Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θελω την στιγμη που δεν ειμαι γνωστης,φυσικα πως θα υπαρχει χρηματικη ανταμοιβη σε περιπτωση που φτιαχτει,ξεχασα να το αναφερω

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν θελω την στιγμη που δεν ειμαι γνωστης,φυσικα πως θα υπαρχει χρηματικη ανταμοιβη σε περιπτωση που φτιαχτει,ξεχασα να το αναφερω

Βάλε αγγελία τότε.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ποιόν πλανήτη μπορεί το o/c μέσω εφαρμογής απο τα windows να καταστερέψει το vbios της κάρτας γραφικών???? Η απάντηση είναι προφανής και δεν έχει καμία σχέση απλά πολύ δε περισσότερο να κάνεις clear cmos το bios της μητρικής, Ο μόνος τρόπος να γίνει κάτι στο vbios της Gpu είναι να κάνει κάποιος bad flash τίποτε άλλο, απο εκεί και πέρα καμία κάρτα γραφικών δεν είναι για πάντα, έτσι κάπως πεθαίνουν οι gpu δεν βγάζουν πάντα artifacts κλπ, η 4870Χ2 απλά ενα πρωί δεν ξεκίνησε ποτέ με τα ανεμηστηράκια στο 100%,

Τώρα για το συγκεκριμένο τεστάρεις με άλλο τροφοδοτικό, την κάρτα γραφικών σε άλλο υπολογιστή για να αποκλείσουμε κάτι στην μητρική, αν παρ όλα αυτά τίποτε βγάζουμε ψύκτρα έναν οπτικό έλεγχό για κάτι καρβουνιασμένο ή κανα σκασμένο πυκνωτή που αλλάζεται και εύκολα, καν αν ακόμα τίποτα την στέλνουμε στα σκουπίδια σε κάθε άλλη περίπτωση που έχχει εγγύηση παραλέιπουμε τα τελευταί β΄ματα και πάει για RMA ούτε εκ νέου flashαρισμα του bios και άλλα γιατροσόφια

Ο LouCi4er που πρότεινε το φλασάρισμα και λύθηκε το θέμα με την κάρτα του προφανώς κάτι άλλο συνέβει και το απέδωσε εκεί δυστυχώς όμως δεν έχει καμμία σχέση το bios και το vbios της gpu είναι ROM μνήμες και τρέχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ΔΕΝ υπέρχει κανένας τρόπος να αλλιωθεί αυτή η μνήμη παρα μόνο αν πάμε να τη fash άρουμε και κατα τημ διάρκεια του φλασαρίσματος πατήσουμε π.χ. το reset

Καταρχην δεν προτεινα εγω να φλασαρει την καρτα,εγω απλα περιεγραψα πως γινεται να φλασαρει καποιος την καρτα με το τυφλο συστημα,αν δεν εχει δλδ δευτερη pci-e η μητρικη του.Τωρα για το αν η δικια μου καρτα διορθωθηκε ή οχι με το φλασαρισμα,ασε να το ξερω εγω καλυτερα.Εγω ξερω οτι την ειχα 1,5 μηνα και πηγαινε ρολοι.Μολις κρασαρισε μεσα στο παιχνιδι απο υπερβολικο κλοκαρισμα(υπερβολικο για το ρευμα που ειχε,σαν κλοκαρισμα δεν ηταν και πολυ,τεσπα),μου εμφανισε 1-2 bugs τα οποια 1.5 μηνα δεν υπηρχαν και τα οποια 1 χρονο σχεδον μετα το φλασαρισμα,δεν παρουσιαστηκαν ουτε μια φορα.Να ηταν κατι τυχαιο,καπου αλλου το προβλημα?Μπορει,αφου δεν ειχα θεμα απο τοτε δεν με νοιαζει.

Το τι ειναι η ROM προσωπικα δεν ξερω και ουτε και με νοιαζει.Αν καποια μερα με πιασει η περιεργεια να μαθω,θα το ψαξω.Εδω μεσα δεν ειναι φροντιστηριο.Τεσπα,το θεμα δεν ειναι τι ξερω εγω και τι εσυ ή ο καθενας.Το θεμα ειναι οτι ενα παιδι εχει θεμα με την καρτα του και του προτεινε καποιος να δοκιμασει κατι.Κανεις δεν ειπε οτι θα δουλεψει,κανεις δεν εδωσε εγγυηση.Εσυ ομως καθεσαι και γραφεις κατεβατα ολοκληρα για κατι που ειναι τσαμπα,ανωδυνο(σαν τι αλλο χειροτερο να παθει η καρτα δλδ αφου ηδη ειναι νεκρη) και μια διαδικασια 5 δευτερολεπτων.Που κολλησες,δεν καταλαβα.

Εντελως φιλικα.

• Like 1
Δημοσ.

το να βρω ομως καποιον να κανει την διαδικασια που εχουν πει 2 ατομα εδω μεσα δεν νομιζω να χασω και τπτ..γτ να μην εξαντλησω τις πιθανοτητες;

Φυσικά και να τις εξαντλήσεις αν μπορείς. Δεν έχεις απολύτως τίποτα να χάσεις.

Θα εκπλαγώ ευχάριστα αν επαναλειτουργήσει η κάρτα με BIOS flash.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...