Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα.Αντιμετωπιζω εν θεμα με το pc τις τελευταιες μερες.Παγωνει απο 5 εως 30 sec και μετα επανερχεται ειτε σε κατασταση gaming η σε browsing.Εχω κανει test με το memtest, εχω ριξει τα timings , εχω κανει default τα bios.Εχω τεσταρει θερμοκρασιες ,εχω βαλει ειτε ενα slot ειτε ολα αλλα παλι τα ιδια.Στο hard disk βγαζει 62 υγεια με 30 κατεστραμμένους τομείς κατά τον αυτοέλεγχο.Τι αλλο μπορω να κοιταξω?

cpu q9550

mobo asus striker extreme ii

ram 4x2 corsair

gpu ati 5770

τροφοδοτικο kcas 500+80w

Δημοσ.

και γω το ειχα προσφατα και το εφτιαξα καταλαθος..

Κανε Αναβαθμιση τα Drivers της καρτας γραφικων . Εμενα ετσι εφτιαξε  :mellow:

Δημοσ.

Να πάρεις back up και να αλλάξεις σκληρό δίσκο.

Ακόμα καλύτερα να βάλεις ssd(αν δεν έχεις), ποιον hdd έχεις; 

Wd black 1tb .Μπορει να ευθυνεται ο σκληρος για το freezarisma?

Δημοσ.

Κολλήματα = μνήμες = Δίσκος = και άλλα πράγματα. Αφού έχεις bad sectors τι το συζητάμε. Πάρε τα αρχεία σου μη γίνουν οι 30 3000 και χτυπάς το κεφάλι σου.

• Like 1
Δημοσ.

Wd black 1tb .Μπορει να ευθυνεται ο σκληρος για το freezarisma?

Στην δική σου περίπτωση αφού η υγεία του δίσκου έχει φτάσει στο 62% , ναι ο σκληρός είναι η αιτία του κακού.

Kαι με τον καιρό θα πέσει κι άλλο ώσπου να βγει off. Οπότε πρέπει άμεσα να πάρεις τα αρχεία σου και να τον αντικαταστήσεις.

Δημοσ.

το sentinel Ποσο αξιοπιστο ειναι?

Πολύ αξιόπιστο αλλά πάντα όταν μιλάμε για λογισμικό θα έχει και τα σφάλματά του. όταν όμως εξετάζεις έναν δίσκο θα πρέπι επίσης να τρέχεις και το διαγνωστικό που έχει βγάλει η εταιρία του δίσκο σου. Επίσης για τους δίσκους τρέχω και το HD Regenerator που μπορεί να εντοπίσει και delays. 

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετά απο πολύ καιρό άρχισαν τα ίδια.Έχει μπει επάνω ενας ssd.Το ολο θέμα ξεκίνησε απο οταν τον έβγαλα απο την πρίζα για τρεις ήμερες.Έχουν γινει διάφορα τεστ memtest bootable, occt επεξεργαστή κάρτα τροφοδοτικό, prime95, hard disk sential.Εχει γίνει reset bios.Εχουν μπει και διαφορετικές τιμές και σε timings και σε ρευματα.Τι άλλο μπορώ να κοιτάξω??Τα παγώματα είναι τού ενός δευτερολέπτου άλλα και τελείως.

Δημοσ.

Να φανταστω ότι εχεις windows 10? Αυτό το θεματάκι το έχουν αρκετοί χρήστες..Και δε βλέπω να εχουν βγαλει καποια γενική λυση..ισως ειναι ο driver της vga, ισως κατι αλλο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

windows 8

Παντως αυτα ειναι συχνα,ενδειξεις οτι πεθαινει η καρτα γραφικων.Νομιζω οτι απο την στιγμη που αλλαξες δισκο περσι και μεχρι τωρα δεν ειχες προβλημα αφου αλλαξες σε ssd,οτι δεν υπαρχει σχεση με την παλια αιτια.

Επεξ/σία από benign

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...