείς 570 για windows phone είναι εξίσου μαμακία με το να τα δίνει για android. όχι οτι το iphone τα αξίζει αλλά δεν σου δίνει φτηνές εναλλακτικές. όντως το εχει μαμακίσει πολύ το θέμα η Microsoft. και όσο αφορά στην acer, μία εταιρία με μετριότατα λαπτοπ είναι σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να πάρεις τόσο ακριβά ένα κινητό της. για design δε μιλάμε, επιεικώς φρίκη. και πριν με κράξουν για apple fanboy ας κοιταξουν το άβαταρ μου.
Hannibal_Lector Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Όλα καλά στα specs του ποιότητα κατασκευής που δεν συζητιέται (λόγω acer) αλλά τα χάλασε όλα στην τιμή, υπερτιμημένο κατά τουλάχιστον 250-300e. Όταν υπάρχει το asus zenfone 2 (πλέον κάτω ή περίπου στα 200e) με android βέβαια που έχει ξεπουλήσει , τι να πω για τέτοια επιλογή? Μερικές φορές οι κατασκευαστές smartphones βγάζουν επιλογές με windows mobile που μοιάζουν με αγγαρεία ή σαν να ξεπληρώνουν υποχρεώσεις προς την microsoft. 1
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Όλα καλά στα specs του ποιότητα κατασκευής που δεν συζητιέται (λόγω acer) αλλά τα χάλασε όλα στην τιμή, υπερτιμημένο κατά τουλάχιστον 250-300e. Όταν υπάρχει το asus zenfone 2 (πλέον κάτω ή περίπου στα 200e) με android βέβαια που έχει ξεπουλήσει , τι να πω για τέτοια επιλογή? Μερικές φορές οι κατασκευαστές smartphones βγάζουν επιλογές με windows mobile που μοιάζουν με αγγαρεία ή σαν να ξεπληρώνουν υποχρεώσεις προς την microsoft. Για καλό ή για κακό το λες το λόγω acer;
xostel77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ρε μάστορα οταν παίρνεις το μηλαρακι κοντά στο χιλιάρικο που δεν κάνει ούτε τα μισα απο αυτο γτ δεν κράζει κανένας??? Εγω δεν εχω μηλαρακι ....αυτο θα το έλεγα για καθε τηλ που ξεπερνά τα 300 ευρω.
Πιτσαράς Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 το να δινει κανείς 570 για windows phone είναι εξίσου μαμακία με το να τα δίνει για android. .Μα γιατί να τα δώσεις αμέσως τα φράγκα; Περιμενεις ενα 2μηνο και θα έχει πέσει στα 300€ και θα έχεις και continuum. (ενώ το Lumia 950/950 xl θα είναι ακομα ακριβότερο λογικά) 1
@topos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μα πειτε μου ποια συσκευη πρεπει να εχει στο ονομα της +"jade"+"liquid"+"primo"...? Σαν να μην μπορουσαν να διαλεξουν ποιο απο τα 3 θελανε και καποιος πεταχτηκε κ ειπε -f@ck it,ας βαλουμε και τα τρια... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα