Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητε μου φιλε fugore ειδες ποσο κανει το G4 και μιλας ; Δεν ζητανε οσα ζητανε εδω στην Κυπρο 679 ευρω αλλα 380 ως τα 480 το βρισκω ανετα σε αγγλικες ιστοσελιδες και δεν μιλαω μονο για αμαζον.

Αγαπητε εγω μιλαω καθαρα για τις τιμες που βλεπω και εχεις ανεβασει απο καταστηματα της Κυπρου στο πρωτο post. Προφανως και αν μπορεις να το παρεις φθηνοτερα με τιμη κοντα στα 400-430το χτυπας ανετα απο amazon πχ.

Αλλιως οπως γραφω παραπανω αν μιλαμε για 500+ευρω ξαναλεω οτι δεν βρισκω λογο γιατι να το προτιμησεις αυτο και οχι πχ καποιο OnePlus

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγαπητε εγω μιλαω καθαρα για τις τιμες που βλεπω και εχεις ανεβασει απο καταστηματα της Κυπρου στο πρωτο post. Προφανως και αν μπορεις να το παρεις φθηνοτερα με τιμη κοντα στα 400-430το χτυπας ανετα απο amazon πχ.

Αλλιως οπως γραφω παραπανω αν μιλαμε για 500+ευρω ξαναλεω οτι δεν βρισκω λογο γιατι να το προτιμησεις αυτο και οχι πχ καποιο OnePlus

Δεν υπαρχει περιπτωση φιλε μ να το αγορασω απο την Κυπρο καμια πειρπτωση προτιμω να το αγορασω απο amazon ή να μ το φερουν απο την αγγλια καλυτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση φιλε μ να το αγορασω απο την Κυπρο καμια πειρπτωση προτιμω να το αγορασω απο amazon ή να μ το φερουν απο την αγγλια καλυτερα.

Εμ ετσι μπραβο αυτο ηθελα να διαβασω :)

Δημοσ.

Εμ ετσι μπραβο αυτο ηθελα να διαβασω :)

Φιλε μ κοιταξα εδω: http://pricespy.co.uk/product.php?p=3117840για να δωσω το σιτε στο οποιο θα μ το αγορασει η ξαδερφη μου απο κει και θα το φερει σε ενα μηνα Κυπρο μεσω της θειας μου. Αλλα θελω να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ LOCKED το τηλεφωνο καποιος μου ειπε πως εκει στο U.K. ετσι ειναι αληθευει ;

Δημοσ.

Φιλε μ κοιταξα εδω: http://pricespy.co.uk/product.php?p=3117840για να δωσω το σιτε στο οποιο θα μ το αγορασει η ξαδερφη μου απο κει και θα το φερει σε ενα μηνα Κυπρο μεσω της θειας μου. Αλλα θελω να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ LOCKED το τηλεφωνο καποιος μου ειπε πως εκει στο U.K. ετσι ειναι αληθευει ;

Και γιατι δεν το ρωταει ειτε η ξαδερφη σου ειτε εσυ μεσω επικοινωνιας με αυτους να εισαι 100% σιγουρος?

Δημοσ.

Και γιατι δεν το ρωταει ειτε η ξαδερφη σου ειτε εσυ μεσω επικοινωνιας με αυτους να εισαι 100% σιγουρος?

Το ειπα στην ξαδερφη μου και μ ειπε οτι το ξερει ηδη αυτο και θα τους ρωτησει.

Δημοσ.

Καλησπερα σκεφτομαι και το NEXUS 5X τι σας λεει αξιζει ή καλυτερα LG G4 δερματινο εννοειται ;

Καλυτερα G4 για μενα. Το nexus 5x δεν ειναι κακο κινητο απλα για τα χρηματα που ζηταει θα μπορουσε και καλυτερα.

Χαμηλοτερη αναλυση,

μικροτερος χωρος(βγαινει 16ρι μοντελο και αρα το 32αρι κοστιζει ακριβοτερα)

2gb ram εναντι 3gb ram 

μικροτερη μπαταρια

πιθανως κατωτερη καμερα απο του G4 που ειναι απο τις καλυτερες της αγορας στα χρηματα αυτα.

Ναι ξερω οτι θα πουν σαν μεγαλο θετικο το pure android και την αυτονομια αφου η χαμηλοτερη αναλυση βοηθαει σε αυτο,αλλα δυστηχως περιμεναμε περισσοτερα απο νεα συσκευη nexus εν ετη 2015 προς 2016 και απο οτι φενεται μαλλον δωθηκε περισσοτερο βαση στο 6p παρα στο 5x.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερες το πειρα απο την ΜΤΝ της Κυπρου τελικα μια ξαδερφη δουλευει εκει και καταλαβενεις :)
419 το ασπρο χρυσο αν και δεν με χαλαει το ασπρο επειδη ειναι δερματινο το νιωθω :D

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Ειπα να μοιραστω μαζι σας την χαρα μου που επιτελους ειμαι μελος αυτης της μεγαλης οικογενειας :D <3 καθως και το UNBOXING του σε φωτογραφιες.
Εχω καποια ερωτηματα ομως παρολο που αρχισα διαβασμα απο την περασμενη εβδομαδα ολου του θεματος :P
1) Εκανα ενημερωση και δεν πειρα την εκδοση M ακομα γιατι ;
2) Θα το συνδεσω με τον υπολογιστη και θα κατεβασω το προγραμμα: LG Bridge και θα την παρω απο εκει ;
3) Ποσες ωρες θα πρεπει να το φορτησω για την πρωτη φορτωση του ;
4) Λεει MADE IN KOREA στο κουτακι και το σν του ειναι 511KPN785893 πως το ελεχο στο ιντερνετ για να δω αν οντος ειναι αυτη η παρτιδα + για την τελευταια ενημερωση ;
5) Αγορασα και την θηκη αλλα δυσκολευομαι να το κουμποσω πανω το κινητο κανενα βιντεο για βοηθεια με απλα ελληνικα βηματα εχουμε ;
6) Τις εφαρμογες Insomnia και myphone.gr γιατι δεν τις βρισκω στο play store ;
7) Ποια αλλα προγραμματα προτεινεται και εχετε εσεις ; :) Να παρω μια γευση μιας και εχω και 32GB memory και την εχω βαλει και αυτην μεσα.
Οτι αλλο εχω θα σας ρωτησω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλοδουλευτο!! Ειναι εξαιρετικη συσκευη που δυσκολα θα απογοητευσει καποιον. Το Μ δεν το παιρνουν ολες ταυτοχρονα, επισημα τουλαχιστον, εχει να κανει με το για ποια χωρα προοριζοταν εξ αρχης γιατι δεν το δινει ταυτοχρονα σ ολες τις χωρες το update. Δουλεψε το μεχρι ν αδειασει τελειως η μπαταρια και να σβησει. Μετα κανε μια πληρη φορτιση με κλειστη τη συσκευη και εισαι κομπλε. Μην το αφηνεις ομως να ξαναπεσει κατω απο 20%, να το βαζεις να φορτιζει δλδ με το που κοντευει στα 20. Οσον αφορα τις εφαρμογες μηπως δεν ειναι διαθεσιμες στο κυπριακο store;

Επεξ/σία από heavyrain
  • Like 1
Δημοσ.

ΑΣΠΡΟ;;;;;;;;;;;  :wub:  :wub:  :wub:

Το έχω σε μαύρο με μαύρο δέρμα, φίλε πανέμορφο

Εισαι απ τους τυχερους. Δυστοιχως δεν ειχαν καφε ή μαυρο δερματινο ετσι το πειρα το ασπρο δερματινο αλλα θα λερωνεται ευκολα πιστευω το ασπρο εε ;

Καλοδουλευτο!! Ειναι εξαιρετικη συσκευη που δυσκολα θα απογοητευσει καποιον. Το Μ δεν το παιρνουν ολες ταυτοχρονα, επισημα τουλαχιστον, εχει να κανει με το για ποια χωρα προοριζοταν εξ αρχης γιατι δεν το δινει ταυτοχρονα σ ολες τις χωρες το update. Δουλεψε το μεχρι ν αδειασει τελειως η μπαταρια και και σβησει. Μετα κανε μια πληρη φορτηση με κλειστη τη συσκευη και εισαι κομπλε. Μην το αφηνεις ομως να ξαναπεσει κατω απο 20%, να το βαζεις να φορτιζει δλδ με το που κοντευει στα 20. Οσον αφορα τις εφαρμογες μηπως δεν ειναι διαθεσιμες στο κυπριακο store;

Εγινε φιλε μου να σαι καλα 1000 ευχαριστω :)

Στο Κυπριακο στορε πως το αλλαξω αυτο ;

Δημοσ.

Καλησπερες το πειρα απο την ΜΤΝ της Κυπρου τελικα μια ξαδερφη δουλευει εκει και καταλαβενεις :)

419 το ασπρο χρυσο αν και δεν με χαλαει το ασπρο επειδη ειναι δερματινο το νιωθω :D

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Ειπα να μοιραστω μαζι σας την χαρα μου που επιτελους ειμαι μελος αυτης της μεγαλης οικογενειας :D <3 καθως και το UNBOXING του σε φωτογραφιες.

Εχω καποια ερωτηματα ομως παρολο που αρχισα διαβασμα απο την περασμενη εβδομαδα ολου του θεματος :P

1) Εκανα ενημερωση και δεν πειρα την εκδοση M ακομα γιατι ;

2) Θα το συνδεσω με τον υπολογιστη και θα κατεβασω το προγραμμα: LG Bridge και θα την παρω απο εκει ;

3) Ποσες ωρες θα πρεπει να το φορτησω για την πρωτη φορτωση του ;

4) Λεει MADE IN KOREA στο κουτακι και το σν του ειναι 511KPN785893 πως το ελεχο στο ιντερνετ για να δω αν οντος ειναι αυτη η παρτιδα + για την τελευταια ενημερωση ;

5) Αγορασα και την θηκη αλλα δυσκολευομαι να το κουμποσω πανω το κινητο κανενα βιντεο για βοηθεια με απλα ελληνικα βηματα εχουμε ;

6) Τις εφαρμογες Insomnia και myphone.gr γιατι δεν τις βρισκω στο play store ;

7) Ποια αλλα προγραμματα προτεινεται και εχετε εσεις ; :) Να παρω μια γευση μιας και εχω και 32GB memory και την εχω βαλει και αυτην μεσα.

Οτι αλλο εχω θα σας ρωτησω.

Κατέβασε από LG   το LG Bridge , συνέδεσε το τηλέφωνο και θα σε αναβαθμίσει άμεσα στην έκδοση 6.0 

Red is the best   but white  it's quite good  :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...