Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους. Πήρα ένα κινητό Huawei για δώρο και αγόρασα το δικό του tempered glass για προστασία της οθόνης από γρατζουνιές. Ωστόσο, παρατηρώ ότι το tempered glass καλύπτει και την μπροστινή κάμερα. Αυτό είναι ΟΚ ή θα έχει επίπτωση στην ποιότητα των φωτογραφιών; Το κατάστημα από το οποίο το αγόρασα, μου είπε ότι πρέπει να καλύπτεται η κάμερα και ότι η συγκεκριμένη που αγόρασα είναι συγκεκριμένα για το μοντέλο του κινητού που πήρα. 

Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.

Δημοσ.

Δεν πρέπει να καλύπτει την κάμερα. Όσες φορές έχω πάρει για διάφορα κινητά, κανένα δεν την κάλυπτε

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα το πάω αύριο πίσω. Παράξενο πάντως, γιατί είναι ειδικά για τη συκεκριμένη συσκευή και όπου ρώτησα και είχαν, ήταν έτσι ακριβώς.

Αυτό είναι:

http://www.stoucky.gr/index.php?route=product/product&product_id=4196

Δημοσ.

υπαρχουν αλλα που την καλυπτουν κ αλλα οχι. Καλυτερα ειναι να μην την καλυπτουν. Το βασικο στο γυαλι ειναι να ειναι ποιοτητας παντως κ να γινει σωστη τοποθετηση, αυτο ειναι το κυριο μελημα του αφου τοποθετειται προληπτικα.

Αν το χρησιμοποιησες δυσκολα θα το δεχτουν για επιστροφη......

Δημοσ.

υπαρχουν αλλα που την καλυπτουν κ αλλα οχι. Καλυτερα ειναι να μην την καλυπτουν. Το βασικο στο γυαλι ειναι να ειναι ποιοτητας παντως κ να γινει σωστη τοποθετηση, αυτο ειναι το κυριο μελημα του αφου τοποθετειται προληπτικα.

Αν το χρησιμοποιησες δυσκολα θα το δεχτουν για επιστροφη......

Τα παιδιά στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι πολύ ευγενικά. Με διαβεβαίωσαν ότι πρέπει να καλύπτει την κάμερα, γιατί δεν είναι μεμβράνη αλλά γυαλί, και έτσι δεν υπάρχει παραμόρφωση. Μου είπαν μάλιστα ότι στο Nexus (που έχει ο ένας), είναι ακριβώς το ίδιο. 

Εν πάσει περιπτώσει, θα το πάω πίσω (το tempered glass) μέχρι να βρω κάποιο άλλο. Μέχρι στιγμής, όσα είδα κάλυπταν την κάμερα, ενώ στη συσκευασία αναγραφόταν το μοντέλο του κινητού που πήρα.

Πάντως το κινητό είναι πολύ γρήγορο για τα χρήματά του (99 ευρώ) και οι κάμερες πολύ καλές την ημέρα. Τη νύχτα, όμως, είναι σαν VGA, με πολλά pixel και το flash βγάζει όλα τα πρόσωπα με άσπρα μάτια, πρόβλημα το οποίο δεν διορθώνεται με επεξεργασία. 

@aces: επειδή επικοινώνησα και το είπα, κι επειδή με διαβεβαίωσαν ότι πρεπει να καλύπτει την κάμερα, μου είπαν να το τοποθετήσω και αν αλλοιώνει τις φωτογραφίες, να το επιστρέψω και θα το δεχτούν.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον, το εβαλα στο κινητο και πραγματι δεν υπαρχει καμια διαφορα στις φωτογραφιες. Ειχαν δικιο. Το γραφω σε περιπτωση που καποιος εχει την ιδια απορια με εμενα.

• Like 1
Δημοσ.

τελος καλο - ολα καλα :) (ακομη κ αν δεν σου εκανε καλυτερα να εχεις επανω στην οθονη κατι απο το τιποτα γιατι δεν ξερουμε ποτε κ αν θα πεσει)

• Like 1
  • 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Εχω αγοράσει το Motorola G32 και αγόρασα ένα tempered glass για το μοντέλο αυτό. Το tempered glass δεν έχει τρύπα για να τοποθετηθεί στη θέση που είναι η μπροστινή κάμερα του κινητού. Αυτό δεν είναι πρόβλημα? Έτσι δεν θα αλλοιώνεται η εικόνα της μπροστινής κάμερας αφού μπροστά απο την κάμερα θα βρίσκεται τζαμάκι. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. 2 κινητά έχω αλλάξει μόνο ως τώρα και πάντα τα τζαμάκια που έβαζα είχαν τρύπα για κάμερα και ακουστικό. Και δεν καλύπτει και 100% την οθόνη, είναι λίγο μικρότερο. Το ακουστικό δεν το βλέπω λογικά είναι εκτός οθόνης οπότε δεν θα καλύπτεται απο το tempered glass. Αλλά με την κάμερα θα έχω θέμα.. Δείτε και τις φώτο. Τι λέτε? Ευχαριστώ!!

329204718_3418975938381203_8807227384342460269_n.jpg

Επεξ/σία από tzitzikas2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...