Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)μπορεις να το εχεις κλειστο λογο μπαταριας ή να το απενργοποιηση αυτος που το πηρε.

2)το οποιο γινεται αυτοματα με το που λαβει η συσκευη το μηνυμα

3)υπαρχει δυνατοτητα να βαλεις την εφαρμογη ως εφαρμογη συστηματος οποτε διαγραφεται μονο με φλασαρισμα!

Οποτε μαλλον δεν το χεις ψαξει οσο λες.

Πες μου λιγο τι κανεις σε περιπτωση που ο αλλος κλεισει 3γ,γουιφι

1) η απενεργοποιηση ειναι το 1ο πραγμα που κανουν , αλλα δεν θα το εχουν για παντα κλειστο, αλλιως δε θα το εκλεβαν.

2) ναι , το android lost , εχει δυνατοτητες και με εντολες μηνυματος (αλλα δεν μου χρειαζεται , αφου ειναι 24/7 το 3G αναμμενο)

3) Απο τη στιγμη που ρουτάρεις το κινητό , μπορεις να φλασαρεις οποιαδηποτε εφαρμογη θελεις , ακομη και αν ειναι ΤΕΤΡΙΣ , δεν χρειαζεται να εχει η εφαρμογη κατι ιδιαιτερο.

Εαν κλεισει το 3G , WiFi , δεν μπορεις να κανεις τιποτα. αλλα smartphone χωρις ιντερνετ, ειναι αχρηστο πλαστικο (κατα την γνωμη της πλειονοτητας). Απλα βαλε κλειδωμα οθονης, και εχε το 3G ολο το 24ωρο , οπως κανω και γω

• Moderators
Δημοσ.

1) η απενεργοποιηση ειναι το 1ο πραγμα που κανουν , αλλα δεν θα το εχουν για παντα κλειστο, αλλιως δε θα το εκλεβαν.

2) ναι , το android lost , εχει δυνατοτητες και με εντολες μηνυματος (αλλα δεν μου χρειαζεται , αφου ειναι 24/7 το 3G αναμμενο)

3) Απο τη στιγμη που ρουτάρεις το κινητό , μπορεις να φλασαρεις οποιαδηποτε εφαρμογη θελεις , ακομη και αν ειναι ΤΕΤΡΙΣ , δεν χρειαζεται να εχει η εφαρμογη κατι ιδιαιτερο.

Εαν κλεισει το 3G , WiFi , δεν μπορεις να κανεις τιποτα. αλλα smartphone χωρις ιντερνετ, ειναι αχρηστο πλαστικο (κατα την γνωμη της πλειονοτητας). Απλα βαλε κλειδωμα οθονης, και εχε το 3G ολο το 24ωρο , οπως κανω και γω

για 1002 λογους δεν μπορω να το εχω ανοιχτο. Πχ ειμαι εξω ολη μερα και πρεπει να κρατησω μπαταρια για περισσοτερη ωρα οποτε τα εχω ολα κλειστα. Το να μου δινει η εφαρμογη τη δυνατοτητα να τα ενεργοποιω ολα gps/4g/wifi μεσω μηνυματος ειναι απο τα καλυτερα που νμπορει να κανει! ειτε σου αρεσει ειτε οχι το cerberus ειναι η καλυτερη εφαρμογη που κυκλοφορει για ανδροιδ για αυτο το λογο! Δεν ακυρωνω το ανδροιδ λοστ απλα λεω οτι υστερει σε συγκριση με το σερμπερους

Δημοσ.

Ναι δε διαφωνω για την μπαταρια που λες, αν και δε τρωεει και πολυ. Για τα μηνυματα το κανει και το androidlost

http://www.androidlost.com/#sms

Δεν παιρνω προμηθεια για να κανω διαφημιση , απλά κατα την ταπεινη μου αποψη , το Cerberus ειναι πεταμενα λεφτα, αφου υπαρχουν αλλες εφαρμογες (στην προκειμενη το androidlost) που κανουν τα ιδια πραγματα στο τζάμπα.

Πιστεψε με στο θεμα των εφαρμογων εντοπισμου κινητου , το εχω ψαξει παρα πολυ και εχω καταληξει σε καποιες "στρατηγικες" που πρεπει να ακολουθησει καποιος ετσι ωστε να αυξησει τις πιθανοτητες , να το εντοπισει σε περιπτωση κλοπης.

Παντως τα μηνυματα και οι εντολες, ειναι ανουσιες αφού θα βγαλει την καρτα sim και πιθανά να βαλει δικια του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...