normal40 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Υπάρχει εφαρμογή που όταν πάει κάποιος να κλέψει το κινητό μου να κάνει κάποιον ήχο η κάτι ανάλογο; ίσως σκέφτηκα βλακεια αλλά χρειάζομαι κάτι τέτοιο άμεσα.
nick#18 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ralok.antitheftalarm Με ενα γρηγορο ψαξιμο βρηκα αυτο.. Καλη χρονια και σε εσενα!
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Κατι τετοιο ισως ? http://www.e-shop.gr/secu4-secu4bags-black-p-PER.503998 σε μεγεθος - σχημα πιστωτικης , συνδεεται με το bluetooth του κινητου , και μολις απομακρυνθει το ενα απο το αλλο , αρχιζει και βαραει συναγερμος (και στα 2 νομιζω) - (στην καρτα σιγουρα παντως , 100dB)
normal40 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Η εφαρμογή με καλύπτει... Σας ευχαριστώ πολύ.
nick#18 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Το url παιζει? Γιατι εκανα κλικα να τη βαλω να παιξω στο δικο μου τωρα και δεν ανοιγει...
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Το url παιζει? Γιατι εκανα κλικα να τη βαλω να παιξω στο δικο μου τωρα και δεν ανοιγει... οχι , ουτε σε μενα . αλλα καντο αναζητηση : anti theft alarm και θα το βρεις ..
normal40 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Είναι πολύ καλή εφαρμογή να την κατεβάσετε.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Αξιζει η αγορα της εφαρμογης "Cerberus" Android Lost ειναι η καλυτερη εφαρμογη εντοπισμου και εντελως ΔΩΡΕΑΝ . την χρησιμοποιω σε ολα μου τα κινητα, σε συνδιασμο με 3G μονιμα αναμενο πανω ολο το 24ωρο. δεν καταναλωνει ουτε 1 MB στις 10 μερες...
nick#18 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Android Lost ειναι η καλυτερη εφαρμογη εντοπισμου και εντελως ΔΩΡΕΑΝ . την χρησιμοποιω σε ολα μου τα κινητα, σε συνδιασμο με 3G μονιμα αναμενο πανω ολο το 24ωρο. δεν καταναλωνει ουτε 1 MB στις 10 μερες... Με τη μπαταρια πως τα πας?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Με τη μπαταρια πως τα πας? Τιποτα! . δεν καταλαβαινεις καν οτι υπαρχει. το καλο με την εφαρμογη , ειναι οτι δεν ειναι ανοιχτη μονιμα , απλα οταν δωσεις εντολη μεσω της πλατφορμας - site : androidlost.com τοτε ενεργοποιειται. Με τις εφαρμογες εντοπισμου το εχω ψαξει παρα πολυ , και μεχρι στιγμης ειναι η καλυτερη με διαφορα.. Δινει απειρες δυνατοτητες και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Οτι θες να ρωτησεις , εδω ειμαι
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Τιποτα! . δεν καταλαβαινεις καν οτι υπαρχει. το καλο με την εφαρμογη , ειναι οτι δεν ειναι ανοιχτη μονιμα , απλα οταν δωσεις εντολη μεσω της πλατφορμας - site : androidlost.com τοτε ενεργοποιειται. Με τις εφαρμογες εντοπισμου το εχω ψαξει παρα πολυ , και μεχρι στιγμης ειναι η καλυτερη με διαφορα.. Δινει απειρες δυνατοτητες και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Οτι θες να ρωτησεις , εδω ειμαι cerberus! δεν χρειαζεσαι 3γ, στελνεις μηνυμα στην εφαρμογη και ενεργοποιεις δικτυο - τζι πι ες μεσω μηνυματος
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 cerberus! δεν χρειαζεσαι 3γ, στελνεις μηνυμα στην εφαρμογη και ενεργοποιεις δικτυο - τζι πι ες μεσω μηνυματος ναι , καλα. ποια η διαφορα με το να το ενεργοποιησεις εκεινη τη στιγμη το 3G απο το να το εχεις μονιμα επανω ? , ειπαμε mb δεν τρωεει ουτε καν 1 mb νομιζω καταναλωνει καπου στα 220kb. Ισα ισα που αν περιμενεις να στειλεις μηνυμα, να ενεργοποιηθει το 3G , να δωσεις εντολη απο τη πλατφορμα cerberus κλπ κλπ , το κινητο θα χει γινει Reset , και κλαφτο. Σε αυτα τα πραγματα δεν πρεπει να χανεις χρονο..
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 ναι , καλα. ποια η διαφορα με το να το ενεργοποιησεις εκεινη τη στιγμη το 3G απο το να το εχεις μονιμα επανω Προφανως ενδεχεται ο κλεφτης να εχει απενεργοποιησει το 3G.
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ναι , καλα. ποια η διαφορα με το να το ενεργοποιησεις εκεινη τη στιγμη το 3G απο το να το εχεις μονιμα επανω ? , ειπαμε mb δεν τρωεει ουτε καν 1 mb νομιζω καταναλωνει καπου στα 220kb. Ισα ισα που αν περιμενεις να στειλεις μηνυμα, να ενεργοποιηθει το 3G , να δωσεις εντολη απο τη πλατφορμα cerberus κλπ κλπ , το κινητο θα χει γινει Reset , και κλαφτο. Σε αυτα τα πραγματα δεν πρεπει να χανεις χρονο.. 1)μπορεις να το εχεις κλειστο λογο μπαταριας ή να το απενργοποιηση αυτος που το πηρε. 2)το οποιο γινεται αυτοματα με το που λαβει η συσκευη το μηνυμα 3)υπαρχει δυνατοτητα να βαλεις την εφαρμογη ως εφαρμογη συστηματος οποτε διαγραφεται μονο με φλασαρισμα! Οποτε μαλλον δεν το χεις ψαξει οσο λες. Πες μου λιγο τι κανεις σε περιπτωση που ο αλλος κλεισει 3γ,γουιφι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα