Προς το περιεχόμενο

4g σε xiaomi redmi note 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω το redmi note 2 ή το redmi note 2 prime. Ή μνήμη δεν με ενδιαφέρει, αλλά με ενδιαφέρει το 4g. Στο απλό, λείπει ή μπάντα των 800. Αυτό τι συνεπάγεται? Έχω μπερδευτεί. Θα έχω 4g ή όχι? Cosmote & Vodafone χρησιμοποιώ.

Επίσης, αν ξέρει κανείς, εκτός από τον επεξεργαστή έχουν διάφορα τα δύο αυτά μοντέλα και στον χρονισμό της κάρτας γραφικών?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω το redmi note 2 ή το redmi note 2 prime. Ή μνήμη δεν με ενδιαφέρει, αλλά με ενδιαφέρει το 4g. Στο απλό, λείπει ή μπάντα των 800. Αυτό τι συνεπάγεται? Έχω μπερδευτεί. Θα έχω 4g ή όχι? Cosmote & Vodafone χρησιμοποιώ.

Επίσης, αν ξέρει κανείς, εκτός από τον επεξεργαστή έχουν διάφορα τα δύο αυτά μοντέλα και στον χρονισμό της κάρτας γραφικών?

Να παρεις αυτο που να λεει FDD για να εισαι καλημενως με τις μπαντες.

Οσο για την αλλη ερωτηση μαλλον ναι.

Δημοσ.

Αν έχω καταλάβει καλά, την 800 χρησιμοποιεί η Wind αλλά έχω διαβάσει ότι καλύπτεται από τις κεραίες των άλλων παρόχων.

Είναι σωστό αυτό;

Δημοσ.

πολυ σωστα χωρις την 800αρα 4g θα βλεπεις με τα κιαλια σε οποια εταιρεια και αν εισαι

• Like 1
Δημοσ.

Το "πολύ σωστά" πάει στο ότι "την 800 χρησιμοποιεί η Wind";

Δηλαδή λες ότι το δεύτερο που γράφω και γράφω και έχω διαβάσει, δεν ισχύει; δεν θα έχω 4G;

Δημοσ.

αν βαλεις την ελλληνικη rom θα εχεις σιγουρα 4g ανεξαρτητα απο το τι θα αγορασεις 

το prime εχει παραπανω χωρητικότητά στα 32g και 2.2 o cpu

Δημοσ.

Αν έχω καταλάβει καλά, την 800 χρησιμοποιεί η Wind αλλά έχω διαβάσει ότι καλύπτεται από τις κεραίες των άλλων παρόχων.

Είναι σωστό αυτό;

ναι κ εγω αυτο γνωριζω.

4g θα εχει σε Vfone k Cos αλλα οχι στην wind αφου η μπαντα 800 δεν υποστηριζεται

Δημοσ.

Meizu m2 note ειχα που δν εχει ουτε αυτο την 800 μπαντα με cosmote επιανα ΠΑΝΤΟΥ 4G!
Απο οσο ξερω μονο wind χρησιμοποιει την 800αρα οποτε δν θα εχεις προβλημα!

Απλα παρει το FDD μοντελο οπως ειπαν και οι απο πανω!
Επισης το Prime εχει λιγο κλτρο (υπερχρονισμενο cpu & gpu) εκτος την παραπανω μνημη!

Δημοσ.

Είναι σωστό αυτό;

Η LTE 800άρα μπάντα έχει μεγαλύτερη διεισδυτικότητα ακόμα και από το 3G. Αυτό σημαίνει καλύτερο σήμα μέσα σε κτήρια. 

• Like 1
Δημοσ.

Η LTE 800άρα μπάντα έχει μεγαλύτερη διεισδυτικότητα ακόμα και από το 3G. Αυτό σημαίνει καλύτερο σήμα μέσα σε κτήρια. 

Συμφωνα με το gsmarena παντως αυτο ΔΕΝ ισχυει!

http://www.gsmarena.com/network-bands.php3?sCountry=GREECE

Εκτος και αμα ξερεις παραπανω εσυ..

Δεν το αποκλειω αλλα απλα δν το πιστευω  B)

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά, το ερώτημα που βάζω είναι αν, έχοντας Wind, πρέπει οπωσδήποτε να ψάχνω για νέο κινητό με μπάντα 800, εάν θέλω να έχω και 4G ή μπορεί να το πιάνει και από κεραίες άλλων παρόχων, όπως είχα διαβάσει στο forum; 

Δημοσ.

Τελικά, το ερώτημα που βάζω είναι αν, έχοντας Wind, πρέπει οπωσδήποτε να ψάχνω για νέο κινητό με μπάντα 800, εάν θέλω να έχω και 4G ή μπορεί να το πιάνει και από κεραίες άλλων παρόχων, όπως είχα διαβάσει στο forum; 

Υπαρχει περιπτωση να πιανει 4G απο wind παροχο αλλα η κυρια μπαντα που χρησιμοποιει ειναι η 800 οποτε λγκα στις περισοτερες περιοχες που θα επιανες 4G δν θα πιανεις τωρα αλλα θα πιανεις σε μερικες!

Επισης κατα 99% το 3G/3G+ θα λειτουργει κανονικα οποτε θα εισαι οκ!

(διαφορα 4G -3G+ στν θεσσαλονικη κεντρο με cosmote παντως ηταν 13 - 9 αντιστοιχα που στην πλοηγηση με το κινητο ιντερνετ κτλ δν θα σου φανει καθολου η διαφορα)

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την αναλυτική και ουσιαστική απάντηση.

Για την Αθήνα ενδιαφέρομαι κυρίως, οπότε μάλλον θα καλύπτομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...