Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sheo , εγκαταλειπω..... Αλλαξε μονος σου βαλβολινες και τακακια Sheo....

Mπα λέω να αφήσω τον επαγγελματία που μας την λέει.

20140726_blp505.jpg

"Να τον πετάξ τον κινητήρα να ’ούμε, είναι κολμένς σού’πα"

• Like 3
Δημοσ.

Ειρωνικός μπορείς να είσαι μόνο όταν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις γκε -κε?

Πάμε να Λόλα ένα μήλο

ROM aka READ ONLY MEMORYhttps://en.wikipedia.org/wiki/Read-only_memory ΑΥΤΗ είναι το bios της μητρικής το vbiow της κάρτας γραφικών, ή και το uefi bios ή και το uefi vbios, ακόμα και το πρόγραμμα που τρέχει ένα κινητό τηλέφωνό ή η ecu ενός κινητήρα ή μέχρι και το πρόγραμμα που τρέχει ενας digital voltage regulator του κυκλώματος τροφοδοσίας ενός επεξεργαστή σε μια μητρική

RAM aka Random access memory https://en.wikipedia.org/wiki/Random-access_memoryTα γνωστά dimakia μνήμης σε μια μητρική ή τα τσιπάκια μνήμης γνωστά και ως vram που υπάρχουν κολλημένα σε μια κάρτα γραφικών ΔΕΝ αποθηκεύουν δεδομένα απλά την διατηρουν όσο χρειάζεται για να τα μεταβιβάσουν στον εκαστοτε επεξεργαστή και με την διακοπή του ρεύματος χάνονται όποια δεδομένα βρίσκονταν εκείνη την ώρα

Δημοσ.

Πάμε να Λόλα ένα μήλο

ROM aka READ ONLY MEMORYhttps://en.wikipedia.org/wiki/Read-only_memory ΑΥΤΗ είναι το bios της μητρικής το vbiow  (ούτε καν το αντέγραψες σωστά) της κάρτας γραφικών, ή και το uefi bios ή και το uefi vbios, ακόμα και το πρόγραμμα που τρέχει ένα κινητό τηλέφωνό ή η ecu ενός κινητήρα ή μέχρι και το πρόγραμμα που τρέχει ενας digital voltage regulator του κυκλώματος τροφοδοσίας ενός επεξεργαστή σε μια μητρική

RAM aka Random access memory https://en.wikipedia.org/wiki/Random-access_memoryTα γνωστά dimakia μνήμης σε μια μητρική ή τα τσιπάκια μνήμης γνωστά και ως vram που υπάρχουν κολλημένα σε μια κάρτα γραφικών ΔΕΝ αποθηκεύουν δεδομένα απλά την διατηρουν όσο χρειάζεται για να τα μεταβιβάσουν στον εκαστοτε επεξεργαστή και με την διακοπή του ρεύματος χάμνονται όποια δεδομένα βρίσκονταν εκείνη την ώρα

Mικρέ (θα σε έλεγα και εγώ αλλά ας όψεται η διαχείρηση) διάβασε τι είπα πριν μέρες.

Brickαρει το bios με software oc?

Ρητορική ερώτηση.

Προφανώς και δεν γίνεται (εύκολα τουλάχιστον). Αφού δεν ζήτησε από εσένα να το κάνεις κάτσε στην τρύπα σου, και κράτα τα ειρωνικά σχόλια για σένα. :) Χρόνος του είναι και θα τον φάει όπως θέλει.

Την επόμενη φορά μην πουλάς μούρη σε άτομα που η δουλειά τους είναι να τα ξέρουν αυτά αλλά και να τα σχεδιάζουν :)

• Like 1
Δημοσ.

Πάμε να Λόλα ένα μήλο

ROM aka READ ONLY MEMORYhttps://en.wikipedia.org/wiki/Read-only_memory ΑΥΤΗ είναι το bios της μητρικής το vbiow της κάρτας γραφικών, ή και το uefi bios ή και το uefi vbios, ακόμα και το πρόγραμμα που τρέχει ένα κινητό τηλέφωνό ή η ecu ενός κινητήρα ή μέχρι και το πρόγραμμα που τρέχει ενας digital voltage regulator του κυκλώματος τροφοδοσίας ενός επεξεργαστή σε μια μητρική

RAM aka Random access memory https://en.wikipedia.org/wiki/Random-access_memoryTα γνωστά dimakia μνήμης σε μια μητρική ή τα τσιπάκια μνήμης γνωστά και ως vram που υπάρχουν κολλημένα σε μια κάρτα γραφικών ΔΕΝ αποθηκεύουν δεδομένα απλά την διατηρουν όσο χρειάζεται για να τα μεταβιβάσουν στον εκαστοτε επεξεργαστή και με την διακοπή του ρεύματος χάμνονται όποια δεδομένα βρίσκονταν εκείνη την ώρα

Αγκιστρωμενος σε ο.τι γραφεις για τις rom θα σου απαντησω οτι και τα κινητα (smartphones) πολλες φορες κρασσαρουν και θελουν φλασαρισμα.... Νομιζω ομως το γνωριζεις αυτο ηδη...
Δημοσ.

Αγκιστρωμενος σε ο.τι γραφεις για τις rom θα σου απαντησω οτι και τα κινητα (smartphones) πολλες φορες κρασσαρουν και θελουν φλασαρισμα.... Νομιζω ομως το γνωριζεις αυτο ηδη...

Αν κρίνω απο τον τρόπο γραφής του όχι. Μην ελπίζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μούρη πουλάει πληροφοριακά κάποιος που έχει την ανάγκη να το κάνει, πράγμα που μου είναι αδιάφορο για περσόνες του πληκτρολογίου, δεν ειρωνευτικα κανένα απλώς παρέθεσα κάποιες πληροφορίες που ξέρει ο οποιοσδήποτε έχει μια παραμικρή επαφή με το αντικείμενο κύριε σχεδιαστά ολοκληρωμένων που με κανένα τρόπο δεν έθιξα την επιστημοσύνη και το κύρος σας.

Αυτό που δεν κατάλαβες είναι οτι το ποστάρισμα έγινε όταν απαντούσα στον tsilitheo και στο ειρωνικό του υφάκι αλλά δε πειράζει τον υπερασπίστηκες επαρκώς και με έβαλες στη θέση μου, πάντως για το Μικρός ευχαριστώ πολύ δεν το ακούω συχνά μπορεί και να ήμουν προ εικοσαετίας και βάλε

Α ΚΑΙ συγνώμη για την ορθογραφία ναι είναι bios όχι biow ή και βιος με ελληνική γραμματοσειρά ξέρεις αν κάνω copy paste πράγματα που δεν καταλαβαίνω δυσκολεύομαι σαν άσχετος που είμαι :-( :-(

Δημοσ.

Μούρη πουλάει πληροφοριακά κάποιος που έχει την ανάγκη να το κάνει, πράγμα που μου είναι αδιάφορο για περσόνες του πληκτρολογίου, δεν ειρωνευτικα κανένα απλώς παρέθεσα κάποιες πληροφορίες που ξέρει ο οποιοσδήποτε έχει μια παραμικρή επαφή με το αντικείμενο κύριε σχεδιαστά ολοκληρωμένων που με κανένα τρόπο δεν έθιξα την επιστημοσύνη και το κύρος σας.

Αυτό που δεν κατάλαβες είναι οτι το ποστάρισμα έγινε όταν απαντούσα στον tsilitheo και στο ειρωνικό του υφάκι αλλά δε πειράζει τον υπερασπίστηκες επαρκώς και με έβαλες στη θέση μου, πάντως για το Μικρός ευχαριστώ πολύ δεν το ακούω συχνά μπορεί και να ήμουν προ εικοσαετίας και βάλε

Α ΚΑΙ συγνώμη για την ορθογραφία ναι είναι bios όχι biow ή και βιος με ελληνική γραμματοσειρά ξέρεις αν κάνω copy paste πράγματα που δεν καταλαβαίνω δυσκολεύομαι σαν άσχετος που είμαι :-( :-(

Aφού ήταν γνωστό γιατί το παρέθεσες? Μόνο και μόνο για να μειώσεις τον συνομιλητή σου.

Δεν διαφωνώ ότι δεν πιστεύω να φτιάξει με το bios αλλά αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, why not?

Αλλά διαφωνώ κάθετα με τον ειρωνικό σου και απόλυτο τόνο.

Δημοσ.

ειχα την sapphire 7870 o.c. edition και πριν μπω για να παιζω game την κλοκαρα...

τεσπα ετυχε τελευταια φορα να παιζω ηδη και την ωρα που επαιζα αντι να βγω τελειως απο το game

πατησα το alt+tab και ενω ετρεχε το game κλοκαρα στις τιμες που ειχα ορισει εξαρχης...

ετσι με το που κλοκαριστηκε κολλησε το pc αναγκαστηκα να κανω ρεσταρτ και απο τοτε δεν ειχα σημα στην οθονη,η καρτα δειχνει οτι παιρνει ρευμα,γυρνανε ανεμηστερακια αλλα σημα δεν...δοκιμασα σε αλλο slot τπτ,δοκιμασα σε dvi τπτ,την δοκιμασα σε αλλο pc τπτ...

Υ.Γ. ρευματα δν πειραξα παρα μονο ρολογια

Εφόσον δοκίμασες την κάρτα σου και σε άλλο PC χωρίς αποτέλεσμα, η κάρτα σου χάλασε οριστικά. Δεν χρειάζεται να πάρει φωτιά κάποιο εξάρτημα για να γίνει αυτό.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι οποιαδήποτε ενέργεια στο BIOS της κάρτας θα διορθώσει τα πράγματα. Κανένας φυσικά δεν σε εμποδίζει απο το να δοκιμάσεις.

Δημοσ.

πως ομως να χαλασε τν στιγμη που δεν πειραξα ρευματα τάση panther? :/

Δεν έχει σχέση μόνο η τάση. Το ρεύμα αυξάνεται γραμμικά με την συχνότητα. Προφανώς δεν άντεξε. Ποντάρω στα VRM της.

• Like 1
Δημοσ.

Θα μπορουσες να μου εξηγησεις που ακριβως ημουν ειρωνικος... Ειναι κατι που δεν μου αρεσει...ουτε εναντιον μου ,ουτε εναντιον αλλων... Αν αναφερεσαι στις βαλβολινες , στοχευα στο αταιριαστο του παραδειγματος και οχι σε ειρωνια.... Σορρυ αν το εξελαβες διαφορετικα...
Δημοσ.

πως ομως να χαλασε τν στιγμη που δεν πειραξα ρευματα panther? :/

Με τον ίδιο τρόπο που θα μπορούσε να χαλάσει αν δεν πείραζες απολύτως τίποτα, και μιά καλή μέρα την ώρα που έπαιζες η κάρτα σταματούσε να λειτουργεί.

Κάποιο εξάρτημα χάλασε. Υπο κανονικές συνθήκες και εφόσον δεν ανέβασες τάσεις δεν θα έπρεπε.

Αλλά νά που έγινε....

• Like 1
Δημοσ.

το να βρω ομως καποιον να κανει την διαδικασια που εχουν πει 2 ατομα εδω μεσα δεν νομιζω να χασω και τπτ..γτ να μην εξαντλησω τις πιθανοτητες;

οποτε οποιος ειναι προθυμος και ειναι εντος αττικης-αθηνας ας μου στειλει ενα πμ για να περασω απο τον χωρο του να δουμε τι μπορει να κανει με χρηματικη ανταμοιβη φυσικα σε περιπτωση που φτιαχτει

Δημοσ.

το να βρω ομως καποιον να κανει την διαδικασια που εχουν πει 2 ατομα εδω μεσα δεν νομιζω να χασω και τπτ..γτ να μην εξαντλησω τις πιθανοτητες;

οποτε οποιος ειναι προθυμος και ειναι εντος αττικης-αθηνας ας μου στειλει ενα πμ για να περασω απο τον χωρο του να δουμε τι μπορει να κανει...

Kάνε το εσύ. Δες video στο youtube και κάνε το. Θα μάθεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...