KNBoy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα! Έχω server στο minecraft. Υπάρχει ένα plugin που δουλεύει με 8192 port. Ενώ το ανοίγω απτό rooter η πόρτα μένει κλειστή. Τι συμβαίνει με αυτήν την πόρτα? Έχω κλείσει και το firewall αλλά τίποτα.
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 αν εχεις οτενετ κλεισε την αυξημενη ασφαλεια. αλλιως ανοιξε το Port 8192 αλλα βαλε αυτο το port στο mtorrent και ανοιξε το mtorrent.μετα πηγαινε στο www.canyouseeme.org και δες αν ειναι ανοιχτο.αν ειναι ανοιχτο τοτε το port ειναι οκ αρα κατι αλλο.αν το δειχνει κλειστο κατι εχεις κανει λαθος ή κατι σε κοβει. την ip που εβαλες στο port forward την εβαλες καλου κακου καρφωτα στο tcp ip της καρτας δικτυου σου για να μην υπαρχει περιπτωση να παρει αλλη?πχ 192.168.1.10 ??ελπιζω στο Port forward να μην εβαλες την ip του ρουτερ.
KNBoy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ φίλε νάσε κλ... Δικιά μου χαζομάρα.. δήλωνα στο αρχείο την ip ενώ έπρεπε να το έχω 0.0.0.0
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 μικρο το κακο.το βασικο ειναι πως ειδες πως μπορει ανα πασα στιγμη να τσεκαρεις και με το μτορρεντ που ειναι σιγουρακι αν ενα Port ειναι ανοιχτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα