The_Seeker Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Καλησπέρα, μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσα το outlook express για να παίρνω τα mail μου από POP3 mail servers και όλα λειτουργούσαν σωστά. Πριν 2-3 μέρες εγκατέστησα το office 2003 (δεν προυπήρχε προηγούμενη έκδοση του) και ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το outlook 2003, εισάγοντας τις ρυθμίσεις από το express, όπως με προέτρεψε να κάνω και το ίδιο το πρόγραμμα. Το πρόβλημά μου είναι ότι, ενώ δεν άλλαξα καμία ρύθμιση, από την πρώτη κιόλας φορά που χρησιμοποίησα το 2003 δεν κατεβάζει πια τα mails μου. Μου βγάζει ένα error "The connection to the server was interrupted...". το περίεργο είναι ότι δεν κατεβάζει πια ούτε το outlook express τα mail. Τι φταίει ρε γμτ; Έχω φάει το κεφάλι μου και λύση δε βρήκα... Ευχαριστώ θερμά όποιον βοηθήσει!
stelpap14 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 file seeker den mporw na dwsw apantisi sto problima sou giati to antimetwpizw kai egw!!! an kserei kapoios plz help!!!! :roll:
accipio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Την "έπαθα" κι εγώ έτσι ακριβώς. Τελικά ανακάλυψα ότι για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο το firewall μου (Kerio) εμπόδιζε το Outlook Express να στείλει μηνύματα, παρόλο που είχα φτιάξει σχετικό κανόνα. Έτσι έλυσα το πρόβλημα με το Outlook Express, φτιάχνοντας ξανά το σχετικό rule, αλλά όχι και με το Outlook 2003, το οποίο μου βγάζει σφάλμα (αποτυγχάνει ακόμα και η δοκιμαστική αποστολή mail από το ίδιο το πρόγραμμα).
stelpap14 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 egw exw bgalei to firewall kai pali exw problima.... kai oxi mono ayto alla sto allo pc exw outlook xp me ta idia acounts kai settings kai douleyei mia xara!!! mipws 8elei o 2003 kapoia allagi sta settings pou o xp px to exei default???
SoTiRiS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 exo exo to outlook 2003 kai kerio firewall kai den exo kanena problima.
accipio Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Μήπως χρησιμοποιείς HOL ? ? Εγώ ναι... Λες να φταίει η HOL;
Tipos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Μετά την πρόσφατη αλλαγή των Mail Servers της HOL είχα και εγώ παρόμοια προβλήματα, και πρέπει να σχετίζονται με τον έλεγχο για Spam που κάνουν οι νέοι Servers. Πάντως μετά από επικοινωνία με το Support της HOL για λύση στο πρόβλημα δεν βρέθηκε λύση. Αναγκάστηκα να χρησιμοποιώ άλλον Mail Server τουλάχιστον μέχρι να λήξη η συνδρομή μου στη HOL.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.