thelos257 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Την καλησπερα μου σε ολους ες σας λογο του οτι ειμαι Κυπριος και μενω στην Κυπρο φυσικα και οι τιμες εδω ειναι αστα να πανε καλυτερα να μην ξερετε ποσο πανε αλλα θα σας πω. LG G4: Απο Public cyprus 569.00 (32GB)Απο Stephanis: € 599.00 (Κατοχος καρτας: € 575.00)Απο electroline: €57900 Ποιο λετε να παρω ρε παιδια G3 ή G4 ; Αν παρω το G3 θα περνει μελλοντικες ενημερωσεις ; Σκεφτομαι να πω σε μια θεια μου στην Αγγλια να μου το φερει οταν θα ερθη με το καλο επειδη μου ειπε να σκεφτω τι δωρο θελω και εγω δεν θελω να χασω την ευκαιρια φυσικα. Στην αγγλια τι τιμες παιζονται ; Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2016 από thelos257
thelos257 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Το G4 ,θέλει και ρώτημα; G4 δεν υπάρχει σύγκριση Δηλ αναμεσα στο G3 και το G4 δεν υπαρχουν διαφορες ειναι ομοια ; Επισης ποσο κοστιζει το ενα και ποσο το αλλο στην αγγλια ;
Iris_89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Από Amazon, unlocked το g3 250£ και το g4 400£ και άνω 1
Dinos_12345 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δηλ αναμεσα στο G3 και το G4 δεν υπαρχουν διαφορες ειναι ομοια ; Επισης ποσο κοστιζει το ενα και ποσο το αλλο στην αγγλια ;Όχι δεν κατάλαβες, μεταξύ τους υπάρχει μεγάλη διάφορα, χαοτική, οπότε G4. 1
thelos257 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Από Amazon, unlocked το g3 250£ και το g4 400£ και άνω Αν μπορεσει η θεια και μ αγορασει ειτε το ενα ειτε το αλλο καλως αν οχι τοτε θα δω τι θα κανω ισως μαζευω χρηματα και τα αγορασω μονος μ το G3 μονο μπορω επειδη το G4 ειναι πολλα βλεπετε. Το Amazon ειναι καταστημα στην αγγλια να υποθεσω ή μονο site οπως το ebay ; Το unlocked τι συμενει ; Όχι δεν κατάλαβες, μεταξύ τους υπάρχει μεγάλη διάφορα, χαοτική, οπότε G4. Χαοτικη δηλαδη ;
Iris_89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Αν μπορεσει η θεια και μ αγορασει ειτε το ενα ειτε το αλλο καλως αν οχι τοτε θα δω τι θα κανω ισως μαζευω χρηματα και τα αγορασω μονος μ το G3 μονο μπορω επειδη το G4 ειναι πολλα βλεπετε. Το Amazon ειναι καταστημα στην αγγλια να υποθεσω ή μονο site οπως το ebay ; Το unlocked τι συμενει ; Χαοτικη δηλαδη ; Το amazon είναι online "βιτρίνα" που το κάθε μαγαζί πουλάει τα προϊόντα του, αν το λέω σωστά. Το unlocked σημαίνει πως δέχεται οποιαδήποτε sim. Πιστεύω πως τα bands θα είναι συμβατά με Ελλάδα, τσέκαρε το. Επίσης δεν γνωρίζω αν μπορεί κάποιος από Ελλάδα να αγοράσει από το Αγγλικό amazon, κάποιος που ξέρει καλύτερα θα σε κατατοπίσει.
leo06 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 αυτό είναι περιγραφή του ebay, το amazon είναι το ίδιο πωλητής, φυσικά φιλοξενεί και άλλους,μπορείς να αγοράσεις από όλα τα ευρωπαϊκά amazon ακόμη και το αμερικάνικο αρκεί να στέλνει Ελλάδα, Κύπρο για τον φίλο, τα περισσότερα που είναι πωλητής το ίδιο τα στέλνει Το amazon είναι online "βιτρίνα" που το κάθε μαγαζί πουλάει τα προϊόντα του, αν το λέω σωστά. Το unlocked σημαίνει πως δέχεται οποιαδήποτε sim. Πιστεύω πως τα bands θα είναι συμβατά με Ελλάδα, τσέκαρε το. Επίσης δεν γνωρίζω αν μπορεί κάποιος από Ελλάδα να αγοράσει από το Αγγλικό amazon, κάποιος που ξέρει καλύτερα θα σε κατατοπίσει. 1
ziaba Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχουν μαγαζιά στο Σκρουτζ που δεν θα πουν όχι για να σου στείλουν την συσκευή στην Κύπρο έτσι μπορείς να το πάρεις ή να σου το πάρει η θεία σου και από δω
thelos257 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχουν μαγαζιά στο Σκρουτζ που δεν θα πουν όχι για να σου στείλουν την συσκευή στην Κύπρο έτσι μπορείς να το πάρεις ή να σου το πάρει η θεία σου και από δω Η Θεια μ ειναι Αγγλια φιλε μ δυστοιχως δεν εχω γνωστους στην Ελλαδα παρα μονο καποιους γνωστους ιντερναδικα που δεν νμζω να μ κανουν τετοια χαρη.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Η Θεια μ ειναι Αγγλια φιλε μ δυστοιχως δεν εχω γνωστους στην Ελλαδα παρα μονο καποιους γνωστους ιντερναδικα που δεν νμζω να μ κανουν τετοια χαρη. Γιατί δεν το παραγγέλνεις εσύ απευθείας από Αγγλία ή οπουδήποτε αλλού το βρεις φτηνότερα;
thelos257 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Γιατί δεν το παραγγέλνεις εσύ απευθείας από Αγγλία ή οπουδήποτε αλλού το βρεις φτηνότερα; Γιατι δεν το ξανα εκανα αυτο και δεν θελω να ρισκαρω καλυτερα ας το παρει απο καταστημα η ξαδερφη μου που καταλαβενει απο αυτα και ας τα φερει οποτε με το καλο ερθη η θεια μ στην Κυπρο ας ελπιζουμε οτι ολα θα παν μια χαρα Στην αγγλια ειναι παρα πολυ φτηνο: http://www.amazon.co.uk/LG-inch-SIM-free-Android-Smartphone/dp/B00WHEQ43O https://www.o2.co.uk/shop/tariff/lg/g4/?productId=9a2e7f8f-99c8-4443-9143-b61ee1a5ec2b&planId=&contractType=payasyougo http://www.argos.o.uk/static/Product/partNumber/4296188.htm http://www.expansys.com/lg-g4-black-276734/ http://pricespy.co.uk/product.php?p=3117839 Σε αντιθεση με την Κυπρο που βαλουν 100 100ευρω πανω και δεν μπορεις να το αγορασεις. lg G4, αλλα γιατι ντε και καλα lg? Μου αρεσει ερωτευτικα το δερματινο και την μεγα οθονη του 5.5 ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ; Περναει σε 6.0 Εκδοση Android αφοβα.
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ρε συ ρωτά κανένα κατάστημα από Σκρουτζ αν στο στέλνουν εκεί, κρίμα είναι να περιμένεις τη θεία να φέρει το τέρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα