Federer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εάν κάποιος θέλει να παραλάβει απο Θεσσαλονίκη σε κατάστημα Π. Συνδικα ας στείλει ενα pm. Εγώ τελικά δεν θα το πάρω (έχει κρατηθεί και θα πάει να το πάρει μέλος του φόρουμ, αν δεν προχωρήσει θα ξανάενημερωσω) Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2016 από Federer 1
vgiozo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Κι εμένα μόλις μου ήρθε μήνυμα για παραλαβή από το κατάστημα.
LEF13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 εμένα μόλις μου ήρθε mail με ακύρωση λόγω προβλήματος διαθεσιμότητας... εντωμεταξύ το ψιλιάστικα ότι το πάνε για ακύρωση και έχω screenshot με έλεγχο διαθεσιμότητας ΟΚ απο τις 04-01...
eddie1996 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά βγήκε αυτό στα crazy sundays. http://www.e-shop.gr/exoterikos-skliros-intenso-6031513-5tb-memory-center-35-usb30-black-p-PER.340385 Με 145,90 ευρώ 5 tb 3,5. Τώρα για το εάν θα φάτε άκυρα δεν το ξέρω.....
armin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/6692033/Intenso-Memory-Center-3-5-USB-3-0-5TB.html 1
vgiozo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/6692033/Intenso-Memory-Center-3-5-USB-3-0-5TB.html Δεν είναι φοβερή προσφορά, στη πραγματικότητα τώρα έρχεται σταδιακά στο αναλογικό κόστος ανά ΤΒ βάσει της τιμής του 4άρη... ...αλλά είναι κοντά στη φθηνότερη τιμή της αγοράς με το επιπλέον πλεονέκτημα των δωρεάν μεταφορικών προς τα υποκαταστήματα... ...δεν μένουν όλοι Αθήνα ώστε να εξυπηρετούνται από τις πολιτικές μεταφοράς εντός Αθηνών των τοπικών καταστημάτων... 2
ababapanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Παρελαβα και εγω τον δισκο πριν λιγες ημερες. Ηθελα να ρωτησω τι ειναι καλύτερο καθε βραδυ πχ να τον κλείνω απο τον διακόπτη του ? η να τον εχω μόνιμα ανοιχτο?
iakoboss7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 οι εξωτερικοι δεν ειναι για να δουλευουν ολη μερα... τον χρησιμοποιεις οταν τον χρειαζεσαι αλλα οχι καθε λιγο... μαζεψε τα ολα μαζι και μετεφερε τα ολα μαζι... 3
vgiozo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ούτε καλό είναι βέβαια να ανοιγοκλείνουν...μεγαλύτερη μηχανική καταπόνηση έτσι...τουλάχιστον αυτό είχα διαβάσει... Γενικά εξωτερικό παίρνει κανείς αφενόςγια δεδομένα στα οποία δεν απαιτεί άμεση και μόνιμη πρόσβαση (εκτός αν είναι cloud, του σπιτιού γενικά) αφετέρου που θα μπορεί να μεταφέρει από υπολογιστή σε υπολογιστή. Προσωπικά στους εξωτερικούς μου έχω βάλει δεδομένα στα οποία δεν θα χρειάζομαι συνεχή πρόσβαση, για να μπορώ να τους κλείνω... αλλά αν τον πήρες απλώς ως δίσκο 4ΤΒ σε καλή τιμή, καλύτερα να τον ανοίγεις και να τον κλείνεις μαζί με τον υπολογιστή ή/και όταν ξέρεις ότι θα μείνει κλειστός για ικανό διάστημα... ...αν τον ανοιγοκλείνεις 5 φορές την ημέρα, καλύτερα άστον ανοιχτό, κατά τη γνώμη μου.
cleeverblade Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 επειδή τον πήρα κι εγώ τον hdd και τον άνοιξα, το case του είναι εντελώς πλαστικό και αν μείνει ανοιχτός όλη μέρα θ' ανάψει !!! καλύτερα κάνε αυτό που σου προτείνει ο iakoboss7 1
vgiozo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 επειδή τον πήρα κι εγώ τον hdd και τον άνοιξα, το case του είναι εντελώς πλαστικό και αν μείνει ανοιχτός όλη μέρα θ' ανάψει !!! καλύτερα κάνε αυτό που σου προτείνει ο iakoboss7 Υπερβολές... - τί σημαίνει "θ'ανάψει" και πώς; Χωρίς συνεχές φορτίο χρήσης πώς θα "ανάψει";; Τί θα του ανεβάσει τη θερμοκρασία; Επίσης εμφανώς δεν τον έχεις δουλέψει για μέρες συνεχόμενα και κάνεις αστήρικτες εικασίες... Εμένα είναι τώρα και οι 3 ανοικτοί 4 μέρες και δεν ανεβάζουν πάνω από 31 σε idle, σταθερά. - Από τί θερμοκρασία και πάνω "ανάβει" ο δίσκος; Να σημειωθεί ότι παλαιότερη μελέτη της Google έβγαζε την ιδανική θερμοκρασία πάνω από 34 βαθμούς και κάτω από 40, αν θυμάμαι καλά...σίγουρα πάντως σε αυτό το φάσμα (πάνω από 30, κάτω από 40)...δεν ισχύει ότι η χαμηλότερη θερμοκρασία είναι η ιδανικότερη για την αξιοπιστία... Επίσης, ντάλα καλοκαιριού σε παρατεταμένη αντιγραφή (4ΤΒ) οι δύο πρώτοι που είχα πάρει είχαν πιάσει κοντά τους 50 βαθμούς...τώρα δεν μου έχουν ανεβάσει πάνω από 35 Βαθμούς σε ίδιο σενάριο. Τέλος προσπερνάς το θέμα των μηχανικών μερών του δίσκου...αυτά ταλαιπωρούνται περισσότερο από το σταμάτα-ξεκίνα...γι αυτό υπάρχει και ειδική παράμετρος SMART που παρακολουθεί το "start-stop count"
cleeverblade Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Για να γίνω και πιο συγκεκριμένος, σε δωμάτιο με 20-22 C, στον αέρα (σε dock) idle 35 C και σε μεταλλική θήκη/NAS με fan idle 38 C. Στο πλαστικό κουτί του με ελάχιστες τρύπες για εξαερισμο, τους 45 C θα τους πιάνει σε idle και σε load θα 50ριζει άνετα. Αυτό εννοούσα με το "θ'αναψει" 2
vgiozo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Για να γίνω και πιο συγκεκριμένος, σε δωμάτιο με 20-22 C, στον αέρα (σε dock) idle 35 C και σε μεταλλική θήκη/NAS με fan idle 38 C. Στο πλαστικό κουτί του με ελάχιστες τρύπες για εξαερισμο, τους 45 C θα τους πιάνει σε idle και σε load θα 50ριζει άνετα. Αυτό εννοούσα με το "θ'αναψει" Αυτό ακριβώς εννοούσα εγώ όταν μιλούσα για εικασίες...δεν είναι το ίδιο με τις πληροφορίες, που ζητά ο φίλος παραπάνω... ...τις θερμοκρασίες που πιάνει στις γράφω παραπάνω...μόνο το καλοκαίρι σε παρατεταμένη έγγραφή (επί ώρες) έπιανε 50 βαθμούς...
Mr_Terror Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 ξανα διαθεσιμος. http://www.e-shop.gr/exoterikos-skliros-intenso-6031512-4tb-memory-center-35-usb30-p-PER.340342 2
Eddy_Gordo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 τελικα απο οσους τον ειχαν παραλαβει, τον εχει βαλει καποιος σε μοναδα και να τον δουλευει πολλες ωρες ως εσωτερικο ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις