pc-neon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 η corsair h60 μπορεί να σηκώσει τον fx μέχρι τα 4,6-4,7ghz ??η να πάω καλύτερα σε αυτήν την αεροψυξη http://www.skroutz.gr/s/416773/Noctua-NH-D14.html?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 στα 1.4 βολτ εισαι οριακα οκ για ποιο πανω θες κατι καλυτερο... δεν νομιζω οτι θα πιασεις 4.7ghz με 1.4 στα 1.375v και 4.6ghz που εχω εγω τον 8320 με την h60 μου φτανει 59-60 βαθμους μετα απο κανα μισαωρο intelburntest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Η nh-d14 είναι παρόμοια με την phanteks ph tc14pe, μόνο που είναι πιο ήσυχη από την phanteks, στην ουσία αποδίδουν το ίδιο, απλά η noctua έχει πιο ήσυχους ανεμιστήρες. Η h60 δεν μπορεί να συγκριθεί με την nh-d14, η h60 είναι μια πολύ μέτρια υδρόψυξη και δυστυχώς ακριβή για αυτά που προσφέρει. Η h60 είναι απλά λίγο καλύτερη από 212 evo με διπλό ανεμιστήρα και σαφώς ακριβότερη, δεν μπορείς να την συγκρίνεις με την nh-d14, η οποία συγκρίνεται σε απόδοση μόνο με h100i και παρόμοιας απόδοσης aio υδροψύξεις, είναι μία από τις καλύτερες αερόψυκτρες της αγοράς, αλλά έχει και το ανάλογο κόστος φυσικά. Πάντως σε βλέπω που ψάχνεσαι για ψύξη και θα σου πω το εξής, aio υδροψύξεις κάτω από h100i / nepton 240m τις ξεχνάς απλά, μιας και στην ουσία αποδίδουν χειρότερα από nh-d14 και κάνουν και περισσότερο θόρυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 η corsair h60 μπορεί να σηκώσει τον fx μέχρι τα 4,6-4,7ghz ??η να πάω καλύτερα σε αυτήν την αεροψυξη http://www.skroutz.gr/s/416773/Noctua-NH-D14.html?? Αναμεσα στις δυο χωρις συζητηση ανετα η Noctua d-14!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα