SoderiouZ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους! Χθες είδα κάτι θέματα σε αρκετά forums (και αυτό) για το δικό μας το SNR Margin! είδα ότι άμα πάρω τον πάροχο μου και τους πω να το μειώσουν 9/6 θα κερδίσω 1 με 2 mbps ταχύτητα! θα ήθελα να με βοηθήσετε να το λειτουργήσω! έχω το rooter netfaster iad 2 επειδή με το zte που μου έδωσε η χολ είχα άπειρες αποσύνδεσης επειδή ήταν ελαττωματικό. Τα adsl status στο rooter link για τα status : http://prntscr.com/9lx69g(το την βγαζει κατεστραμενη την φωτο.) όταν πάρω την τεχνική υποστήριξη,σε πια τιμή λέω να το κατεβάσουν? ευχαριστώ!
Riveboy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Θα παρεις και θα τους πεις να σου κατεβασουν το snr margin στο 6!Αν αρχισουν να σου λενε οτι θα εχετε αποσυνδεσεις κτλπ πες τους οτι δεν πειραζει απλα θελω να δω πως θα ειναι η γραμμη και τετοια...
SoderiouZ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Θα το κανω τωρα αμεσως και θα σου πω αποτελεσματα!! σε ευχαριστω αδερφε καλη χρονια να εχεις!!
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 τωρα εχεις 9 .το default της Hol ειναι 11.οποτε πεστους οτι τοσο καιρο με 9 παιζεις σταθερα και θες να δοκιμασεις και το 6.θα σου πουν βλακειες οπως ειπε ο φιλος πιο πανω αλλα πες οτι θες να το δοκιμασεις. μπορει να μην στο βαλουν αμα εχεις Holtv ή αμα δουν αποσυνδεσεις στην γραμμη σου ή αμα θες fast path.με fast path το ξεχνας το 6 το πιο πιθανο.επισης παιζεις λιγο χαμηλα για την αποσταση σου.εχεις παντου φιλτρακια?μηπως κανας συναγερμος ειναι χωρις φιλτρακι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα