Euclides Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Το CPU BOSS δεν ξέρω κατα πόσο μπορώ να το εμπιστευτώ, στα χαρτιά δεν μπορείς να συγκρίνεις. Δεν είναι σύγκριση στα 'χαρτιά', αλλά αντικειμενικό benchmarking με συγκεκριμένα εργαλεία. Και σίγουρα πολύ πιο έγκυρο από την υποκειμενική αίσθηση του καθενός.
vaggospro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή λες πως Δεν αξίζει Η αναβάθμιση?
Euclides Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή λες πως Δεν αξίζει Η αναβάθμιση? Δεν είπα κάτι τέτοιο. Είπα να δεις τις συγκρίσεις και να αποφασίσεις μόνος σου. Επίσης να συμπεριλάβεις στα κριτήρια αξιολόγησης και το κόστος. 1
vaggospro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά είμαι έτοιμος να παραγγείλω επεξεργαστή. Έχω βρει τον i7 3630qm στα 150 και τον 3740qm στα 165. O 3740qm θα κάνει για το Laptop? ( στο manual δέν τον αναφέρει. )
mphxths Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αν κανει ο 3630qm , τοτε κανει και ο 3740qm. Οι διαφορες τους ειναι μικρες 1. 300mhz παραπανω ο 2ος 2. κατι λιγα mhz στην ενσωματωμενη ο 2ος 3. ο 2ος υποστηριζει vPro και VT-d ( σημαντικα αν θες να μαλακιστεις με virtualizations) ολα τα αλλα ειναι ακριβως τα ιδια..οποτε οπως εγραψα..αν κανει ο ενας..κανει και ο αλλος...και αν μιλαμε για 15ευρω διαφορα..εγω προσωπικα θα πηγαινα στον 2ον..γιατι ξερεις τι λενε "Ποτε δεν εχεις αρκετη RAM , αρκετο δισκο και αρκετη επεξεργαστικη ισχυ" 1
vaggospro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αν κανει ο 3630qm , τοτε κανει και ο 3740qm. Οι διαφορες τους ειναι μικρες 1. 300mhz παραπανω ο 2ος 2. κατι λιγα mhz στην ενσωματωμενη ο 2ος 3. ο 2ος υποστηριζει vPro και VT-d ( σημαντικα αν θες να μαλακιστεις με virtualizations) ολα τα αλλα ειναι ακριβως τα ιδια..οποτε οπως εγραψα..αν κανει ο ενας..κανει και ο αλλος...και αν μιλαμε για 15ευρω διαφορα..εγω προσωπικα θα πηγαινα στον 2ον..γιατι ξερεις τι λενε "Ποτε δεν εχεις αρκετη RAM , αρκετο δισκο και αρκετη επεξεργαστικη ισχυ" Στο manual όμως δεν τον αναφέρει. Μήπως δεν τον δέχοντα τα bios?
mphxths Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Στο manual όμως δεν τον αναφέρει. Μήπως δεν τον δέχοντα τα bios? χλωμο..εγω εχω τον 3720qm και δεν εχω κανενα προβλημα...λιγο κουλο να μην δεχεται τον 3740qm. Στο manual βλεπω εχει τον 3720qm και τον 3820qm και οχι τον 3740qm..περιεργο... Στα σιγουρα δεν μπορω να σου πω αν θα τον δεχτει...αλλα βασει χαρακτηριστικων η λογικη λεει οτι τον δεχεται..μην σε παρω και στον λαιμο μου Ξεχασα να αναφερω οτι εχω αλλαξει BIOS (κυκλοφορει ενα custom που αφαιρει την whitelist των wifi μιας και ηθελα να βαλω αλλη wifi καρτα)...οποτε μπορει να παιζει και αυτο ρολο...
vaggospro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 χλωμο..εγω εχω τον 3720qm και δεν εχω κανενα προβλημα...λιγο κουλο να μην δεχεται τον 3740qm. Στο manual βλεπω εχει τον 3720qm και τον 3820qm και οχι τον 3740qm..περιεργο... Στα σιγουρα δεν μπορω να σου πω αν θα τον δεχτει...αλλα βασει χαρακτηριστικων η λογικη λεει οτι τον δεχεται..μην σε παρω και στον λαιμο μου Ξεχασα να αναφερω οτι εχω αλλαξει BIOS (κυκλοφορει ενα custom που αφαιρει την whitelist των wifi μιας και ηθελα να βαλω αλλη wifi καρτα)...οποτε μπορει να παιζει και αυτο ρολο... Ναι το Unlocked Version εννοείς απ' ότι κατάλαβα. Εγώ προσπαθώ να το κάνω εγκατάσταση και μου πετάτει μήνυμα πως έχω νεότερη έκδοση Bios. ( τα 2.07 έχω και δεν το δέχεται )
mphxths Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ελπιζω να πηγες εδω https://www.techinferno.com/index.php?/forums/topic/1769-lenovo-y580-y480-unlocked-bios-versions/ να διαβασες τις οδηγιες προσεκτικα και να κατεβασες την σωστη εκδοση ΒΙΟS.
vaggospro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ελπιζω να πηγες εδω https://www.techinferno.com/index.php?/forums/topic/1769-lenovo-y580-y480-unlocked-bios-versions/ να διαβασες τις οδηγιες προσεκτικα και να κατεβασες την σωστη εκδοση ΒΙΟS. Ναι φίλε απλα το αρχείο το κατέβασα απο αλλού επειδή το Forum δεν με άφηνε. Μπορεί να φταίει και αυτό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα