Προς το περιεχόμενο

Θα βγει Jurassic World PC Game;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τα ψαξιματα μου στο google δεν εχω βγαλει ακρη, αν εχει βγει για pc το αντιστοιχο game, ή αν προκειται να βγει. Βλεπω κατι καταχωρησεις για 'lego' game, αλλα τι στο καλο, αυτο ειναι ολο;

Μπορει καποιος να μου πει, αν υπαρχει pc game βασισμενο στην ταινια;

Δημοσ.

Δεν εχει ανακοινωθει κατι δυστυχως. Πανε οι παλιες καλες μερες που εβγαιναν παιχνιδαρες πανω στις ταινιες Jurassic Park...

Υπαρχει παιχνιδι για android, αλλα δεν ειναι τιποτα το φοβερο.

Δημοσ.

Δεν το καταλαβαινω πως μια τοσο επιτυχημενη ταινια, και μαλιστα για τις πλατιες μαζες του κοινου,

δεν βγαζουν παιχνιδι.

Δεν βρισκω λογικη.

Δεν υπαρχει κερδος; Δεν θα πουλησει; Τι?

Η μονη που ειδε κατι ηταν η .... (κατα τα αλλα αξιολογη) ... Lego?

Δημοσ.

Star Wars, Alien, Lord of the Rings, Mad Max Fury Road, Back to the Future - Walking Dead by Telltale καποια πρωτα που μου ερχονται.

Δημοσ.

Άμα εξαιρέσεις την Telltale που τα games τις είναι για συγκεκριμένο κοινό (TWD είναι comic btw) από τα 10 που έχουν βγάλει τα franchise που ανέφερες το πολύ 1-2 από το καθένα αξίζει και άμα, με εξαίρεση παλιά SW games.

Δημοσ.

Δεν το καταλαβαινω πως μια τοσο επιτυχημενη ταινια, και μαλιστα για τις πλατιες μαζες του κοινου,

δεν βγαζουν παιχνιδι.

Δεν βρισκω λογικη.

Η λογικοτερη εξηγηση που βρηκα, ειναι πως δεν πιστευαν πως θα σαρωνε η ταινια στις προβολες, εξου οπου δεν προγραμματιστηκε εξαρχεις καποιο παιχνιδι. Επειτα, πολλα παιχνιδια βασισμενα σε ταινιες τα τελευταια 10+ χρονια δεν τα πανε καλα σε πωλησεις, οποτε δεν ρισκαραν εδω.

Έχεις δει πολλά movie franchise καλά games?! Και vice versa.

Το Jurassic Park συγκεκριμενα εχει δει φοβερους τιτλους. Αν θελαν θα μπορουσανε να βγαλουν ενα πολυ καλο τιτλο και για το Jurassic World.

Δημοσ.

δεν βγαζουν παιχνιδι.

Δεν βρισκω λογικη.

καλά σιγά την πετυχημένη ταινία το jurasic world..

δεν έφτανε στο ελάχιστο τις αρχικές.

Δημοσ.

καλά σιγά την πετυχημένη ταινία το jurasic world..

δεν έφτανε στο ελάχιστο τις αρχικές.

All Time Worldwide

1. Avatar $2,787,965,087 2. Titanic $2,186,772,302 3. Jurassic World $1,668,984,926

Εβγαλε 1,668,984,926$ συμφωνα με το boxofficemojo.com. Χωρια τα εσοδα απο dvd/bluray/digital. Πως ακριβως δεν ειναι πετυχημενη; Και το δευτερο και το τριτο μερος, ειναι ψιλοσκουπιδια. Το Jurassic World τα καταφερε περηφημα.

• Like 2
Δημοσ.

All Time Worldwide

1. Avatar $2,787,965,087 2. Titanic $2,186,772,302 3. Jurassic World $1,668,984,926

Εβγαλε 1,668,984,926$ συμφωνα με το boxofficemojo.com. Χωρια τα εσοδα απο dvd/bluray/digital. Πως ακριβως δεν ειναι πετυχημενη; Και το δευτερο και το τριτο μερος, ειναι ψιλοσκουπιδια. Το Jurassic World τα καταφερε περηφημα.

γιατί στην τσέπη σας μπήκαν και μου δείχνετε τα έσοδα; :P

και 7.1 στο imdb δεν είναι και τρελός αριθμός,λίγο υπερβολικός.

Για μένα πετυχημένο είναι να πάρει καλή βαθμολογία..Τώρα επειδή τρέχουν οι στρατιές των fanboys και τα πρόβατα να δουν κάτι,και αυτό αποφέρει λεφτά δε μου λέει κάτι..

Δηλαδή το Silver Linings Playbook(που 7.8 και πάλι δε) πχ μπορούμε έτσι να μη το πούμε πετυχημένο,ενώ είναι από τις πολύ καλές ταινίες.

Σαφώς και δε μαλώνουμε,κουβέντα κάνουμε.

Τέσπα,το βγάζουμε εκτός θέματος..

Lego games FTW,και μη ξυνίζετε που είναι lego..Έχουν άπειρο γέλιο

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα πετυχημένο είναι να πάρει καλή βαθμολογία..

Δηλαδή τα fanboys δεν μπορούν να ψηφίσουν στο IMDB και να αλλοίωσουν την βαθμολογία και με πολλαπλά accounts μάλιστα?

Δημοσ.

Για μένα πετυχημένο είναι να πάρει καλή βαθμολογία..Τώρα επειδή τρέχουν οι στρατιές των fanboys και τα πρόβατα να δουν κάτι,και αυτό αποφέρει λεφτά δε μου λέει κάτι..

Δηλαδή το Silver Linings Playbook(που 7.8 και πάλι δε) πχ μπορούμε έτσι να μη το πούμε πετυχημένο,ενώ είναι από τις πολύ καλές ταινίες.

Σαφώς και δε μαλώνουμε,κουβέντα κάνουμε.

Τέσπα,το βγάζουμε εκτός θέματος..

Lego games FTW,και μη ξυνίζετε που είναι lego..Έχουν άπειρο γέλιο

Πετυχημενο ειναι γιατι ειχε εισπρακτικη και κριτικη αποδοχη. Το οτι δεν ειναι ταινια επιπεδου Shawshank redemption δεν την κανει κακη ταινια. Το lost world και το jp 3 ηταν μετριες ταινιες και σαφως χειροτερες του Jurassic World.

Περι του θεματος του mentoras99 πολλοι ρωτανε για παιχνιδι πανω στη ταινια, δεν θα μου εκανε εντυπωση αν ετοιμαζαν καποιο. Με παρομοιο τροπο κυκλοφορησε το Warpath πχ.

Δημοσ.

Δηλαδή τα fanboys δεν μπορούν να ψηφίσουν στο IMDB και να αλλοίωσουν την βαθμολογία και με πολλαπλά accounts μάλιστα?

μπορούν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...