Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια ,εχω ενα προβλημα με τον ηχο. ακουγονται μονο τα 2 μπροστινα ηχεια ,εχω creative t6300 και προσφατα εγινε αυτο. τα καλωδια δεν εχουν θεμα. υποψιαζομαι οτι ειναι η καρτα ηχου της μητρικης,παιζει κατι τετοιο?εχω την asus g41mh/usb 3 ,εχω κανει τα παντα και δεν γινεται τπτ!φαινονται για 5.1 τα ηχεια ,εχω κατεβασει 100 φορες τους drivers alla και παλι τπτ!

Δημοσ.

1) Τι λειτουργικό έχεις;

2) Στις ρυθμίσεις της Realtek, είναι ορισμένο σαν 5.1 (εμένα π.χ. είναι όπως στο συνημμένο);

3) Αν αλλάξεις τη συνδεσμολογία των jacks (βάλεις στη θέση των μπροστινών κάποιο από τα άλλα), παίζουν τα αντίστοιχα ηχεία;post-51448-0-68766700-1452077334_thumb.jpg

Δημοσ.

είναι καθαρά στο πώς σιαμορφώνεται με την εγκατάσταση του wizard...αναγνωρίζει ότι έβαλες δύο ηχεία, όπως είπε ο προπαλήσαν άλαξε τις ρυθμήσεις και λογικά θα είσαι οκ. Ενημέρωσε μας μετά...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

σκεφτομαι να αγορασω αυτα τα ηχεια για ταινια και μουσικη .Ειναι καλα ηχεια ? Εχουν καποιο θεμα οταν ειναι δυνατα? Θα ειναι η πρωτη μου αγορα απο θεμα ηχειων και ειμαι ή σε logitech αγορα ή σε αυτα . Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...