Προς το περιεχόμενο

ti kanw la8os telika lai exw tetoies 8ermokrasies????

TrObAs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

agorasa prosfata mia volcano 11

gia na valw sto pc mou eipa epitelous na exei normal thermokrasia me kleisto to plaino kapaki to evala ola ok to anavo me full speed 4800 strofes kai meta apo paixnidi paizei i thermokrasia 55-56 kapou ekei enw to system to 29-31 an anooikso to plaino kapaki i 8ermokrasia paei giro stous 51 ti ftaiei ti den kanw sosta ton exw tsekarei ton epeksergasti pataei kala stin vasi to exw valei polles fores giati tetoia 8ermokrasia exw enan athlon xp 2600+ thermoagogimi kola artic silver 3 kouti ena anemistira 8x8 mbrosta enan 10x10 piso .

alloi filoi mou me idio epe3ergasti kai ton anemistira ton box exoun 49-50

giati auto ?

Δημοσ.

Εγώ με την ίδια ψύκτρα και με έναν 2400+ έχω 57-60 βαθμούς σε normal κατάσταση!! Και το κουτί βέβαια που έχω είναι της Global Win και έχει και 3 ανεμιστηράκια! :? Τι να πω; Αφού ο επεξεργαστής "έχει αντοχή" δεν με απασχολεί καθόλου πια!

Δές το και αλλιώς...θα σε ζεσταίνει - σε λίγο - τις κρύες νύχτες του χειμώνα χωρίς να χρειάζεται να βάλεις σε λειτουγία κάποιο Air-Condition ή θερμαντικό σώμα! Και εγώ έτσι το βλέπω! Βέβαια το καλοκαίρι είναι μία άλλη ιστορία!! :D :D :D

Δημοσ.

για συμπαρασταση σου λεω οτι σε full load φτανω τους 70 (prime 95) και συνεχιζει να ανεβαινει,ενω σε idle εχω 51.αλλα αφου δεν εχει παθει τιποτα τι να πεις.

ας ειναι καλα η εγγυηση.

Δημοσ.

Παιδιά θα μπορούσατε να είστε πιο συγκεκριμένοι όσον αφορά της μητρικής που έχετε και από που μετράτε τις θερμοκρασίες;

Δημοσ.

Ρίξε μία ματιά στο http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=361177

Από μία πρώτη ματιά θα έλεγα ότι είναι καλύτερο να έχεις μεγαλύτερο fan στο μπροστινό μέρος του κουτιού.

Όπως επίσης δεν μας λες με ποια μητρική/BIOS και πως μετράς την θερμοκρασία, όπως είπε σωστά ο Spyrus. Μπορεί η δική σου μέτρηση να είναι σε thermal diode και των φίλων σου σε socket. Οπότε έτσι να είναι σωστές οι μετρήσεις σας.

Δημοσ.

paidia , na pw kai egw to xondro pou paratirisa sto mixanima mou.

Eixa kanei post edw giati eixe sxetika psiles 8ermokrasies.

To prog itan to Asus Probe, opou meta to evgala kai evala to MBM5 gia na sinergazete me to coolmon. Loipon, pro Paraskevis (opou efage format) se idle katastaseis eixa 47-51 (A7V333, xp2500 barton, JET-7 se high rpm)

loipon, apo xtes pou teleiwsa to setarisma to mixanima mou vgazei poli periergws xamiles 8ermokrasies (apo MBM5) diladi den exw anevei (apo oti leei ayto , etsi ;) ) panw apo 43-45...

me koroidevei.... etsi einai...... den jerw!

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες σου είναι μια χαρά... Ο δικός μου (ΧΡ2200) δούλευε το καλοκαίρι στους 70... μια φορά είχα ξεχάσει να βάλω το καλώδιο του fan της cpu στο ρεύμα γιατί έκανα επιστημονική έρευνα πάνω στον έλεγχο ταχύτητας των fan και η cpu άγγιξε τους 112 χωρίς να εκραγεί τίποτα μέσα στο κουτί... Η πλάκα είναι ότι φόρτωσε και τα win και εκεί που νόμιζα ότι είχα αντιμετωπίσει το πρόβλημα θορύβου του fan επιτυχώς, αντελήφθειν ότι το fan καθόταν ακίνητο και περίμενε κάποιον να το ενώσει στο ρεύμα.... :shock:

Δημοσ.

LOL... το επιστημονικό team του AMAN teleshopping μου θύμισες!!!

Έχω λιώσει τα πέταλα ανεμιστήρα έτσι... Άν πατάει επάνω στην ψύκτρα η CPU δεν καίγεται και πάνω απο 100c να πάει. Αν όχι καίγεται ακαριαία! Έχουν τελικά φοβερές αντοχές...

Δημοσ.

ego pantos pou eixa 51 idle kai 70 full load (des parapano)evgala tin psiktra tin katharisa tis evala arctic silver 5 kai tora exo idle 39-41 kai full load (prime 95)

47-49.mallon sto plaisio eite den xeroun na vazun sosta psiktres eite den exoun katallili pasta.ti na po.kai na fantasteis oti imoun etoimos gia trela mods sto kouti mpas kai do mia aspri mera.tespa kante mia prospatheia me arctic silver osi den exete valei eseis tin psiktra pote den xereis ti exoun kanei oi diaforoi xasapides.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...