jeanthira7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα σας και καλή χρονιά, Εχω ένα τροφοδοτικό για το laptop μου το οποίο έχει χαρακτηριστικά: 19 V-4.74 A Επειδή θέλω να το δανείσω σε ένα φίλο μου μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα άλλο τροφοδοτικό με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: 19.5 V - 3.33 A - 65 W? Ευχαριστώ
Melissa_virus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα και καλή χρονιά. Το βίσμα ταιριάζει καταρχήν? Εγώ σε μένα δεν θα το έκανα και ας είναι μισό volt η διαφορά. τώρα κάποιοι το έχουν κάνει και δεν έχουν πάθει τπτ.
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καταρχης δεν επαρκουν τα ampere. Το αλλο ειναι 90 βαττ και εσυ θες να του βαλεις 65. Μπορει να το καψεις αν τρεξεις κατι βαρυ. Αν δεν το χρειαζονταν το 90αρι θα ειχε 65 απο το εργοστασιο. 2
patentapc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλύτερα να το αποφύγεις. Ή δωστο στον φίλο!
Roger Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Για να βεβαιωσεις οτι φταιει το τροφοδοτικο σου δοκιμαστικα,δεν θα εχεις προβλημα. Για να το δανειστεις και να το λειτουργησεις μια εβδομαδα μεχρι να αγορασεις νεο,μπορει και να εχεις προβλημα,και παλι,θα την φαει το μικροτερο τροφοδοτικο,οχι το board. Σε καποιες περιπτωσεις τα κτηνη laptop με τροφοδοτικο 120w δεν ξεκινανε καθολου με ενα λιγο χαμηλοτερο 90w,αλλα στην περιπτωση σου πιστευω οτι θα αναψει. 1
jeanthira7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 90W με 19,5V και 4,62Α. Αυτό το τροφοδοτικό που βρήκα θα ήταν συμβατό?
Dare-Devil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 90W με 19,5V και 4,62Α. Αυτό το τροφοδοτικό που βρήκα θα ήταν συμβατό? Η τάση να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια με αυτή που δέχεται ως input το λάπτοπ και τα Ampere ίδια ή περισσότερα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα