Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Insomniacs

και χρόνια πολλά

έχω ένα λάπτοπ

εμφανίζει άσπρη οθόνη

Α)Ύστερα απο sleep mode

Β)Ύστερα απο boot αφού πρώτα έχει περάσει επιτυχώς τα Bios

Γ) απο την αρχή

μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ Πολύ

Δημοσ.

Δοκίμασε με ενα εξωτερικό monitor αλλα στου βγάζει λευκή οθόνη μονο οταν παει να μπει στα windows λογικά ειναι θέμα drivers , που στην βγάζει ακριβώς ?

Δημοσ.

Στο 90% των περιπτώσεων που αντιμετώπισα πρόβλημα άσπρης οθόνης, έφταιγε η σύνδεση της καλωδιοταινίας στο πίσω μέρος της οθόνης.

Πρέπει ν' ανοίξεις την οθόνη, να ξεκουμπώσεις την καλωδιοταινία, να καθαρίσεις τους ακροδέκτες με σπρέι επαφών, να την ξανατοποθετήσεις προσεκτικά, και να ασφαλίσεις το κούμπωμα με σελοτέιπ (όχι μονωτική ταινία που έχει ελαστικότητα).

Δημοσ.

Δοκίμασε με ενα εξωτερικό monitor αλλα στου βγάζει λευκή οθόνη μονο οταν παει να μπει στα windows λογικά ειναι θέμα drivers , που στην βγάζει ακριβώς ?

Στο 90% των περιπτώσεων που αντιμετώπισα πρόβλημα άσπρης οθόνης, έφταιγε η σύνδεση της καλωδιοταινίας στο πίσω μέρος της οθόνης.

Πρέπει ν' ανοίξεις την οθόνη, να ξεκουμπώσεις την καλωδιοταινία, να καθαρίσεις τους ακροδέκτες με σπρέι επαφών, να την ξανατοποθετήσεις προσεκτικά, και να ασφαλίσεις το κούμπωμα με σελοτέιπ (όχι μονωτική ταινία που έχει ελαστικότητα).

το έβγαλε και στο BIOS 2 φορές

το κάνει χαλαρά μετα απο sleep mode

Άλλαξα drivers κάνει τα ίδια

θα δώ το θέμα της καλωδιοταινίας πιο ζεστά

πάντως δοκίμασα την εξωτερική κάρτα σε παιχνίδια και χτυπάει 110fps στο LoL και σε άλλα games πάει σφαίρα

Ευχαριστώ και τους 2

Δημοσ.

Δές παλι αυτο με την καλωδιοταινία αλλιως μετα ειναι η οθόνη , αφου στο βγάζει και στο bios δεν νομίζω οτι ειναι θέμα κάρτας γραφικών

Δημοσ.

Δές παλι αυτο με την καλωδιοταινία αλλιως μετα ειναι η οθόνη , αφου στο βγάζει και στο bios δεν νομίζω οτι ειναι θέμα κάρτας γραφικών

την ξανακουμπωσα απο την πλευρα της οθόνης ξήλωσα και όλους τους οδηγούς και το κάνει ακόμα

παράγγειλα νέα οθόνη να δοκιμάσω

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...