Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να αγοράσω ενα ups για εναν υπολογιστή.. Το τροφοδοτικό του υπολογιστή ειναι μικρό (300 W), οπότε ( (αν έχω καταλάβει καλά) πρέπει το ups να έχει παραπάνω W. Για να κρατάει καμια ώρα το UPS τί χρειάζεται να κοιτάξω? να έχει πολλά W ή V?

Πχ βλέπω εδώ και έχει διάφορες επιλογές 

ευχαριστώ!

Δημοσ.

μια ωρα παντως δε θα σου κραταει 30-40 λεπτα και αυτο με ups 2000va

Υπερβολικός . με ένα 1100 VA μπορεί να πιάνει αυτονομία 30 λεπτά το pc του . Eξαρτάται τι καταναλώσεις έχουμε.

Καλησπέρα,

Θέλω να αγοράσω ενα ups για εναν υπολογιστή.. Το τροφοδοτικό του υπολογιστή ειναι μικρό (300 W), οπότε ( (αν έχω καταλάβει καλά) πρέπει το ups να έχει παραπάνω W. Για να κρατάει καμια ώρα το UPS τί χρειάζεται να κοιτάξω? να έχει πολλά W ή V?

Πχ βλέπω εδώ και έχει διάφορες επιλογές 

ευχαριστώ!

Ότι και αν πάρεις. Πάρε επώνυμο κατά προτίμηση APC . Το ξέρω είναι ακρίβοι αλλά στο UPS πρέπει να τα σκάσεις για να έχεις αξιοπιστία και αντοχή στο χρόνο .

Δημοσ.

Sorry αλλα τα home ups δεν είναι για να πέσει η δεη και εσυ να συνεχίσεις να ποσταρεις στο ινσομνια ανενόχλητος με τις ωρες, έπεσε η δεη σώνεις οτι ειναι να σώσεις και κλείνεις μεχρι να επανέλθει

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει άλλο θέμα με τον ίδιο τίτλο με 10 σελίδες. Γιατί ρε παιδιά δεν ψάχνετε λίγο πρώτα πριν ανοίξετε θέμα. Τόσο δύσκολο είναι? Σόρρυ δεν το λέω με κακία αλλά δεν το βλέπω χρήσιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...