Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Λοιπον ενδιαφερομαι για το Motorola Moto G 3rd Gen. 

Εχω μια απορια σχετικα με το συγκεκριμενο κινητο.

Τι σημαινει πρακτικα οτι δεν μπορεις να βγαλεις την μπαταρια μονος σου? Αμα χαλασει πρεπει να σταλει στην αντιπροσωπια και να αλλαχτει εκει? Η απλα μπορω να το παω σε ενα οποιοδηποτε service και να μου αλλαξουν τη μπαταρια εκει?

Ευχαριστω

Δημοσ.

το moto 3rd gen εχει 

Non-removable Li-Ion 2470 mAh battery

πρακτικα για να βγει πρεπει να παει αντιπροσωπεια. Υπαρχουν πολλα σερβις και εκτος αντιπροσωπειας που κανουν αυτη τη δουλεια. Με λιγα λογια κ εντελως προληπτικα αφου ρωτας μονο σου δεν μπορεις να αλλαξεις τη μπαταρια αν δεν ξερεις ακομη κ αν βρεις ανταλλακτικο απο εξω (ebay)

εδω φαινεται η μπαταρια που για να φανει πρεπει να ανοιχτει πρωτα απο πισω οπως στα περισσοτερα τηλ (με ΜΗ αποσπομενη μπαταρια) Στο βιντεο κανει συναρμολογηση.Απο οτι ειδα για να φανει η μπαταρια δεν αρκει μονο το πισω καπακι εχει κ αλλα κομματια που πρεπει να βγουν.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω το Moto G 3rd Gen και ναι δεν βγαίνει η μπαταρία. Εαν χαλάσει θα πρέπει να το στείλει στην αντιπροσωπία.

Γεια σου φιλε.

Ναι βασικα, και γω δε βλεπω κανενα αρνητικο σ αυτο το κινητο περα απο το οτι αν παθει η μπαταρια θα πρεπει να το στειλω για σερβις και απο επαρχια αργουν πιο πολυ.

Το θελω για σερφαρισμα, φωτο, να ακουω μουσικη,γενικα νορμαλ χρηση. Το συστηνεις? Σε συγκριση με το Huawei Ascend Y550 που εχω τωρα, εχει καλυτερα specs και σε πιο φτηνη τιμη. Το android 6 marshmallow το πηρε? Για πες εντυπωσεις γιατι το χω ερωτευτει το κινητο.

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Γεια σου φιλε.

Ναι βασικα, και γω δε βλεπω κανενα αρνητικο σ αυτο το κινητο περα απο το οτι αν παθει η μπαταρια θα πρεπει να το στειλω για σερβις και απο επαρχια αργουν πιο πολυ.

Το θελω για σερφαρισμα, φωτο, να ακουω μουσικη,γενικα νορμαλ χρηση. Το συστηνεις? Σε συγκριση με το Huawei Ascend Y550 που εχω τωρα, εχει καλυτερα specs και σε πιο φτηνη τιμη. Το android 6 marshmallow το πηρε? Για πες εντυπωσεις γιατι το χω ερωτευτει το κινητο.

Ευχαριστω πολυ

Είμαι κάτοχος εδώ και περίπου ένα μήνα. Άριστη απόδοση (πούπουλο λογισμικό), αρκετά καλή κάμερα, πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας και είναι αδιάβροχο. Έχει δε, καλή αίσθηση στο χέρι. Επίσης, η IPS οθόνη του είναι πολύ όμορφη. Marshmallow θα πάρει σύντομα (εντός του 2016). Εν ολίγοις: Είναι μια άκρως value for money συσκευή και έχει stock android. Το δεύτερο λέει πολλά. 

Γενικά προτιμώ είτε Motorola είτε Nexus. Αυτό, είναι το δεύτερο Motorola που αγοράζω και από ό,τι φαίνεται, θα συνεχίσω να αγοράζω Motorola και στο μέλλον.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως μην σε προβληματιζει η ΜΗ αποσπομενη μπαταρια αφου αρκετες συσκευες (σχεδον ολες) σε mid-range price level καλη ωρα οπως το moto g 3rd την εχουν δυστυχως ενσωματωμενη. (αν ειναι αυτος ο λογος που σε φρεναρει απο αγορα κλπ)  

Επειδη εισαι επαρχια ειναι περιορισμενα τα σερβις αλλα σιγουρα μια τετοια εργασια δεν απαιτει επισημη αντιπροσωπεια αν ποτε χρειαστει οποτε σιγουρα ολο κ καποιο κατ/μα θα εχεις κοντα σου στο μελλον.

Οι περισσοτερες βλαβες στα smartphone ειναι απο σπασιμο οθονης συνηθως ή κολλημα λογισμικου-μικροφωνου-κεραια κ πιο σπάνια σε μπαταρια.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως μην σε προβληματιζει η ΜΗ αποσπομενη μπαταρια αφου αρκετες συσκευες (σχεδον ολες) σε mid-range price level καλη ωρα οπως το moto g 3rd την εχουν δυστυχως ενσωματωμενη. (αν ειναι αυτος ο λογος που σε φρεναρει απο αγορα κλπ)  

Επειδη εισαι επαρχια ειναι περιορισμενα τα σερβις αλλα σιγουρα μια τετοια εργασια δεν απαιτει επισημη αντιπροσωπεια αν ποτε χρειαστει οποτε σιγουρα ολο κ καποιο κατ/μα θα εχεις κοντα σου στο μελλον.

Οι περισσοτερες βλαβες στα smartphone ειναι απο σπασιμο οθονης συνηθως ή κολλημα λογισμικου-μικροφωνου-κεραια κ πιο σπάνια σε μπαταρια.

Η mid-range είναι θεωρητικά στα 210 ευρώ και πανω εως 450.

Στα άλλα θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες οτι το κινητό είναι αρκετα καλό στα 150 ευρώ με αξιολογη κάμερα για τα λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι κάτοχος εδώ και περίπου ένα μήνα. Άριστη απόδοση (πούπουλο λογισμικό), αρκετά καλή κάμερα, πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας και είναι αδιάβροχο. Έχει δε, καλή αίσθηση στο χέρι. Επίσης, η IPS οθόνη του είναι πολύ όμορφη. Marshmallow θα πάρει σύντομα (εντός του 2016). Εν ολίγοις: Είναι μια άκρως value for money συσκευή και έχει stock android. Το δεύτερο λέει πολλά. 

Γενικά προτιμώ είτε Motorola είτε Nexus. Αυτό, είναι το δεύτερο Motorola που αγοράζω και από ό,τι φαίνεται, θα συνεχίσω να αγοράζω Motorola και στο μέλλον.

Φίλε μου, χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Από τα 8gb αποθηκευτικού χώρου, πόσα είναι διαθέσιμα? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Φίλε μου, χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Από τα 8gb αποθηκευτικού χώρου, πόσα είναι διαθέσιμα? Ευχαριστώ

Περιπου 5-5.5gb
Δημοσ.

Γεια σου φιλε.

Ευχαριστω πολυ

Ή συσκευή είναι άψογη! Δεν έχω τίποτα να πω. Περιμένω Android 6.0 Marshmallow και όπως ξέρω κάποιες ναυαρχίδες άλλων εταιρειών δεν έχουν πάρει Marshmallow ενώ στο Moto G 3rd Gen που κοστίζει πολύ λιγότερο έχει αρχίσει ή αναβάθμιση σε Αμερική, Καναδά και Ινδία. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα!
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, γύρω στα 4 GB φίλε.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, γύρω στα 4 GB φίλε.

Οχι δεν νομιζω τοσα.

Με βασει αλλα κινητα στα 8GB ειναι 5 με 5.5GB

Δημοσ.

Οχι δεν νομιζω τοσα.

Με βασει αλλα κινητα στα 8GB ειναι 5 με 5.5GB

Βάση των στοιχείων που έχω από τη συσκευή μου: Συνολικός Χώρος: 4,53 GB - Εφαρμ/ές (δεδ. εφ. & περιεχ. μέσων): 1,61 GB - λοιπά εικόνες κτλπ δεν έχω, διότι τα μεταφέρω στο laptop. Άρα κάτι λιγότερο από 5 GB. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...