Προς το περιεχόμενο

Toshiba satellite l650d format

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά,

μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί προσπαθώ να κάνω format με τον εξής τρόπο και δεν μου ανοίγει το παράθυρο για το factory settings! Αυτό που κάνω που έχω δει γενικά είναι κρατάω πατημένο το 0 πατάω το power να ανοίξει και με το που ακουστεί ο ήχος(ακούγεται συνεχομενος) αφήνω το 0. Αποτέλεσμα σταματάει ο ήχος και ξεκινάει τα Windows.

Επίσης αφού ακουστεί ο ήχος έχω δοκιμάσει να κρατήσω πατημένο το 0 η να το πατάω παρατεταμένα και κρατάει ο ήχος για αρκετή ώρα αλά και πάλι σταματάει μετά από κάνα πεντάλεπτο και ξεκινάει τα Windows.

Τι δεν κάνω σωστά ή τι πρόβλημα υπάρχει και δεν με αφήνει να κάνω format?

Υπάρχει τρόπος όταν πατάω f8 και με βάζει στο μενού να γίνει από εκεί format?

Windows 7 έχω

Δημοσ.

Όταν κάνεις boot, πατάς συνεχόμενα το F12 για να σου ανοίξει το BIOS, και εκεί καθορίζεις από ποια συσκευή θα μπουτάρει (DVD ή USB stick) για να κάνεις format.

Δημοσ.

Όταν κάνεις boot, πατάς συνεχόμενα το F12 για να σου ανοίξει το BIOS, και εκεί καθορίζεις από ποια συσκευή θα μπουτάρει (DVD ή USB stick) για να κάνεις format.

Δεν έχω dvd, νομίζω είναι ενσωματωμένο το λογισμικό, τα Windows.

Δημοσ.

Το F8 θα πατήσεις κατά την εκκίνηση επανειλημμένα μέχρι να εμφανίσει το μενού των επιλογών. Από εκεί επιλέγεις επιδιόρθωση, θα σε βγάλει σε ένα μενού να επιλέξεις γλώσσα και από εκεί στην επόμενη οθόνη την τελευταία (συνήθως) επιλογή Toshiba Recovery.

Δημοσ.

Εσβησες προφανώς τον φάκελο recovery από το 2ο partition ή χτύπησε ο δίσκος, κάτι διόλου απίθανο για toshiba μηχάνημα.

Βρες την έκδοση που φοράει ο υπολογιστής σου στο διαδίκτυο (home premium λογικά) και κάνε εγκατάσταση με το κλειδί που θα βρεις στο αυτοκόλλητο στο κάτω μέρος του υπολογιστή.

Δημοσ.

Οπότε θα μπω στην σελίδα της Microsoft και θα κατεβάσω home premium windows7 και θα κάνω εγκατάσταση από πάνω!

Κάτω από το laptop έχω και το s/n και θα το βάλω όταν μου το ζητήσει!

Πρέπει να προσέξω τπτ? Οι εφαρμογές που έχει η Toshiba θα μου τις εγκαταστήσει από μόνο του? Μην φάω κανένα κόλλημα και εκεί!!!

Δημοσ.

Οπότε θα μπω στην σελίδα της Microsoft και θα κατεβάσω home premium windows7 και θα κάνω εγκατάσταση από πάνω!

Δεν υπάρχει σελίδα της Microsoft για να τα κατεβάσεις.

Σου στέλνω PM που θα τα βρεις.

Κάτω από το laptop έχω και το s/n και θα το βάλω όταν μου το ζητήσει!

Σωστά.

Οι εφαρμογές που έχει η Toshiba θα μου τις εγκαταστήσει από μόνο του? Μην φάω κανένα κόλλημα και εκεί!!!

Όχι, και δεν πιστεύω ότι τις χρειάζεσαι: είναι bloatware.

To μόνο που χρειάζεσαι είναι οι drivers, που θα κατεβάσεις από το site της Toshiba.

Δημοσ.

Καλημερα,

μετα απο το format που εκανα επισσυναπτω 2 φωτογραφιες και θελω να ρωτησω πρεπει να τα κανω ολα εγκατασταση?

Νομιζω καποιες εφαρμογες ειναι περιττες! Αν δεν τις εγκαταστησω θα εχω τπτ προβληματα? (πχ face recognition)

Ποιες πιστευετε οτι πρεπει να μην εγκαταστησω?(μονο αν ειστε σιγουροι απαντηστε)

Υπαρχει κανενα προγραμμα free που να βρισκει τους drivers που χρειαζεται να εγκατασταθουν? πχ driver genius

σκεφτομουν να εγκαταστησω μονο lan και μεσω προγραμματος να βρω τους drivers του συστηματος

http://www.toshiba.eu/innovation/windows7_drivers.jsp?service=EU&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=178&selProduct=5378&selShortMod=1002&language=33&selOS=30&selType=all&yearupload=&monthupload=&dayupload=&useDate=null&mode=allMachines&search=&action=search&macId=&country=all&page=1

page 1 κ 2

Δημοσ.

Καλημέρα. Θα εγκαταστήσεις τα εξης: wireless lan driver, sound, touchpad, webcam, lan, display driver, card reader, bluetooth monitor και modem driver (αν και πλεον το modem δεν χρειαζεται). Η υπολοιπη σαβούρα της toshiba δεν χρειάζεται. Το driver genius στα λαπτοπ δεν ειναι αξιοπιστο γιατι οι κατασκευαστες φτιαχνουν οδηγους προσαρμοσμενους στο υλικο του λαπτοπ και δεν βρισκει τους σωστους drivers.

Δημοσ.

Καλημέρα. Θα εγκαταστήσεις τα εξης: wireless lan driver, sound, touchpad, webcam, lan, display driver, card reader, bluetooth monitor και modem driver (αν και πλεον το modem δεν χρειαζεται). Η υπολοιπη σαβούρα της toshiba δεν χρειάζεται. Το driver genius στα λαπτοπ δεν ειναι αξιοπιστο γιατι οι κατασκευαστες φτιαχνουν οδηγους προσαρμοσμενους στο υλικο του λαπτοπ και δεν βρισκει τους σωστους drivers.

Σε ευχαριστώ, έχω ξεκινήσει να κάνω αυτά που είπες..τα άλλα ίσως είναι περιττά

Δημοσ.

Όντως έχει πολλά άχρηστα αλλά κάποια μπορεί να σου φανούν χρήσιμα. Π.χ. το Toshiba Assist όπου στο optimize--->HWSetup Μπορείς να κάνεις disable fast το boot αν το είχες κάνει enable από το BIOS και κατά την εκκίνηση του λάπτοπ να μην μπορείς να μπεις.

Επίσης υπάρχει το Toshiba Tempo όπου μπορείς να δεις αν έχει λήξει ή όχι η εγγύησή σου. Μπορείς να το εγκαταστήσεις αλλά να το κάνεις disable ώστε να μη τρέχει στα services. 

Δημοσ.

Λοιπόν 2 μέρες μετά το format μου ζήτησε να κάνω τα updates!

Ερώτηση: κάνει install 220 ενημερώσεις και όταν φτάνει στο 200 σταματάει(μου δείχνει internet explorer 11 for Windows 7 for x64), τι πρόβλημα υπάρχει?

Αυθεντικά είναι τα Windows.

Την πρώτη φορά μου έκανε restart τον internet explorer και φύγαν όλα, εικονίδια, μπάρα μετά επανήλθε. Επίσης βάρεσε και το avg στο identity και μου ζήταγε να κάνω restart το pc(δεν το έκανα)...παίζει κανέναν ρόλο?

Δημοσ.

Η εγκατάσταση του internet exporer 11 μέσω των ενημερώσεων για κάποιο λόγο παίρνει πολύ ώρα, αλλα εγκαθίσταται κανονικά. Για το avg το identity protection είναι για τη προστασία από απειλές στο internet κάνε restart και δες αν το ξαναβγάλει. Επίσης καλό είναι οι ενημερώσεις να γίνονται 20 τη μια φορά και την επόμενη άλλες τόσες γιατί κάτι μπορεί να πάει στραβα και να μην εγκατασταθούν όλες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...