Dimi Arap Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ωραια τωρα μαλιστα. Απο οτι καταλαβα το θες απο Ελλαδα οποτε εγω θα σου πω αυτα: 1.LG G4(415€) 2.Xiaomi redmi note 3 3.Xiaomi Mi4c(αν υπαρχει) 4.Meizu MX5 Η διαφορά ανάμεσα σε αυτα τα κινητά ποια ειναι??? Επίσης..Υπάρχει ενδεχόμενο να βρω ενα galaxy s6 edge 400€ τι λέτε???
Dimi Arap Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν επειδή μέχρι την Παρασκευή θέλω να έχω κινητό και εχω 400€ Σκέφτηκα να πάρω το Galaxy S6 http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2541&ref=bestprice.gr Αν και θα περιμένω να μ πει πόσο δίνει μια κοπέλα το Galaxy S6 Edge..Εγω της με 400€ το παίρνω.. Έχετε καμία καλύτερη επιλογή???
dimips Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Πήγα από iphone 5s στο galaxy s6 πρόσφατα και παρατήρησα τα εξής: 1) Πολύ κακό scrolling σε σχέση με το 5s, έχεις frame drops όταν σκρολάρεις στις περισσότερες εφαρμογές. Το facebook και το instagram και το browsing με ξενέρωσαν, μάλλον φταίει η μεγάλη ανάλυση οθόνης δε ξέρω. Για να μην το αντιλαμβάνομαι αυτό απλά σκρολάρω σαν χελώνα. 2)Η μπαταρία, το 5s με 1550mah κρατούσε περισσότερο όσο σερφαρα και τσέκαρα social media Κτλ όσο βρισκόμουν έξω από το σπίτι απ' ότι αυτό, αλλά λογικό επειδή αυτό έχει οθονάρα και το 5s είχε μια σκατούλα. 3)Χάνει συχνά το wifi, αν και το έκανα firmware restore από το smart swich και cashe wipe και reset απ τις ρυθμίσεις, 2-3 φορές. Αρχικά φάνηκε να λύνεται αλλά επανεμφανίστηκε στη συνέχεια. 4)Αυτό που λένε για το τη μνήμη κτλ του s6 που δε το πίστευα τώρα το πιστεύω γιατί γενικά απ' τα 3gb σου αφήνει με κλειστές όλες τις εφαρμογές περίπου 500-600mb. Εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει απαιτητικές εφαρμογές οπότε lag συνάντησα λίγες φορές. Όλα αυτά τα παρατήρησα στη δικιά μου συσκευή, δε ξέρω μπορεί να είναι ελαττωματική ή να είναι έτσι σε όλα Γενικά όμως πολύ όμορφο κινητό και η οθόνη αξίζει τα πάντα. (Αυτό το λέω ερχόμενος από 5s άλλα κινητό android ίδιας κατηγορίας με το s6 δεν έχω δοκιμάσει εκτός απ' το moto x style που ήταν τέλειο κι αυτό αλλά τεράστιο)
enigma84 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Πήγα από iphone 5s στο galaxy s6 πρόσφατα και παρατήρησα τα εξής: 1) Πολύ κακό scrolling σε σχέση με το 5s, έχεις frame drops όταν σκρολάρεις στις περισσότερες εφαρμογές. Το facebook και το instagram και το browsing με ξενέρωσαν, μάλλον φταίει η μεγάλη ανάλυση οθόνης δε ξέρω. Για να μην το αντιλαμβάνομαι αυτό απλά σκρολάρω σαν χελώνα. 2)Η μπαταρία, το 5s με 1550mah κρατούσε περισσότερο όσο σερφαρα και τσέκαρα social media Κτλ όσο βρισκόμουν έξω από το σπίτι απ' ότι αυτό, αλλά λογικό επειδή αυτό έχει οθονάρα και το 5s είχε μια σκατούλα. 3)Χάνει συχνά το wifi, αν και το έκανα firmware restore από το smart swich και cashe wipe και reset απ τις ρυθμίσεις, 2-3 φορές. Αρχικά φάνηκε να λύνεται αλλά επανεμφανίστηκε στη συνέχεια. 4)Αυτό που λένε για το τη μνήμη κτλ του s6 που δε το πίστευα τώρα το πιστεύω γιατί γενικά απ' τα 3gb σου αφήνει με κλειστές όλες τις εφαρμογές περίπου 500-600mb. Εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει απαιτητικές εφαρμογές οπότε lag συνάντησα λίγες φορές. Όλα αυτά τα παρατήρησα στη δικιά μου συσκευή, δε ξέρω μπορεί να είναι ελαττωματική ή να είναι έτσι σε όλα Γενικά όμως πολύ όμορφο κινητό και η οθόνη αξίζει τα πάντα. (Αυτό το λέω ερχόμενος από 5s άλλα κινητό android ίδιας κατηγορίας με το s6 δεν έχω δοκιμάσει εκτός απ' το moto x style που ήταν τέλειο κι αυτό αλλά τεράστιο) Δεν αναφέρεις ότι το έχεις στο service όμως το s6 όπως λες και αλλού. Χώρια ότι έχω δει άτομο να λέει ότι είχε καλύτερη αυτονομία από 5/5s (από 3g είχε όλα τα iPhone) ότι με το alpha. Ποσο μάλλον το s6.... On topic Δεν έχω δει τι ακριβώς θες από την νέα σου συσκευή μιας και δεν έχουν κοινά αυτά που βάζεις. Θα πρότεινα Asus zenfone 2 με τα 4gb RAM και τις δύο sim. Εναλλακτικά meizu mx5 αλλιώς πας για g4. Καινούργια με εγγύηση. Να δώσεις 400€ για συσκευή που δεν ξέρεις τι χρήση έχει γίνει είναι ρίσκο. 2
Belisarius Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Πήγα από iphone 5s στο galaxy s6 πρόσφατα και παρατήρησα τα εξής: 1) Πολύ κακό scrolling σε σχέση με το 5s, έχεις frame drops όταν σκρολάρεις στις περισσότερες εφαρμογές. Το facebook και το instagram και το browsing με ξενέρωσαν, μάλλον φταίει η μεγάλη ανάλυση οθόνης δε ξέρω. Για να μην το αντιλαμβάνομαι αυτό απλά σκρολάρω σαν χελώνα. 2)Η μπαταρία, το 5s με 1550mah κρατούσε περισσότερο όσο σερφαρα και τσέκαρα social media Κτλ όσο βρισκόμουν έξω από το σπίτι απ' ότι αυτό, αλλά λογικό επειδή αυτό έχει οθονάρα και το 5s είχε μια σκατούλα. 3)Χάνει συχνά το wifi, αν και το έκανα firmware restore από το smart swich και cashe wipe και reset απ τις ρυθμίσεις, 2-3 φορές. Αρχικά φάνηκε να λύνεται αλλά επανεμφανίστηκε στη συνέχεια. 4)Αυτό που λένε για το τη μνήμη κτλ του s6 που δε το πίστευα τώρα το πιστεύω γιατί γενικά απ' τα 3gb σου αφήνει με κλειστές όλες τις εφαρμογές περίπου 500-600mb. Εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει απαιτητικές εφαρμογές οπότε lag συνάντησα λίγες φορές. Όλα αυτά τα παρατήρησα στη δικιά μου συσκευή, δε ξέρω μπορεί να είναι ελαττωματική ή να είναι έτσι σε όλα Γενικά όμως πολύ όμορφο κινητό και η οθόνη αξίζει τα πάντα. (Αυτό το λέω ερχόμενος από 5s άλλα κινητό android ίδιας κατηγορίας με το s6 δεν έχω δοκιμάσει εκτός απ' το moto x style που ήταν τέλειο κι αυτό αλλά τεράστιο) Αυτά που γράφεις σου γράψαμε και στο άλλο τοπικ οτι δεν ισχύουν. Μέχρι να δεις τι παίζει δεν χρειάζεται να μπερδεύεις τον κόσμο. 3
Dimi Arap Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Το Asus zenfone 2 το έχω βάλει στο μάτι αλλα δεν ξέρω αν αξίζει...Κάπου ειχα διαβάσει οτι οταν εισαι σε ήλιο δεν φαίνεται καλά η οθόνη του...Μου αρέσει πολύ σαν κινητό.. Το G4 είναι καλύτερο με διαφορά απο Asus zenfone 2 & MEIZU MX5??
Makeran Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Το Pro5 έχει 500€ Εννοώ με τα 3 GB ram: http://www.geekbuying.com/item/MEIZU-PRO-5-5-7-inch-2-5D-FHD-3GB-32GB-Smartphone-64bit-Exynos7420-Octa-Core-Flyme-4-5-OS-21-16MP-Type-C-OTG-NFC-mTouch-2-1---Silver-355668.html?utm_source=shareasale.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Dimi Arap ξεχνα το ρε συ το S6, ψιλο χάλι μπαταρία και τίποτε ιδιαίτερο σαν συσκευή, δεν σε ενδιαφέρει καθόλου η αυτονομία;
Dimi Arap Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Το θέλω μέχρι την παρασκευή...αν το πάρω απο εδω θα κάνει πάνω απο μια εβδομάδα...:/
heavyrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Το Asus zenfone 2 το έχω βάλει στο μάτι αλλα δεν ξέρω αν αξίζει...Κάπου ειχα διαβάσει οτι οταν εισαι σε ήλιο δεν φαίνεται καλά η οθόνη του...Μου αρέσει πολύ σαν κινητό.. Το G4 είναι καλύτερο με διαφορά απο Asus zenfone 2 & MEIZU MX5?? Ισχυει για το asus αυτο για την θεαση στον ηλιο οπως επισης οτι εχει κακο ηχειο. Αξιζει μονο αν το παρεις απ εξω. Πηραμε για φιλο γυρω στα 220€ την 32αρα εκδοση πριν τις γιορτες. Το G4 δεν συγκρινεται καν με αυτα τα δυο. Dimi Arap ξεχνα το ρε συ το S6, ψιλο χάλι μπαταρία και τίποτε ιδιαίτερο σαν συσκευή, δεν σε ενδιαφέρει καθόλου η αυτονομία; εχω μεινει αναυδος με την πλουσια και ακλονιτη επιχειρηματολογια σου Εννοώ με τα 3 GB ram: http://www.geekbuying.com/item/MEIZU-PRO-5-5-7-inch-2-5D-FHD-3GB-32GB-Smartphone-64bit-Exynos7420-Octa-Core-Flyme-4-5-OS-21-16MP-Type-C-OTG-NFC-mTouch-2-1---Silver-355668.html?utm_source=shareasale. το συγκεκριμενο meizu ειναι ισως η κορυφαια android συσκευη, αναλογη αν οχι καλυτερη του s6.
Dimi Arap Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αν το παραγγείλω απο αυτο το site πότε θα το έχω και τι μεταφορικά έχει???
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 εχω μεινει αναυδος με την πλουσια και ακλονιτη επιχειρηματολογια σου γραφω η μπαταρία είναι ψιλο χάλια aka δεν κρατάει (ούτε μέρα αν το δουλεψεις) τι άλλο ακριβως να πω για να γίνω πιο αντιληπτός Δεν νομιζω χρειάζεται κάτι παραπανω
heavyrain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Που ακριβως το στηριζεις οτι δεν κραταει ουτε μερα εχεις προσωπικη πειρα; εμενα πως μου βγαζει ολη την ημερα με wifi/4g μονιμα ανοιχτο και νορμαλ χρηση( Τηλεφωνα. Ιντερνετ. Fb. Viber. Messenger); Και ειναι 20-30% το βραδυ πριν κοιμηθω που το φορτιζω. Οποτε αντιμειμενικα χαλια δεν ειναι η μπαταρια του, σχεδον ολα τα κινητα πλεον δεν βγαζουν πανω απο μια μερα με νορμαλ χρηση. Αν θες να παιζεις ολη μερα παιχνιδια ναι δεν βγαζει κανενα κινητο ουτε μιση μερα. Και δεν σχολιαζω καν το οτι λες μια απ τις τοπ αν οχι την τοπ συσκευη του 2015 "τιποτα ιδιαιτερο" χωρις ουτε ενα επιχειρημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα