clak Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 καλημερα παιδια ,εχω ενα προβλημα με τον ηχο. ακουγονται μονο τα 2 μπροστινα ηχεια ,εχω creative t6300 και προσφατα εγινε αυτο. τα καλωδια δεν εχουν θεμα. υποψιαζομαι οτι ειναι η καρτα ηχου της μητρικης,παιζει κατι τετοιο?εχω την asus g41mh/usb 3 ,εχω κανει τα παντα και δεν γινεται τπτ!φαινονται για 5.1 τα ηχεια ,εχω κατεβασει 100 φορες τους drivers alla και παλι τπτ!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 1) Τι λειτουργικό έχεις; 2) Στις ρυθμίσεις της Realtek, είναι ορισμένο σαν 5.1 (εμένα π.χ. είναι όπως στο συνημμένο); 3) Αν αλλάξεις τη συνδεσμολογία των jacks (βάλεις στη θέση των μπροστινών κάποιο από τα άλλα), παίζουν τα αντίστοιχα ηχεία;
zioscx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 είναι καθαρά στο πώς σιαμορφώνεται με την εγκατάσταση του wizard...αναγνωρίζει ότι έβαλες δύο ηχεία, όπως είπε ο προπαλήσαν άλαξε τις ρυθμήσεις και λογικά θα είσαι οκ. Ενημέρωσε μας μετά...
oberiu Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 σκεφτομαι να αγορασω αυτα τα ηχεια για ταινια και μουσικη .Ειναι καλα ηχεια ? Εχουν καποιο θεμα οταν ειναι δυνατα? Θα ειναι η πρωτη μου αγορα απο θεμα ηχειων και ειμαι ή σε logitech αγορα ή σε αυτα . Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα