Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για συγχρονισμό υπότιτλων

infini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

to vobsub kathos paizei i tainia kai me tin proipothesi oti to arxeio ton ipotitlon kathos kai to arxeio tou video na exoun to idio onoma,mporei na ftiaksei tous ipotitlous.ama paratiriseis otan tha paizei to video kato deksia exei ena prasino velaki pou simainei oti to vobsub einai energopoiimeno (directvobsub)...ekei exei epiloges na rithmiseis ipotitlous....

fisika kalitera na ta exeis ftiaksei apo prin.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Pou sou tous bgazei konezika????Sto progamma me to opoio trexeis tin tainai akia fortwsneis tou ypotitlous i sto Subtitle workshop???An einai se ayto einai epeidi i sygkekrimeni ekdosi den ypostirizei ellinika.Katebase tin ekdosi 1.06 tou sub/workshop kai ola tha einai teleia.An exeis problima sto na ti breis steile pm...

΄Εχω την έκδοση 2.03. Τα κινέζικα μου τα βγάζει με το subtitle workshop και όχι με τον player που χρησιμοποιώ. Άλλωστε μέσα από το subtitle workshop γίνεται ο συγχρονισμός. To vobsub και το subripper από ότι κατάλαβα έιναι για ripping υποτίτλων από το Dvd. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Ζητάω πρόγραμμα για συγχρονισμό και όχι gia ripping. Δοκίμασα και το JimSub αλλά ότνα πάω να ανοίξω ένα αρχείο δεν το παίζει, ενω με τους players δεν έχω πρόβλημα.

Τελικά το Subtitle Workshop εμφανίζει κανονικά τους υπότιτλους, αλλά όταν προσπαθώ να ανοίξω ένα αρχείο avi, μου εμφανίζει ένα μύνημα οτι δεν είναι "valid video file" αν και έχω εγκατεστημένα codecs και τα αρχεία παίζουν κανονικά με τον crystal player.

Το ίδιο πρόβλημα στο άνοιγμα των αρχείων avi το έχω και με το time adjuster. Υπάρχει player που να αναφέρει την διάρκεια της ταινίας σε δέκατα του δευτερολέπτου ή τα frames;

Ipirxe ena bug me ton divx codec (nomizo). Egrapsa kainourgia ekdosi pou xrisimopoiei ton bsplayer gia player kai fortonei tous ypotitlous ti stigmi pou tous diorthoneis gia na vlepeis an einai sigxronismenoi. Dokimase to. Download sto idio link pou exo dosei parapano.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι εκτός από τον crystal player 1.6, τα avi δεν μπορώ να τα ανοίξω με τον bsplayer, οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...