Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά (ή καλημέρα w/e είναι 3 το πρωί).

Θέλω να αγοράσω ενα σετακι κιθάρας - ενισχυτή όσο το δυνατόν πιο vfm με τιμές το περίπου 200 ευρώ (ηλεκτρική κιθάρα, ξέρω ο ήχος δεν θα είναι ο,τι καλύτερο αλλά δεν μπορώ να πάρω κάτι ακριβότερο για λόγους που εύκολα μπορεί να φανταστεί κανεις)

Εχω μια ακουστική κιθάρα με την οποία έμαθα να παίζω μόνος και έχοντας δοκιμάσει και κλασική και ηλεκτρική αρκετές φορές αποφάσισα να πάρω ηλεκτρική μιας και με βολεύει πολύ πιο πολύ και θα μου επιτρέψει -επιτέλους- να παίξω τους ηχους που μου αρέσουν.

Εψαξα στο ίντερνετ πράγματα που πρεπει να προσεξω αλλά ως γνωστόν άλλο εξωτερικο και άλλο Ελλάδα οποτε και τα reviews στη δική μας γκάμα είναι ελάχιστα και θα ήθελα αν γίνεται να μου απαντησετε από προσωπική εμπειρία τι θα ήταν καλύτερο να αγοράσω.

Οι ηχοι που θέλω να παιζω θέλω να είναι σκληροί και όσο το δυνατόν πιο "μέταλ"

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά (ή καλημέρα w/e είναι 3 το πρωί).

Θέλω να αγοράσω ενα σετακι κιθάρας - ενισχυτή όσο το δυνατόν πιο vfm με τιμές το περίπου 200 ευρώ (ηλεκτρική κιθάρα, ξέρω ο ήχος δεν θα είναι ο,τι καλύτερο αλλά δεν μπορώ να πάρω κάτι ακριβότερο για λόγους που εύκολα μπορεί να φανταστεί κανεις)

Εχω μια ακουστική κιθάρα με την οποία έμαθα να παίζω μόνος και έχοντας δοκιμάσει και κλασική και ηλεκτρική αρκετές φορές αποφάσισα να πάρω ηλεκτρική μιας και με βολεύει πολύ πιο πολύ και θα μου επιτρέψει -επιτέλους- να παίξω τους ηχους που μου αρέσουν.

Εψαξα στο ίντερνετ πράγματα που πρεπει να προσεξω αλλά ως γνωστόν άλλο εξωτερικο και άλλο Ελλάδα οποτε και τα reviews στη δική μας γκάμα είναι ελάχιστα και θα ήθελα αν γίνεται να μου απαντησετε από προσωπική εμπειρία τι θα ήταν καλύτερο να αγοράσω.

Οι ηχοι που θέλω να παιζω θέλω να είναι σκληροί και όσο το δυνατόν πιο "μέταλ"

Ευχαριστώ :)

Δεν ξέρω απο ποια περιοχή εισαι,αλλα στις μεγάλεις πολεις,υπάρχουν μαγαζιά που μπορεις να κάτσεις και να δοκιμάσεις κιθάρες.

Θα δεις και πως σου καθονται στο χέρι σου.

Και μετά,συγκρατησε αν θελεις το μοντέλο και ψαχτο για παραγγελία online.(thomann)

Οτι και να σου πούνε εδώ,ειναι υποκειμενικό και δεν θα βγαλεις ακρη.

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά!

Δυστυχώς σε αυτό το εύρος χρημάτων, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, μιας και χρειάζεσαι και κιθάρα και ενισχυτή μέσα στα 200 ευρώ. Γενικά ότι κιθάρα και να πάρεις σε αυτά τα λεφτά, δεν έχει μεγάλη διαφορά, γιατί όλα τα υλικά της θα είναι low cost.

Η καλύτερη λύση θα ήταν να κοίταζες για αγγελίες με μεταχειρισμένα, για να βρεις κάτι καλύτερο και για κιθάρα και για ενισχυτή. Από κιθάρες θα μπορούσες να ψάξεις για κάποια fender squier ή ibanez, αυτές είναι γενικά οι "καλές φθηνές" μάρκες. Για ενισχυτή, θα πρότεινα κάποιον που να έχει τουλάχιστον 8" ηχείο (καλύτερα 10" ή 12") για να αποδίδει καλύτερα και να είναι 15w το λιγότερο. Δε μπορώ να σου προτείνω κάποιον συγκεκριμένο, γιατί η καλύτερη λύση είναι να πας να ακούσεις ο ίδιος ποιος σου αρέσει.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο noiz για αγγελίες μιας και έχει μεγάλη ποικιλία εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Με μετρια κιθαρα θα την παλεψεις,με μαπα ενισχυτη οχι.Στην θεση σου θα εψαχνα για μια fender squier που εχει γυρω στα 100-120 μετρια αλλα τιμια για τα λεφτα τηςhttp://www.skroutz.gr/s/3085368/Fender-Squier-Bullet-Strat-Arctic-White.html,ή κατι σαν αυτη http://www.skroutz.gr/s/3085302/Epiphone-Les-Paul-Special-II-Vintage-Sunburst.htmlΚαι ενισχυτη τουλαχιστον κατι σαν αυτον http://www.zaranikas.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=472.

Γενικα αν θες ηχο με βαθυ overdrive και οχι τοσο ρηχο gain υπαρχουνε και πεταλιερες που μπορεις να πειραξεις τον ηχο σου.Αλλα για αρχη νομιζω οτι θα σου φτασουν τα παραπανω και μολις οριμασεις μουσικα και καταλαβεις τι θες και εχεις και τα λεφτα θα παρεις κατι πιο καλο.

Αν εισαι απο αθηνα-πειραια,ενα δρομο πανω απο τον ησαπ εχει 2 παλια μαγαζια με μουσικα οργανα και μπολικο στοκ και σε παιρνει να κανει παζαρια,αν σε ενδιαφερει στειλε μου πμ για πληροφοριες.

Αυτα :-)

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Δυστυχώς για εμένα, μένω Ζάκυνθο και μαγαζιά με αυτά τα είδη ξέρω πολύ λιγα... Θα κοιτάξω όμως και αγγελίες και θα δω τι θα κάνω. Ευχαριστώ και παλι!

Δημοσ.

Πάρε μια οποιαδηποτε κιθαρα και αντί για ενισχυτή πάρε ένα audio interface. Μετά κατεβασε/αγορασε το Positive Grid BIAS FX στο PC σου και κανε τον ήχο που θες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κάτι τέτοιο σε κιθάρα, αν και είναι πολύ λίγα https://www.skroutz.gr/s/3085368/Fender-Squier-Bullet-Strat-Arctic-White.htmlκαι για ενισχυτή προτείνω ανεπιφύλακτα τον fender mustang για να τον έχεις και όταν αλλάξεις κιθάρα https://www.skroutz.gr/s/426474/Fender-Mustang-I.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...