SBill Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Το σύστημα σου φίλε μου είναι κομπλέ. δεν θές αναβάθμιση καμία. πρόσθεσε ram μόνο αν θες.
Dev1l Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους σας και τον καθένα ξεχωριστά για τις απαντήσεις σας! Θα μπει μνήμη ram, υδροψυξη και ανεμιστήρες οπότε θα είμαι κομπλέ για ακόμη 1,5 έτος! 3
Aten-Ra Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Τα 2 main games που παίζω bf4 online και planetside 2 πήραν τα πάνω τους τα min fps από 2600k@4,5ghz σε 6700k stock...Bf4 παίζω όλα low εκτός από mesh quality και άλλο ένα π δεν θυμάμαι τώρα ultra.. Μην ρωτήσεις plz γιατί τέτοια settings...Με ενδιαφέρει η ροή στο παιχνίδι.. Smooth.. Planetside medium παίζω.. Αυτά στα 144hz.. Αν απλός έβαζες μια AMD κάρτα σαν την R9 390 (MANTLE) με τον Core i7 2600K στα 4.5GHz θα ήσουν καλύτερα στο BF4 MP από ότι είσαι τώρα με τον Core i7 6700K και θα χαλαγες λιγότερο από τα μισά λεφτά. Αααα και θα ανέβαζες και τα Graphics settings παραπάνω.
ShooterX Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αν απλός έβαζες μια AMD κάρτα σαν την R9 390 (MANTLE) με τον Core i7 2600K στα 4.5GHz θα ήσουν καλύτερα στο BF4 MP από ότι είσαι τώρα με τον Core i7 6700K και θα χαλαγες λιγότερο από τα μισά λεφτά. Αααα και θα ανέβαζες και τα Graphics settings παραπάνω. 1.Οταν την πηρα την 970 GTX δεν υπηρχε 390...την εχω 13-14 μηνες... 2.gfx settings δεν χρειαζομαι παραπανω απ αυτα π εχω.. 3.6700k vs 2600k κερδισα αρκετα στα min fps π με ενδιεφερε..οτι καρτα πανω απο 970(σε αποδοση) κ να ειχα παλι θα κερδιζα απ το cpu..
Aten-Ra Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Εχμ υπήρχε η R9 290 πριν βγει η GTX 970. Και το BF4 είχε Mantle από της αρχές του 2014. Με τα παρακάτω Graphics Settings δες τι κάνει ο Core i5 2500K σε Default ρολόγια με την HD7950 @1GHz. Καταλαβαίνεις ότι με τον Core i7 2600K στα 4.5GHz απλά βάζοντας την R9 290 και ενεργοποιώντας το Mantle δεν θα έπεφτε κάτω από ατ 144fps. 1
Fulgore Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρονιά παιδιά, έχω ένα σετακι εδώ και σχεδόν δύο χρόνια με τα εξής : -Intel Core i5-4670K -MSI Z87-G45 Gaming Motherboard -8GB G.Skill 2133MHz Τώρα αναβάθμισα την κάρτα γραφικών μου από R9 280 σε R9 390 για τα νέα games που θα κυκλοφορησουν, αξίζει να αναβαθμίσω από 1150 σε 1151 να πάω σε κάτι τέτοιο?: -Intel Core I5-6600k -ASUS Z170-A -Kingston 16GB DDR4 2400MHz Η το υπάρχον σύστημα μου μπορεί να με καλύψει με μια επιπλέον 8άρα μνήμη ? Αξίζει να περιμένω την σειρά 7-8 Intel επεξεργαστών το 2017 για τότε αναβάθμιση η να την κάνω τώρα με την σειρά που κυκλοφορεί ήδη ? Σας ευχαριστώ και ότι επιθυμείτε για την νέα χρονιά! Κανενα δεν ενδιαφερει πως αποδιδει ο i5 2500k σε αυτο το θεμα. Η κουβεντα ειναι αποκλειστικα για τα παραπανω στοιχεια.Σταματηστε πια να ψαχνετε αφορμη για να βγαινετε εκτως θεματος. Ο ts ηταν συγκεκριμενος και παλι το καταστρεψατε το θεμα. Εν ολιγης η μεταβαση δεν αξιζει οπως αναφερθηκε στα πρωτα σχολια 1)Γιατι στην ουσια ειναι ελαχιστες εως καθολου οι διαφορες των δυο i5 στα περισσοτερα παιχνιδια 2)Ειδικα αυτη την περιοδο δεν αξιζει η μεταβαση που εχουν παρει οι τιμες στα υψη.Θα εχεις τεραστια χασουρα απο την μεταβαση και το κερδος ελαχιστο εως καθολου στα περισσοτερα παιχνιδια. Επισης να το ξαναπω για αλλη μια φορα οτι ακομα και τα Cpu heavy παιχνιδια θελουν και αυτα αναλογη καρτα γραφικων οπως και να το κανουμε. Μπορει για παραδειγμα ο i7 6700k που αναφερθηκε να αξιοποιειται καλυτερα οντως σε καποια παιχνιδια και να εχει μερικα frames παραπανω απο τον κλειδωμενο πχ i5 6500,αλλα η χρηματικη διαφορα μεταξυ τους+μητρικη(αν βαλουμε και αναλογη ψυξη για τον i7 ακομα περισσοτερο)μεταφραζεται σε καλυτερη καρτα γραφικων για το i5 συστημα,κατι που δεν προκειται να το αναφερουν οι περισσοτεροι. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους σας και τον καθένα ξεχωριστά για τις απαντήσεις σας! Θα μπει μνήμη ram, υδροψυξη και ανεμιστήρες οπότε θα είμαι κομπλέ για ακόμη 1,5 έτος! Για υδροψυξη δεν ξερω αν αξιζει καθως ακομα και αν θες να ασχοληθεις με το overclock πρεπει να ξερεις αν εχεις πεσει σε καλο κομματι(που θα ανεβει δηλαδη αρκετα)ή σε κακο κομματι.Κοινως η υδροψυξη δεν ειναι και οτι το καλυτερο.Καλυτερα βαλε στην ακρη τα χρηματα αυτα για μελλοντικη αναβαθμιση. 7
jgeorgiou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 το o/c είναι ΧΟΜΠΥ και μάλιστα ΑΚΡΙΒΟ. Όποιος ισχυρίζεται ότι το o/c συμφέρει λέει ανοησίες εκτός αν πρόκειται για παλιά μηχανήματα. όποιος θέλει vfm πάει σε κλειδωμένο Ι5 με όσο το δυνατόν καλύτερη vga αντέχει και αφήστε τους άλλους να κοκορεύονται με το πόσα κιλά πυρήνες έχουν. ΥΓ Οσον αφορά το ερώτημα του ts συμφωνώ με τους περισσότερους ότι θα ξοδέψει πολλά λεφτά για μικρή διαφορά. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα