funbreaker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Πήγα να ανοίξω το σωληνάριο σύμφωνα με τις οδηγίες αλλά το πίεσα μάλλον και πετάχτηκαν μερικές σταγόνες στα χέρια μου. Πήγα αμέσως στην βρύση αλλά δεν πρόλαβα πριν στεγνώσει και τώρα έχει κολήσει σε 2 δάχτυλα και μου την σπάει λίγο. Υπάρχει κανένας τρόπος για να το βγάλω π.χ. οινόπνευμα ή κάτι άλλο? Αυτή είναι η κόλλα:
j0hnn1e Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Acetone συνήθως δουλεύει υ.γ. μου είχε πέσει στα χέρια παλιά Bison, ακόμα την φοβάμαι.. Εκεί να δεις ταλαιπωρία 1
funbreaker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 aceton δεν έχω, έβαλα οινόπνευμα χωρίς σημαντική διαφορά. Επίσης βρήκα οξυζενέ. Είναι το ίδιο με το aceton?
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ασετόν κι από μένα. Μπόλικο όμως και θα φύγει. 1
funbreaker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω τίποτα από αυτά. Μόνο οινόπνευμα και οξυζενέ βρήκα που δεν έκαναν κάτι. Τελικά νυχοκόπτης για κόψιμο της κόλας (μαζί και με δέρμα) και τσιμπιδάκι για αφαίρεση με φορά αυτής των δακτυλικών αποτυπωμάτων. Έφυγε το πολύ πράμα για να μην με εμποδίζει, σταδιακά θα φύγουν και τα υπολείμματα.
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πετάξου πάρε κι ένα ασετόν αν μπορείς (δεν έχουν τα φαρμακεία; ). Με 2-3 πλυσίματα θα φύγει! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2016 από zio10
panospc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Αν πέσει στο μάτι τι γίνεται; Σώζεται η κατάσταση ή χάνεις την όραση σου; 1
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Γίνεσαι Κύκλωπας. Ή πειρατής. Ότι σου κάνει κλικ. 2
Ultimategr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Αφαιρετικο κολλας edit:για κυανοακρυλλικη δεν ξερω κατά ποσο θα κανει δουλεια επιπλέον δοκιμασε διαλυτικο χρωματων αν εχεις Το βρηκα http://www.mercola.gr/page.aspx?itemID=PPG187_1274 αναφερει ότι είναι καθαριστικο για τις κυανοακρυλικες κολλες
funbreaker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Αν πέσει στο μάτι τι γίνεται; Σώζεται η κατάσταση ή χάνεις την όραση σου; Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, γιατί η μαλακία πετάχτηκε χωρίς να το περιμένω. Την επόμενη φορά που θα ανοίξω κόλλα θα προσέχω πολύ. Πετάξου πάρε κι ένα ασετόν αν μπορείς (δεν έχουν τα φαρμακεία . Με 2-3 πλυσίματα θα φύγει! Εντάξει δεν είμαι και σε τέτοια κατάσταση. Το περισσότερο έχει ήδη φύγει με αυτά που έκανα. Αφαιρετικο κολλας edit:για κυανοακρυλλικη δεν ξερω κατά ποσο θα κανει δουλεια επιπλέον δοκιμασε διαλυτικο χρωματων αν εχεις Το βρηκα http://www.mercola.gr/page.aspx?itemID=PPG187_1274 αναφερει ότι είναι καθαριστικο για τις κυανοακρυλικες κολλες Καλή φάση, να το χω υπόψιν για το επόμενο ατύχημα.
j0hnn1e Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Άν μένεις με γονείς ή αν έχεις καμια κοπελιά κοντά ζήτα της ξεβαφτικό νυχιών την επόμενη φορά. Μπορεί να μην το ξέρουν, αλλά είναι ασετόν 2
Lucifer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά, ωραία η χημεία, αλλά πιο ξεκούραστο πράγμα από ξυραφάκι για τα γένια, δεν. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα