Προς το περιεχόμενο

Νέα tv πληροφορίες

kjtzemis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους καλή χρόνια να έχουμε με υγεία πάνω απολα.

Μιας και έρχονται εκπτώσεις σε λίγες μέρες σκέφτομαι να προχωρησω στην αγορά μιας νέας TV για το δωμάτιο με ενδιαφέρει να είναι αξιοπρεπέστατη σε ταινίες όσο και σε gaming να έχει γενικότερα ωραία καθαρά χρώματα και να βγάζει και ωραία εικόνα όταν συνδεω πάνω το pc.

Ίντσες από 37-40 γτ παραπάνω δεν χωράει στο συγκεκριμένο σημείο που θέλω να την βάλω...3D λειτουργία δεν με ενδιαφέρει καθόλου μιας και έχω είδη άλλη μια 42" στο σαλόνι που έχει 3D και 1-2 φορές υοχω χρησιμοποιήσει.

Το budget μου από 300€ έως 500€ πολύ βαριά 600€ αν και για να τα δώσω θα πρέπει να είναι κάτι παρά πολύ καλό.

Θέλω λοιπόν τις προτάσεις σας γτ είμαι εκτός του συγκεκριμένου θέματος εδώ και 3 χρόνια δλδ αποταν πήρα την 42" μου οπότε τεχνολογίες led/plasma/4k και τέτοια δεν έχω ιδέα πλέον ποσό έχουν προχωρήσει και τι είναι προτιμότερο πλέον....συνδεμένο πάνω θαναι μόνιμος ενα ps4 και θέλω να βάλω και έναν εξωτερικό σκληρό που να έχω μέσα ταινίες οπότε θέλω να έχει μεγάλη ποικιλία από διάφορες μορφές video και εννοείται να μπορεί να παίζει ελληνικούς υπότιτλους από αρχείο srt και να μην έχω θέματα και με τον ήχο που αποσω ξέρω και μου έχει τύχει σε κάποιες ταινίες μπορεί να λειτουργούν όλα και να μην έχουν ήχο.

Αυτά, περιμένω τις προτάσεις σας λοιπόν και συγνώμη για το κατεβατο. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτή την περίοδο είναι σε προσφορά η Samsung 40J6200 από 445€ με ανεξάρτητους πωλητές και 44€ σε αλυσίδες, που είναι η καλλίτερη επώνυμη, νομίζω, στα 100Hz (πραγματικά και όχι μούφα).

Λίγο πιο ακριβή, αλλά με καλύτερη ποιότητα εικόνας σε όλα, UE40H6200 ( ~ 480 euro )

Κοίτα παζάρι, χθές την είχα δεί στα 445!

Δεν πρέπει να τις προτείνω μου φαίνεται :D

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ της H6200 του 2014 και της J6200 του 2015 και γιατί νομίζεις ότι έχει καλλίτερη ποιότητα εικόνας;

Πολλές.

Καλύτερο panel κυρίως.

Μπορείς να δείς τα αντίστοιχα review στο rtings.com π.χ.

Καθώς και σε άλλα site που κάνουνε εργαστηριακές μετρήσεις και όχι review με το μάτι και το καλό λόγο για κάθε προϊόν με σκοπό να συνεχίσει η εταιρία να τους προμηθεύει με δείγματα.

Στο μόνο που υπερέχει ουσιαστικά η J6200 είναι στο smart μέρος ( είναι πιο γρήγορη, πιο αποκρίσιμο κλπ ).

Η χρονολογία δεν λέει τίποτα.

Κοίτα αν θες π.χ. την Pioneer Kuro.

Πόσο παλιά είναι, και πως ακόμα οι περισσότερες TV είναι ξεκάθαρα υποδεέστερες αυτής σε ποιότητα εικόνας.

Ρε παλικάρια είδα χθες στον κοτσοβολο μια samsung 40" από αυτές τις κυρτές ήταν στα 500-550€ αν θυμάμαι καλά αξίζουν αυτές σε τέτοια τιμή ή για να πας σε κάτι καλό σε κυρτές είναι λίγα τα χρήματα αυτά;επίσης αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν και 4k.

Ferrari στα 5.000€...

Ultra HD ( καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν επιτέλους οι εταιρίες την σωστή ορολογία ) και 40" στα 500€... = τηλεόραση της πλάκας.

Ferrari στα 5.000€...

Ultra HD ( καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν επιτέλους οι εταιρίες την σωστή ορολογία ) και 40" στα 500€... = τηλεόραση της πλάκας.

Άρα να μην πάω σε αυτή δεν θαναι καλή για αυτά που ζηταω;

Τι εννοεις 40" στα 500€ είναι της πλάκας;είναι τις πλάκας για τα χαρακτηριστικά που λένε ή γενικότερα για μια καλή 40αρα πρέπει να κοιτάξω σε παραπάνω χρήματα;

Edit:γιαυτην εδώ τι άποψη έχεις/έχετε;http://www.electrocrete.gr/ProductDetails.aspx?product=E2996D9A-B5DF-4541-BBB5-AA747814496A&family=010&group=101&category=10101

Ultra HD σοβαρή ( με καλή ποιότητα εικόνας ) τώρα θες 1000+ ευρώ.

Ultra HD των 500 euro σημαίνει κακό και αργό πάνελ ( 50Hz ), πιθανότατα κακή συμπεριφορά στις αντανακλάσεις ( δεν το καταφέρνουνε καλά καλά εταιρίες του χώρου, θα τα καταφέρει η F&U και η κάθε κλάφτα χαράλαμπε κινεζιά ? ), κακή συμπεριφορά όσον αφορά την χρωματική ακρίβεια, μειωμένη γκάμα χρωμάτων, κακή ισορροπία λευκού, κλπ κλπ.

Αν δε, θες να πείς ότι θα ασχοληθείς σοβαρά με το Ultra HD υλικό, θες τηλεόραση που πρακτικά... δεν έχει βγεί ακόμα.

Σύμφωνα με το υοθετηθέν πρότυπο για τα Ultra HD δισκάκια χρειάζεται η TV να υποστηρίζει την χρωματική παλέτα rec.2020 ( πολύ μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων από την τωρινή του rec.709 την οποία ούτε καν καλύπτουν πλήρως αρκετές tv! ) καθώς και HDR ( με φωτεινότητα λευκού γύρω στα 1000nits ), και ιδανικά και πλήρη comformance στο πρότυπο Dolby Vision.

Άστο καλύτερα πόσο θα έχει αν βγεί τώρα κάποια τέτοια :D

Από το να δώσεις 500 και να πάρεις μια "Ultra HD" ( που θα είναι της πλάκας και μικρή σε ίντσες, οι 40 ίντσες για Ultra HD είναι αστείο, για να δείς την παραμικρή διαφορά στην λεπτομέρεια θα πρέπει να κάθεσαι στα 50 εκατοστά από την TV.... ) καλύτερα να δώσεις 500-600 για μια 48αρα-50αρα Full HD ( 1080p ) με πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας και σε μεγαλύτερο μέγεθος ( στις ταινίες το μέγεθος μετράει παίδες )

Άρα να μην πάω σε αυτή δεν θαναι καλή για αυτά που ζηταω;
Τι εννοεις 40" στα 500€ είναι της πλάκας;είναι τις πλάκας για τα χαρακτηριστικά που λένε ή γενικότερα για μια καλή 40αρα πρέπει να κοιτάξω σε παραπάνω χρήματα;

Edit:γιαυτην εδώ τι άποψη έχεις/έχετε;http://www.electrocrete.gr/ProductDetails.aspx?product=E2996D9A-B5DF-4541-BBB5-AA747814496A&family=010&group=101&category=10101

Μάλιστα άρα κοιτάζω σε full HD 40" μπας και πάρω τπτ της Προκόπης γτ είναι κρίμα να δώσω τόσα χρήματα για οποιαδήποτε τηλεόραση και να μην έχω σωστά χρώματα και αντανακλάσεις.

Όσο για την 48" Samsung που μου προτεινατε αντί της Panasonic δεν μπορώ να πάω σε αυτή γτ είναι υπερβολικά μεγάλη και στο δωμάτιο χωράει μέχρι 40" στο σημείο που με βολευει να την τοποθετησω.

Ή 40αρα η Panasonic που έβαλα σε παραπάνω link λέει 800hz ισχύει κάτι τέτοιο ή ούτε 100 hz δεν θαναι στην τελική;

Η Panasonic που έβαλες είναι καλή τηλεορασούλα αν την θες για ταινίες 1080p/UHD ( δεν υποστηρίζει το wide color gamut και HDR, αλλά είναι καλή κατά τα άλλα ), αλλά μην περιμένεις να βλέπεις καλή εικόνα στα απλά SD ελληνικά κανάλια.

Για ταινίες την θέλω περισσότερο και για gaming σε pc και σε ps4 τα κανάλια της TV δεν με ενδιαφέρουν.

Στο gaming θα έχω καλή απόδοση πχ σε κάνα ποδοσφαιρακι θα τρέχει κανονικά ή θα έχει κάνα μικρό lag όταν η μπάλα θαναι στον αέρα;

Με λίγα λόγια καλύτερη ή Panasonic που έβαλα σε link ή η 40αρα Samsung που μου προτεινατε στα αρχικά ποστ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...