Tenshi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Τις τελευταίες μέρες έχω μετατρέψει το pc σε media server και βλέπω ταινίες στο σαλόνι.Μιλάμε για αρχεία 2~3,5gb. Το Thomson TG585 v8 αντέχει streaming 1080p με δικάναλο ήχο,άλλα σε ταινίες που έχουν DTS 5.1 είναι ανεπαρκές. Επειδή δέν υπάρχει δυνατότητα άμεσης καλωδίωσης και η λύση powerline δέν είναι και η καλύτερη επιλογή απ ότι διαβάζω,σκέφτομαι να αναβαθμίσω το WLAN μου με κάποιο ισχυρότερο router (κρατώντας το Thomson ώς modem). Διαβάζω καλές κριτικές για το TP-LINK Archer C7/C8 σε newegg/amazon. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε αυτά τα χρήματα;
Tenshi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Η λύση του powerline είναι σαφώς πιο φτηνή,άλλα έχω διαβάσει αρκετές αναφορές για διακυμάνσεις στο bandwidth. Απλά θέλω κάτι αξιόπιστο και προσανατολίζομαι ξανά σε WLAN.To 802.11n,που θεωρητικά θα έπρεπε να με καλύπτει,απλά δέν μπορεί να μεταφέρει αρκετά γρήγορα τα δεδομένα.Γι'αυτό κοιτάω κάτι με το νεότερο 802.11ac.
karaLRS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 εγώ θα σου πρότεινα poweline. είχα 60mbps σταθερά σε παλιό σπίτι σε άλλους ορόφους με διαφορετικό πίνακα.. αν έχεις λίγο καλύτερο δίκτυο θα είναι καλύτερο και πιο υγιεινά...
BELL Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 εγώ θα σου πρότεινα poweline. είχα 60mbps σταθερά σε παλιό σπίτι σε άλλους ορόφους με διαφορετικό πίνακα.. αν έχεις λίγο καλύτερο δίκτυο θα είναι καλύτερο και πιο υγιεινά... Διαφορετικό πίνακα; δεν είναι προϋπόθεση να βρίσκεσαι στην γραμμή ρεύματος;
achilles_g_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ψάξε για μεταχειρισμένο draytek vigor 2710n. Eγώ στρίμαρα άνετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα