Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα να ανοίξω το σωληνάριο σύμφωνα με τις οδηγίες αλλά το πίεσα μάλλον και πετάχτηκαν μερικές σταγόνες στα χέρια μου. Πήγα αμέσως στην βρύση αλλά δεν πρόλαβα πριν στεγνώσει και τώρα έχει κολήσει σε 2 δάχτυλα και μου την σπάει λίγο.

Υπάρχει κανένας τρόπος για να το βγάλω π.χ. οινόπνευμα ή κάτι άλλο?

Αυτή είναι η κόλλα:

UHU%2045416%20Super%20Glue%20Mini-500x50

Δημοσ.

Δεν έχω τίποτα από αυτά. Μόνο οινόπνευμα και οξυζενέ βρήκα που δεν έκαναν κάτι.

Τελικά νυχοκόπτης για κόψιμο της κόλας (μαζί και με δέρμα) και τσιμπιδάκι για αφαίρεση με φορά αυτής των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Έφυγε το πολύ πράμα για να μην με εμποδίζει, σταδιακά θα φύγουν και τα υπολείμματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πετάξου πάρε κι ένα ασετόν αν μπορείς (δεν έχουν τα φαρμακεία;  ). Με 2-3 πλυσίματα θα φύγει!

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.

Αφαιρετικο κολλας

edit:για κυανοακρυλλικη δεν ξερω κατά ποσο θα κανει δουλεια

επιπλέον δοκιμασε διαλυτικο χρωματων αν εχεις

Το βρηκα http://www.mercola.gr/page.aspx?itemID=PPG187_1274 αναφερει ότι είναι καθαριστικο για τις κυανοακρυλικες κολλες

Δημοσ.

Αν πέσει στο μάτι τι γίνεται;

Σώζεται η κατάσταση ή χάνεις την όραση σου;

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, γιατί η μαλακία πετάχτηκε χωρίς να το περιμένω. Την επόμενη φορά που θα ανοίξω κόλλα θα προσέχω πολύ.

Πετάξου πάρε κι ένα ασετόν αν μπορείς (δεν έχουν τα φαρμακεία ;). Με 2-3 πλυσίματα θα φύγει!

Εντάξει δεν είμαι και σε τέτοια κατάσταση. Το περισσότερο έχει ήδη φύγει με αυτά που έκανα.

Αφαιρετικο κολλας

edit:για κυανοακρυλλικη δεν ξερω κατά ποσο θα κανει δουλεια

επιπλέον δοκιμασε διαλυτικο χρωματων αν εχεις

Το βρηκα http://www.mercola.gr/page.aspx?itemID=PPG187_1274 αναφερει ότι είναι καθαριστικο για τις κυανοακρυλικες κολλες

Καλή φάση, να το χω υπόψιν για το επόμενο ατύχημα.

Δημοσ.

Άν μένεις με γονείς ή αν έχεις καμια κοπελιά κοντά ζήτα της ξεβαφτικό νυχιών την επόμενη φορά. 

Μπορεί να μην το ξέρουν, αλλά είναι ασετόν

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...