Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλισπερα παιδια εχω το λαπτοπ terra και δεν ανοιγει η οθονη δωστε μου τα φωτα σας....

ειχε καμενο σκληρο αλλαξα σκληρο τον εκανα φορματ ολα κανονικα λειτουργουσαν μεχρι που το εκλεισα και δεν κσανα ανοιξε ποτε... 

οταν το ανοιγω ειναι σαν να μην διαβαζει την ραμ ... 

δεν δινει καμια εντολη στην οθωνη ουτε καν φωτισμο εαν το αφησω ανοιχτο μετα απο 5-10 λεπτα θα αρχησει να κανει μπιπ  με γρηγορο ρυθμο εχω δοκιμασει να αλαξω ραμ αλαξα σκληρο εβγαλα μπαταρια και τιν μικρη και του λαπτοπ μηπως συνελθει αλλα τιποτα.... τι μπορει να φταιει???? βοηθειαααα

Δημοσ.

1. εδώ

2. το τροφοδοτικό σου δουλεύει σωστά;

βγάλε την μπαταρία μη μας μπερδεύει, και ότι usb, cd disk, σκληρό.

αλλάζεις ραμ, θέσεις και δοκιμάζεις 1-1

αφού δεν έχεις δει προκοπή τις ξαναβάζεις, και βγάζεις κάρτα δικτύου (wlan) και κοιτάς μην βραχυκυκλώνει αυτή.

βγάζεις μπαταρία bios βάζεις μπρός,

βγάζεις μπαταρία bios βάζεις άλλη

κοιτάς με φακό την οθόνη μην έχει καεί ο φωτισμός της και φαίνονται τα δεδομένα.

αν δεν τα καταφέρεις, πες παραπάνω χαρακτηριστικά του laptop και επίσης κοίτα και στο google laptop name common problems/dead/κοκ.

Δημοσ.

Αφού έχεις δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα και δεν λειτουργεί τιποτα μαλλον ειναι η μητρική σου εχει καποιο πρόβλημα απο το πιο απλό εως σοβαρό , πρέπει να το πας σε καποιον τεχνικό να κοιτάξει τι έχει γιατι μπορεί να ειναι πψ καποιος πυκνωτής που με την αλλαγή του να λειτουργήσει δηλαδη κατι απλό εως κατι σύνθετο να θέλει δηλαδή ολη άλλαγμα

Δημοσ.

το εχεις δοκιμασει???

Ναι.

220 βαθμοί, και ψήσιμο για 8 λεπτά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν η μπαταρία είναι κολλημένη στην motherboard, πρέπει να την ξεκολλήσεις πριν την ψήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...