giannis193 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και χρονιά πολλά. Σκέφτομαι να βάλω στη θέση του dvd έναν hdd ώστε σε συνδυασμό με τον ssd των 240gb που έχω βάλει ήδη στο λάπτοπ να αυξηθεί η συνολική χωρητικότητα. Από ότι είδα η διαδικασία είναι σχετικά εύκολη. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν μετά την τοποθέτηση του hdd πρόκειται να αυξηθεί η θερμοκρασία του υπολογιστή δεδομένου ότι στη θέση του dvd δεν έχει εγκοπές για να φεύγει ο ζεστός αέρας. Πιστεύετε ότι θα υπάρχει πρόβλημα; Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2016 από giannis193
SPANK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εντάξει μπορεί να αυξηθεί λίγο η θερμοκρασίες αλλα εδώ μιλάμε για μικρούς δίσκους 2.5 ίντσες και οχι 3.5 μηχανικούς οποτε δεν νομίζω οτι υπάρχει θέμα , τουλάχιστον δεν εχω ακουσει ποτε τέτοιο θέμα για δίσκο με θερμοκρασία
giannis193 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Κι εγώ έτσι θέλω να πιστεύω. Θα τον βάλω στη θέση του dvd και αν δω θέματα τον κάνω εξωτερικό. Να σαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα