Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε 5-10 λεπτά αποσυνδέεται το ιντερνετ για 20 περιπου δευτερολεπτα και μου βγαζει το κιτρινο τριγωνακι απο κατω. Αυτο το προβλημα το ειχα καθε λιγους μηνες τα τελευταια 2-3 χρονια ομως τους τελευταιους 2 μηνες ειναι συνεχεια ετσι και εχω επικοινωνησει με την εταιρια και εχω δοκιμασει τα παντα χωρις επιτυχια.

τι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα,

1. φορματ
  2. αλλαγη ρουτερ
  3. σκαν για ιους
  4. αλλαγη καναλιων σε 1,6,11
  5. επανεγκατασταση και των drivers

και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα. Το ρουτερ ειναι σε αποσταση περιπου 10 μετρων και περναει μεσα απο 2 τοιχους. Δεν νομιζω να ειναι θεμα αποστασης ομως διοτι το κινητο μου δεν εχει κανενα προβλημα και αρκετες φορες εβαλα το λαπτοπ διπλα στο ρουτερ και καποτε παλι αποσυνδεοταν, οχι τοσο συχνα ομως.

Επισης οπως ειπα και πριν το προβλημα αυτο δεν το εχω παντα αφου μπορει να περασουν και 6 μηνες χωρις να εμφανιστει.

Συνηθως οταν πατησω troubleshoot problems μου το φτιαχνει για 2 λεπτα και μετα παλι τα ιδια

Κατι που παρατηρησα τωρα ειναι οτι sto connection status λεει παντα IPv6 Connectivity: No internet access 

καμια ιδεα;

εχω win7 και router cisco

Δημοσ.

Πιθανότατα έχεις πολύ θόρυβο στη γραμμή σου. Έλεγξε για αρχή τις καλωδιώσεις σου.

Ποιες καλωδιώσεις;

Δοκιμασε με καποιο αλλο ρουτερ για αρχη και οχι κανενα zte αλλα καποιο σοβαρο...

Οπως εγραψα και πιο πανω τωρα εχω router cisco ενω παλια ειχα hitron

Δημοσ.

Μηπως το κανει οταν βρεχει ή εχει αερα ή γενικα δεν εχει καλο καιρο ?

οχι φιλε αφου ειναι ετσι καθε μερα εδω και 2 μηνες

Από την πρίζα έως το router.

Μια χαρα ειναι φιλε, με το κινητο μπαινω συνεχεια χωρις κανενα προβλημα

EDIT: ισως να ημουν ξεκαθαρος, το τριγωνακι το βγαζει στο λαπτοπ κατω δεξια εκει που δειχνει το σημα. Το ρουτερ λειτουργει κανονικοτατα απλα χανεται το σημα στο λαπτοπ, μετα απο λιγο βγαζει το τριγωνακι και μετα επανερχεται παλι

Δημοσ.

οκ κάπου στο μενου του ρουτερ υπάρχει ο θόρυβος της γραμμης σου σε db

κοιταξέ το και ανέφερε το αποτέλεσμα

Προσωπικα η καλύτερη λύση για μονοκατοικία είναι κατευθείαν καλώδιο στο ρούτερ απο το κουτάκι του ΟΤΕ

και απο εκεί με splitter στα τηλέφωνα

Δημοσ.

απο την αρχη ο τοπικ σταρτερ γραφει οτι χανει το ασυρματο και οχι το ιντερνετ οποτε ο θορυβος της γραμμης ειναι ασχετο.

α.ρουτερ τελευταιο firmware.

β.καρτα τελεταιοι drivers και να εχουν γινει τα updates?

γ.δοκιμη το Channel bandiwdth στο ρουτερ να ειναι 20 αντι για 20/40?

δ.δοκιμη με καρφωτες IP μηπως και?

ε.δοκιμη με 802.11g αντιγια 802.11n?

Δημοσ.

οκ κάπου στο μενου του ρουτερ υπάρχει ο θόρυβος της γραμμης σου σε db

κοιταξέ το και ανέφερε το αποτέλεσμα

Προσωπικα η καλύτερη λύση για μονοκατοικία είναι κατευθείαν καλώδιο στο ρούτερ απο το κουτάκι του ΟΤΕ

και απο εκεί με splitter στα τηλέφωνα

Downstream Channels                

Power Level: Signal to Noise Ratio:

Channel 1: 8.3 dBmV  39.8 dB

Channel 2: 9.0 dBmV 39.8 dB

Channel 3: 8.1 dBmV 39.8 dB

Channel 4: 8.1 dBmV 39.8 dB

Channel 5: 8.1 dBmV 39.6 dB

Channel 6: 8.6 dBmV  39.8 dB

Channel 7: 8.7 dBmV  39.9 dB

Channel 8: 8.5 dBmV 39.9 dB

Upstream Channels

Upstream Channels

Channel 1: 42.8 dBmV

Channel 2: 43.0 dBmV

Channel 3: 43.3 dBmV

Channel 4: 0.0 dBmV

Το εχω στο Auto αυτη τη στιγμη και ειναι στο channel 6

Για πιο λειτουργικο μιλας δε μας ειπες...... drivers update στη καρτα σου εχεις κανει?

windows 7, εχω κανει και απευθειας απο την ιστοσελιδα της acer

απο την αρχη ο τοπικ σταρτερ γραφει οτι χανει το ασυρματο και οχι το ιντερνετ οποτε ο θορυβος της γραμμης ειναι ασχετο.

α.ρουτερ τελευταιο firmware.

β.καρτα τελεταιοι drivers και να εχουν γινει τα updates?

γ.δοκιμη το Channel bandiwdth στο ρουτερ να ειναι 20 αντι για 20/40?

δ.δοκιμη με καρφωτες IP μηπως και?

ε.δοκιμη με 802.11g αντιγια 802.11n?

α. ειχα προσπαθησει να κανω στο παλιο ρουτερ αλλα ηταν το ποιο καινουριο αν θυμαμαι καλα. Τωρα σε αυτο λεει πως ειναι κατασκευασμενο το 6/15 δεν ξερω αν υπαρχει και που το βρισκω;  model: cisco epc3928s 

β. ναι

γ. ηταν (auto 20 or 40, current 20 MHz) και εβαλα τωρα (20 Only)

δ. δεν ξερω πως να το κανω

ε. δεν το βρισκω; αυτο ειναι; 

Network Mode:  B/G Only N Only B/G/N Mixed   

Δημοσ.

Οι drivers που εχει δεν ειναι και πολυ συμβατοι, βαλε αλλους παλιοτερους ή πιο καινουργιους, τα sites των κατασκευαστων δεν εχουν σχεδον ποτε τους τελευταιους.

Δημοσ.

windows 7, εχω κανει και απευθειας απο την ιστοσελιδα της acer

α. ειχα προσπαθησει να κανω στο παλιο ρουτερ αλλα ηταν το ποιο καινουριο αν θυμαμαι καλα. Τωρα σε αυτο λεει πως ειναι κατασκευασμενο το 6/15 δεν ξερω αν υπαρχει και που το βρισκω;  model: cisco epc3928s 

β. ναι

γ. ηταν (auto 20 or 40, current 20 MHz) και εβαλα τωρα (20 Only)

δ. δεν ξερω πως να το κανω

ε. δεν το βρισκω; αυτο ειναι; 

Network Mode:  B/G Only N Only B/G/N Mixed   

απεφυγε το καναλι auto γιατι μπορει και απο εκει να ειναι κατι.παιξε με καρφωτο καναλι αν δεν το εχεις κανει ηδη επειδη λες οτι εβαλες 1,6,11.μπροεις να βαλεις και ενδιαμεσο channel πχ 3 ή 4 αν και δεν νομιζω να αλλαξει κατι.απεφυγε 12,13 δεν το βρισκουν ολες οι καρτες .

a.στο site της cisco για ios /firmware update.

γ.αλλαξε κατι?αν και αν μου λες οτι ηταν current 20mhz λογικα ειναι το ιδιο με 20 only οποτε δοκιμασε 40.

δ.https://www.youtube.com/watch?v=jXGo4hIZWAY

ε.ναι αυτο ειναι.δοκιμασε b/g only.θα χασεις σε ταχυτητα ασυρματου δικτυου αλλα να δεις αν θα παιξει σταθερα.δεν θα χασεις σε ταχυτητα ιντερνετ κατα 99 τις 100 εκτος αν εχεις vdsl 50 αρι οποτε το 802.11g θα ειναι οριακα.

β.drivers μην δεις στο site της acer.εκει μπορει να ειναι παλιοι.συνηθως θα βρεις πιο νεους drivers στο site του κατασκευαση της καρτας πχ realtec.μπορεις να δεις και με windows update τι θα σου βρει απλα κοιτα και στον κατασκευαστη να δεις αν ειναι οι τελευταιοι αυτοι που θα σου περασει αλλιως περασε τους manually.καποια λαπτοπ δινουν και προγραμμα για update drivers αλλα συνηθως κοιτανε στο site του λαπτοπ μονο και οχι στου κατασκευαστη της καρτας οποτε και δεν κατεβαζουν τους τελευταιους.

Βάλε μια USB wireless card (π.χ  http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wn725n-150mbps-wireless-n-nano-usb-adapter-p-PER.612497)και δοκίμασε (μήπως τυχόν φταίει η ασύρματη κάρτα του laptop)

απλα πριν αγορασει ας δοκιμασει καμια αλλη πρωτα μην την πληρωσει τζαμπα αν δεν ειναι αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...