thelos257 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 αν δε κανω λαθος το store καθοριζεται με το google account σου που ειναι δηλωμενο οταν το δημιουγησες. Δηλ δεν αλλαξει η χωρα του Play Store ;
heavyrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δηλ δεν αλλαξει η χωρα του Play Store ; δεν ξερω αν μπορεις ν αλλαξεις τη χωρα σου. κοιτα στο google account σου αν γινεται, αλλιως θα πρεπει να κανεις καινουριο και να βαλεις χωρα ελλαδα. 1
thelos257 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Τελικα το δερματινο θα ερθη απο αγγλια σε ενα μηνα στις 2 του φλεβαρη αν ολα παν καλα μ το παρεγγιλε η ξαδερφη μου σημερα απο εκει περα αλλη η χαρη του δερματινου καφε.
thelos257 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερες καλημερες παιδια επιτελους αυριο παραλαβανω το δερματινο καφε LG G4 απο την αγγλια θα ερθη με μια θεια μου που θα ερθη και θα το φερει κατα το απογευματακι.
saruman123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Την Marshmallow που ηθελες την περασες???
thelos257 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το απεκτησα και εγω σημεραααααααααααααααααα παιδιααααααααααααα το Δερματινο Καφε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απο την αγγλια φυσικα που αλλου θα το βρησκα πιο φτηνα ; Αφου εδω στην Κυπρο θελουν βουν και γαρον που λεμεν 100 100 παραπανω απο οτι στην αγγλια. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2016 από thelos257 1
mp44christos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Pro tip: Διέγραψε την φωτογραφία που φαίνεται το IEMEI. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα